از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    خانمی ۴۵ساله ام سال ۹۶ بعلت سوراخ مادرزادی قلبی آنژیوگرافی شدم و استند گذاشتن فشار ریه ام ۵۰ هستش داروی. دیلتیازم و فورزماید میخورم آیا راهی برای کم کردن فشار ریه هستش و چه درمانی نیازه دمتر قلب گفت یک طرف قلبت بزرگ شده ممنونم از شما آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب متاسفانه بجز دارو راهی برای کاهش فشارخون ریوی در شما وجود ندارد.ترکیب دارویی شما در صورتی که ورم پا ندارید ترکیب مناسبی نیست
    2. تصویر کاربر فاطمه جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      آ قای دکتر ورم پا دارم متاسفانه گاهی به ندرت دستامم ورم میکنه
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سیلدنافیل را علاوه بر داروهای قبلی امتحان کنید
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام ببخشی من درد قفسه سینه کتف ودست چپ وزیر بغل داشتم دکتر رفتم نوار گرفت واکو گفت افتادگی دریچه میترال دارم دارو داد وگفت ۲ماه دیگه برا تست ورزش برم از دیروز گردن درد م گرفتم گلومم انگاری یه چیزی گیر کرده پایین نمیر ایا این ربطی به افتادگی کانال داره یانه واین که خطرنکه یانه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب علایم شما ارتباطی با افتادگی دریچه میترال ندارد. متوجه منظور شما از افتادگی کانال نشدم. در مورد این علائم با یکی از همکاران محترم متخصص بیماریهای گوش و حلق و بینی مشورت بفرمایید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام .مردی هستم ۳۲ ساله.الان ۶ ماهه که درگیر مشکلات معدم هستم.جوری که قفسه سینم بعضی اوقات سرم درد میگیره.ضربان قلبم بعد از غذا خوردن بین ۷۵ تا ۹۰ هست میخواستم ببینم این عدد نرماله.من نوار قلب اکوی قلب و تست ورزش هم رفتم و دکتر گفتی شلی خیلی خفیف دریچه قلب دارم که مشکلی نیس.آیا باید قرص پرپرانول مصرف کنم یا خیر اگر نیاز هست که مصرف کنم برای چه مدتی و ترک یکباره ان مشکل ایجاد میکند؟این مشکلات معده باعث افزایش ضربانم شده؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب تعداد ضربان قلب شما طبیعی است. در صورتی که طپش قلب ندارید نیازی به مصرف پروپرانولول ندارید.
  • تصویر کاربر لووتووس جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۵٠ سالمه چند سالی هست دچار اضطراب و تپش قلب میشم دو سال پیش اسکن و نوار و اکو گرفتم که سالم بو اسکن و پزشک تشخیصش آریتمی بود و فقط آسنترا تجویز کرد که بخاطر وابستگیش و نگرانی از عدم موجودیش تو کشور از مصرفش انصراف دادم
    و امسال باز مراجعه کردم که هولتر وصل کردم و تپش قلب با زمینه عوامل بیرونی تشخیص داده شد
    کنکور تجویز شد روزی یکعددکه با مصرف چند روز تپش افزایش بیشتری پیدا کرد مجبور بن تعویض فرص شدیم ولی هنوز تپش دارم
    ونگران عوارض این نپشهام
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً تصاویر هولتر را بفرستید
    2. تصویر کاربر لووتووس جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام آقای دکتر
      عکسها خدممتتون ارسال شد ۷ صفحه بود ک بخاطر محدودیت ۵ صفحه ارسال شد
    3. تصویر کاربر لووتووس جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      دوصفحه آخر
    4. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      هولتر شما در محدوده طبیعی است و نیاز به درمان دارویی ندارد در صورتی که طپش قلب آزارنده نیست اقدامی نیز لازم نیست و در صورت علامت‌دار بودن و طپش آزارنده از پروپرانولول ۱۰ میلی گرم روزانه دو بار استفاده بفرمایید
    5. نمایش سایر ۳ پاسخ
  • تصویر کاربر محد پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر برای انجام سی تی انژیو مغز وکاروتید اگرفرد انسداد عروق کرونر داشته باشه ممکنه در روند تصویربرداری عروق مغز و کاروتید اختلال به وجود بیاره واینکه باعث بشه ماده کنتراست تزریقی خوب به سروگردن نرسه ودرروند تصویربرداری اختلال به وجود بیاره؟ایا اریتمی هم تاثیرداره؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب پاسخ سوال شما در هر دو مورد خیر است
  • تصویر کاربر فاطمه پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلاماقای دکتر اگرسیتی انژیو قلب وریه هردوباهم انجام بشه از کیفیت تصاویر کاسته نمیشه؟به نظر شما بهتر نیست هرکدوم جداگانه انجام بشه؟بسیار ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب خیر بعلت افزایش میزان ماده حاجب تصویربرداری جداگانه را پیشنهاد نمیکنم. در صورتی که نیاز به بررسی عروق قلب و ریه باشد یک تصویر برداری کافی است
  • تصویر کاربر احسان پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جناب اقای دکتر باتوجه به اکو ونوار قلب ایا بنده اریتمی یامشکل قلبی دیگری دارم؟حدود یک سال هست که تنگی نفس ودرد سینه با انتشار به سر وگردن هستم ممکنه رگ هام تنگ شده باشه؟۲۰سالمه ایا نیاز به اقدامات تشخیصی دیگرهم هست؟ممنون میشم راهنماییم بکنید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب نوار قلب شما طبیعی است و شواهدی به نفع آریتمی ندارد.مشکل ساختاری جدی هم در قلب وجود ندارد. برای پیگیری درد سینه و تنگی نفس از نظر مشکلات ریوی برای ایجاد تنگی نفس و از نظر مشکلات گوارشی نظیر ریفلاکس یا اسپاسم مری برای علت درد سینه بررسی بیشتری انجام دهید
  • تصویر کاربر سیروان پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت دکتر ارجمند؛بنده هیجده ما داروی ایندرال ۱۰ بنابر روانپزشک وقت برای درمان دوقطبی استفاده میکردیم،الان بنابر روند بهتر درمان تصمیم به کاهش و سپس قطع این دارو دارم.لطف کنید روش کم کردن تا مرحله قطع را برای ما عنوان کنید واینکه پیشنهاد تان را بیان کنید.سپاس فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب در فواصل یک هفته ای هر بار دوز دارو را به نصف کاهش داده و یک هفته پس از رسیدن به دوز پنج میلی گرم روزانه دارو را قطع کنید
  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    به علت گرمازدگی اب بدنم خشک شده و افت فشار داشتم و الان سه روزه که سرم میگیرم و کلا فشار پایین هستم وداعم مایعات می خورم .ولی دهانم همچنان خشکه و با کمی فعالیت افت شدید فشار و تپش قلب میگیرم نمیدونم باید چیکار کنم راهنماییم میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب در صورت صحت اطلاعات و توضیحات نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارید
  • تصویر کاربر شکوفه پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مادر من سه روز پیش یکی از رگ های قلبشو با بالن باز کردن و یه فنر داخل رگ قلب گذاشتن الان پشت کتفشون هر از گاهی میسوزه آیا طبیعیه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب در صورتی که آنژیوپلاستی بدون عارضه انجام شده باشد، تا مدتی بعد از آنژیوپلاستی این دردها قابل انتظار است
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

۹۶
۲