از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر رحیم دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر .
    من سندرم ولف پارکینسون دارم دکتر گفته باید ابلیشن بشی
    ولی گفته چون نزدیک ضربان سازه ممکنه ۲۰درصدبه باطری احتیاج باشه
    سن هم ۲۵ است
    خیلی اضطراب دارم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورت تکرار نیاز به ابلیشن هست و انجام توسط فرد داری مهارت کافی و با ابزار مناسب این ریسک رو بطرز چشمگیری کاهش خواهد داد

  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترچند سال پیش قلبم در گرفت برادرم منو رسوند بیمارستان طبق آزمایشاتی که گرفتن بهم گفتن دریچه قلبم تنگه و غلظت خون دارم، الان تقریبا 5 ماهه که شب ها یا موقع های که کارزیادی انجام میدم قلبم تیر میکشه و درد میگیره میشه بهم بگین بهترین راه درمان واسه غلظت خون وقلبم چیه چه داروهایی گیاهی مصرف کنم و چه چیزهایی مضرر هستن واسم ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      برای پاسخ دقیق به سوال شما نیاز به رویت مستندات و مدارک بویژه اکو دارم

  • تصویر کاربر نسرین سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام.چن بارهست سوال ارسال شده خدمتتون.اقای دکتر نضرگرامیتون درموردتصویرنوارقلبی مادرم چیست.وبفرماییددرمان ان چیست.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      نیاز به ابلیشن اریتمی دهلیزی دارند

  • تصویر کاربر نسرین سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام.چن بارهست سوال ارسال شده خدمتتون.اقای دکتر نضرگرامیتون درموردتصویرنوارقلبی مادرم چیست.وبفرماییددرمان ان چیست.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۷ فروردین ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      نیاز به ابلیشن اریتمی دهلیزی دارند

  • تصویر کاربر پروین یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر.ممنون که وقت میزارین.مادرم تعبیه پیس میکرشده اند.بعضی وقت ها فشارخون ۹روی ۶دارندوضربان ۶۰تا۷۰.داروهای لوزارتان زالربان نفروییت وگلی بنکلامیدقند ولووتیروکسین مصرف میکنند.لطف میکنید بفرمایید ایامشکلی هست.بیماری بلوک قلبی همراه فیبریلاسیون دهلیزی داشتن که پیس گزاشتن برایش.واینکه ضربان قلبش هم که همیشه چک میکنیم بعضی اوقات نامنضم هست ولی پایین نیست.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      ظاهرا همه چیز تحت کنترل هست و جای نگرانی نیست فقط لوزارتان رو کم و یا قطع کنید

  • تصویر کاربر فرهاد یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام سه ماه قبل امبلي ريه كردم اكسارين ميخورم و بيماري سي او پي دي تشخيص دادن از شدت تنگي نفس به دكتر قلب معرفي شدم اكو شدم عضله سمت چپ قلبم ضعيف شده ايي اف شده ٥٠ قرص كونكور گرفتم هر صبح نصف قرص ٢/٥ ميلي متاسفانه از شدت افزايش نفس تنگي نميتوانم مصرف را ادامه دهم ايا قرصي از خانواده ديگه هست جايگزين كنم چون لوزارتان هم نشد مصرف كنم بسيار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      با توجه به توضیحات شما بهتر هست که قبل از تغییر در دارو از نظر احتمال گرفتگی عروق بررسی بشید

  • تصویر کاربر سامان یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام.ممنون اززحماتتون.استادعزیزدرموردگزاشتن تی پی ام موقت برای حالت برادی کاردی چه خطرجدی هست واین چگونه هست.اگردرطول یکسال دوبار برای بیمار به صورت موقت استفاده بشه هرچندکه بعدازان پی پی ام دایم کار گزاشتن چه عوارضی ممکن بوده داشته باشه.واقعن لطف میکنیدتوصیح بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      اگر در زمان تعبیه پیس میکر موقت عارضه ای ایجاد نشده باشه الان دیگه عوارضی نخواهد داشت.

  • تصویر کاربر غفاري دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    سلام مامانم رفته دكتر گفتن انزيم قلبش بالا رفته
    ايا خطرناكه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بالا بودن آنزیم های قلبی معمولا و نه همیشه ناشی از آسیب سلولهای قلبی است و نیاز به بررسی بیشتری از طریق پیگیری نوار قلب و اکو و در صورت نیاز تست ورزش یا اسکن هسته ای داره

  • تصویر کاربر غفاري دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    سلام مامانم رفته دكتر گفتن انزيم قلبش بالا رفته
    ايا خطرناكه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بالا بودن آنزیم های قلبی معمولا و نه همیشه ناشی از آسیب سلولهای قلبی است و نیاز به بررسی بیشتری از طریق پیگیری نوار قلب و اکو و در صورت نیاز تست ورزش یا اسکن هسته ای داره

  • تصویر کاربر احمدى دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخير
    پدرم حدود چند ماه پيش دچار سكته قلبى شدن
    دكتر نمازى عزيز آنژيو انجام دادن و معمولا فشار خون بالايي دارن. قرص هاى كونكور ، پلاويكس ، آتورواستاتين ، والسارتان ، ديلتيازم ، آسپرين مصرف ميكنند
    اما دچار كبودى هاى خيلى ترسناكى در سطح بدنشون شدن
    آيا مشكل از داروهاس؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      به احتمال زیاد ناشی از مصرف داروها است ولی نگران کننده نیست و لازم هست که داروها ادامه پیدا کنه

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.