از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۴ آذر ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    سئوال بنده اینه که آیا ابلیشن بر روی pac چند کانونی هم موثره یا نه ?
    Pac های چند کانونی که هرازگاهی به af تبدیل میشه .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۴ آذر ۹۷( 1 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      روی PAC چند کانونی بی تاثیر هست ولی برای Af ابلیشن توصیه میشه.

       

  • تصویر کاربر عارف چهارشنبه ۱۴ آذر ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام به خدمت پزشک محترم، جناب آقای دکتر یزدانخواه. بنده فردی هستم 53 ساله. در سال 1368 (29سال پیش) یعنی زمانی که 25 سال داشتم به توصیه پزشک معالجم جناب آقای دکتر امیرحمزه عمل بسته دریچه میترال را انجام دادم. پس از آن طی سالهای متمادی نزد ایشان مراجعه و ویزیت می شدم. آخرین داروی تجویز ایشان لانوکسین و متورال بود. اکنون مدت 3 یا 4 سال است که دارو مصرف نمی کنم. چون هیچ تغییری احساس نمی کردم. از آنزمان هیچگونه احساس درد در ناحیه قلب یا قفسه سینه ندارم فقط وقتی که فعالیت شدید از جمله دویدن و بسرعت از پله بالا رفتن دارم دچار تنگی نفس می شوم. هیچگونه علائم بالینی و بیماری دیگری هم ندارم. وزن بنده کمی کمتر از حد نرمال است و کاملاً رژیم غزائی را رعایت می نمایم. ولی احساس می کنم دوباره دریچه قلبم تنگ شده. می خواستم بپرسم آیا امکان انجام مجدد عمل بسته دریچه وجود دارد یا اینکه می بایستی عمل باز انجام داده و تعویض دریچه نمایم؟ با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۴ آذر ۹۷( 1 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      قبل از هر چیز شما نیاز به یک اکو و نوار قلب جدید دارید
      امروزه دیگه عمل بسته رو انجام نمیدن و از بالن بجای عمل بسته استفاده میکنند
      از رژیم غذایی کم نمک استفاده کنید

  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۱۴ آذر ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    همسرم ضربان قبل بالا نه مداوم داشت دکتر اولین پیشنهاد اپلیشن داده است ولی تا به حال دارو مصرف نکرده آیا باید اول دارو مصرف شود یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۴ آذر ۹۷( 1 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      برای پاسخ دقیق به سوال شما نیاز به اطلاعات بیشتری است و بستگی به نوع اریتمی داره
      لطفا نوار قلب حین طپش قلب ایشون رو بفرستید.

  • تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    با سلام اینجانب اکنون یک سال می باشد پس از آزمایش آنژیوگرافی با خوردن برخی مواد غذایی از قبیل گوجه، بادمجان، فلفل و خیار و .. خارش مقطعه ای پیدا می کنم، لطفا راهنمایی بفرمایید، جهت بهبود چه کار باید بکنم؟؟
    بسیار تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 1 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفا با یک همکار متخصص بیماری های پوست مشورت بفرمائید این خارش ( یک سال بعد از آنژیوگرافی ) ارتباطی با آنژیوگرافی نداره

  • تصویر کاربر حمزه یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    باعرض سلام وعرض ادب واحترام -42سال سن ،درحال حاضر کاپتوپریل 25 هر 12ساعت وهر روز بدلیل چربی خون آترواستاتین نیز مصرف می کنم اما هنگام خواب به سمت پهلوی راست نمی توانم بخوابم وضربان قلبم زیاد مش یود آیا امکان تعویض دریچه میترال می باشد یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 1 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر تعویض دریچه نیاز به اکو و مشخصاتی که در اکو دیده میشه داره و صرف تپش قلب دلیلی برای تعویض دریچه نیست.

  • تصویر کاربر وحید یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکتر عزیز.پدر بنده نزدیک 15 سال است که قرص متاهگزال 47.5 مصرف میکنه.با توجه به کمیاب شدن این قرص دکتر قرص کونکور 5 را جایگزین کرد.میخواستم ببینم نظر شما چیه؟با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 1 سال پیش)
      سلام و عرض ادب
       
      کانکور هم داروی خوبی است که میتونید جایگزین متوهگزال کنید.

  • تصویر کاربر نازنین یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    آقای دکتر نامزد بنده در نوجوانی دچار بیماری رماتیسم قلبی شده
    چهار سال پیش که دکتر مراجعه کرده گفان مشکل خاصی نیس فقط تا ۴۰ سالکی باید پنی سیلین مصرف کنن که ایشون یه سال مصرف کردن و دیگه ادامه ندادن الان ۳۶ سالشونه
    یه کم درد قفسه سینه دارن که اذیتشون میکنه
    خواهش میکنم بفرمایید چقد میتونه خطرناک باشه اگه مراجعه کنیم به دکتر احتمال چه جوابی از طرف دکتر هست
    خیلی برام حیاتیه
    لطفا جواب بدید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 1 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      پاسخ شما بستگی به نتیجه اکو که شدت تنگی یا نارسائی رو نشون میده داره و متاسفانه بدون گزارش اکو نمیشه اظهار نظری کرد لطفا تصویر گزارش اکو رو بفرستید تا بتونم یک جمع بندی کنم.

  • تصویر کاربر نازنین یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    آقای دکتر نامزد بنده در نوجوانی دچار بیماری رماتیسم قلبی شده
    چهار سال پیش که دکتر مراجعه کرده گفان مشکل خاصی نیس فقط تا ۴۰ سالکی باید پنی سیلین مصرف کنن که ایشون یه سال مصرف کردن و دیگه ادامه ندادن الان ۳۶ سالشونه
    یه کم درد قفسه سینه دارن که اذیتشون میکنه
    خواهش میکنم بفرمایید چقد میتونه خطرناک باشه اگه مراجعه کنیم به دکتر احتمال چه جوابی از طرف دکتر هست
    خیلی برام حیاتیه
    لطفا جواب بدید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 1 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      پاسخ شما بستگی به نتیجه اکو که شدت تنگی یا نارسائی رو نشون میده داره و متاسفانه بدون گزارش اکو نمیشه اظهار نظری کرد لطفا تصویر گزارش اکو رو بفرستید تا بتونم یک جمع بندی کنم.

  • تصویر کاربر شهرزاد یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت آقای دکتر
    بنده یک سال و نیم پیش عمل ای پی اس ابلیشن انجام دادم یک مدتی گوترون استفاده کردم وتمام و با ویزیت آخر دکتر بنده فرمودند نیازی به مراجعات بعدی نیست
    از بعد ازعمل مدام زیر سینه راستم میسوخت
    بعد از اون دست راستم مرتب خواب میره
    هر از گاهی هم درد قفسه سینه دارم
    چند روزه که بد جور درد دارم قلب درد شدید در ناحیه شاهرگ تا قلب
    متاسفانه دکتر خودم هم دسترسی ندارم برای ویزیت شدن چون دیگر در مطب نیستن
    فقط در شهر اصفهان جناب آقای دکتر ازهری این عمل را انجام میدهند آآ،
    سپاس گزارم از راهنمایی که میفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 1 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      این مورد ارتباطی با EPS و ابلیشن نداره. لطفا به یک متخصص بیماری های قلب و عروق در شهر خودتان مراجعه بفرمائید تا ضمن گرفتن شرح حال و معاینه، اقدامات تشخیصی لازم نظیر نوار قلب و اکو و در صورت نیاز تست ورزش و... رو انجام بدن.

  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۵ آذر ۹۷( 1 سال پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ریتم قلبم pac بود که گاهی تبدیل میشد به af
    برج چهار اومدم تهران پبش دکتر علیزاده بیمارستان شهید رجایی و بهم قرص کونکور 5 داد و از اونموقع دارم میخورم و تقریبا مشکلم حل شده ولی گهگاهی ریتم pac رو دارم ولی دیگه به af تبدیل نمیشه .
    حالا دندونم خیلی درد میکنه مشکلی نداره برم دندونم رو بکشم ? بی حسی مشکلی نداره برام ?
    با تشکر از جوابتون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۵ آذر ۹۷( 1 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر انجام کارهای مربوط به دندان اشکالی نداره و با خیال راحت میشه اون ها رو پیگیری کرد.

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.