۱۰ علت تپش قلب در بیماران را بشناسید

اگر ضربان قلب ما به بالاتر از حد نرمال و قابل قبول برسد، به این وضعیت تپش قلب (heart palpitations) می گویند. این وضعیت می تواند بسیار هشدار دهنده باشد با این حال معمولا آسیبی به ما نمی رساند و پس از کمی استراحت، آرام می شود. در این مقاله به بررسی ۱۰ علت تپش قلب می پردازیم.

تمامی روزها، هر روز و هر لحظه قلب ما در حال پمپاژ کردن خون به نواحی مختلف بدن است تا اکسیژن و مواد ضروری را برای آنها تامین کند. علت تپش قلب در فرد می تواند ریشه در مسائل مختلف داشته باشد.

اکثر اوقات ما حتی متوجه فعالیت دائم و تپش قلب خود نیستیم، ولی گاهی اوقات که در حال انجام ورزش و فعالیت بدنی هستیم یا بر اثر چیزی به شدت می ترسیم، تپش قلب ما بالا رفته و ما را متوجه خود می کند.

اگر ضربان قلب ما به بالاتر از حد نرمال و قابل قبول برسد، به این وضعیت تپش قلب (heart palpitations) می گویند. این وضعیت می تواند بسیار هشدار دهنده باشد با این حال معمولا آسیبی به ما نمی رساند و پس از کمی استراحت، آرام می شود.

اما گاهی اوقات می تواند نشانه این باشد که ما در خطر هستیم و باید مشکل خود را هر چه سریع تر درمان کنیم. در این مقاله نگاهی خواهیم داشت به رایج ترین علائم و دلایل بروز تپش قلب در بیماران.

ترس

۱️⃣ حمله وحشت زدگی علت تپش قلب

ترس و وحشت یک واکنش طبیعی در انسان ها است که همه ما آن را در برخی شرایط و اوقات تجربه می کنیم. در واقع یک غریزه نجات و زنده ماندن در ما وجود دارد که باعث می شود نسبت به موقعیت های خطرناک و آسیب رسان واکنش نشان دهیم. اگر به خوبی در این شرایط واکنش نشان ندهیم، خطر پیش رو می تواند به ما آسیب برساند و یا حتی منجر به مرگ شود. اما گاهی اوقات این ترس می تواند خطرناک و نگران کننده شود و همیشه توجیه پذیر نیست.

همانطور که از نام آن مشخص است، حمله وحشت زدگی زمانی است که فردی حس بسیار نگران کننده اضطرار یا ترس را در خود داشته باشد. این می تواند یک تجربه بسیار ترسناک برای کسی باشد که این حمله را تحمل می کند و به وسیله تعدادی از علائم نظیر تپش قلب قابل شناسایی است.

آب

۲️⃣ تپش قلب به علت کاهش سطح آب بدن

اکثر ما در طی روز آن چنان توجهی به میزان سطح آب بدن خود نداریم و این که آیا میزان آب کافی و مورد نیاز وارد بدن ما می شود یا خیر. با این حال گاهی اوقات میزان آب ورودی به بدن ما بسیار کم است و در نتیجه با مشکل کم آبی بدن مواجه می شویم. این شرایط می تواند منجر به بروز تعدادی از علائم نظیر تپش قلب شود. با این حال مقابله و حل این وضعیت معمولا آسان است.

معمولا کاهش آب بدن می تواند منجر به کاهش فشار خون در افراد شود چرا که مایعات کمی در بدن وجود دارند. کم آبی بدن همچنین می تواند در تعادل موجود بین الکترولیت ها یا مواد غذایی که از مایعات دریافت می کنیم اختلال به وجود آورد. در چنین شرایطی بدن جهت جبران این وضعیت و کمبود آب ضربان قلب و سرعت آن را بالا تر می برد و مشکل تپش قلب به وجود خواهد آمد.

استرساسترس

۳️⃣ استرس علت تپش قلب

زندگی ما همیشه همانطور آرام و بدون مشکل و گرفتاری دنبال نمی شود و به عبارتی همیشه ایده آل نیست. اتفاقات و مشکلات اطراف ما منجر به افزایش استرس ما می شوند و بدن ما با مشکلات و اتفاقات درگیر خواهد شد تا آن ها را حل کند. آدرنالین کم کم و به شکل مخفیانه وارد جریان خون ما می شود و امکان آرام بودن و ریلکس کردن را از ما می گیرد. در نتیجه قلب سعی می کند سخت تر کار کند و خون را به نواحی مختلف از بدن پمپاژ می کند.

این پمپاژ سنگین و قوی خون منجر به بروز مشکل تپش قلب می شود که یکی از علائم بسیار رایج و شناخته شده از استرس و اضطراب به شمار می رود. معمولا ما با گذشتن چند لحظه آرام می شویم و همراه با آن ضربان قلب ما نیز به حالت طبیعی بر می گردد. اگر تپش قلب حتی پس از کم شدن میزان استرس ما پا برجا باقی بماند باید حتما به سراغ درمان رفته و با پزشکان عمومی و متخصص مشورت کنیم.

رژیم غذایی

۴️⃣ تغییرات رژیم غذایی علت تپش قلب

انسان ها معمولا رژیم غذایی متنوعی دارند و گذشته از درد شکم و مشکلات مربوط به آن، این تنوع غذایی مشکلی به وجود نمی آورد. در حقیقت متخصصین داشتن یک رژیم غذایی متنوع را پیشنهاد می کنند چرا که می تواند تنوع مواد غذایی ورودی به بدن ما را افزایش دهد تا بدنی سالم و خوش فرم داشته باشیم. با این حال گاهی اوقات تغییرات جدید و ناگهانی در رژیم غذایی می تواند تاثیرات ناخواسته و بدی داشته باشد که یکی از این موارد تپش قلب است.

ایجاد یک تغییر جدید در رژیم غذایی ممکن است موادی را وارد بدن فرد کند که به آن آلرژی دارند و در نتیجه این اتفاق تپش قلب به وجود خواهد آمد. این تغییرات رژیم غذایی می توانند بر موارد دیگری نظیر سطح قند خون تاثیر بگذارد که خود عامل دیگری برای افزایش ضربان قلب افراد به شمار می رود. اگر یک تغییر خاص در رژیم غذایی منجر به بروز تپش قلب در شما شد پیشنهاد می کنیم یک تاریخچه از موادی که معمولا مصرف می کنید نگه دارید تا بتوانید خیلی زود غذایی که منجر به بروز این اثرات ناخواسته می شود را شناسایی نمایید.

کافئین

۵️⃣ تحریک کننده ها علت تپش قلب

مواد مختلفی وجود دارند که به عنوان محرک برای بدن فعالیت می کنند. این مواد معمولا میزان هوشیاری ما را بالا می برند و در نتیجه آن ضربان قلب نیز شدت بیشتری پیدا می کند. تعداد زیادی از محرک های هوشیاری و بدن در بالا رفتن سرعت تپش قلب تاثیر دارند که حالتی غیر نرمال به حساب می آید.

یک مثال از این مواد محرک که مصرف زیادی نیز در بین افراد دارد کافئین است که بیشتر در چای و قهوه پیدا می شود. با این که چنین نوشیدنی هایی برای اول صبح ایده آل هستند تا هوشیاری ما را در شروع ساعت کاری بالا ببرند اما بسیاری از افراد باید کافئین را با تعادل و دقت مصرف کنند تا از تپش قلب بالا جلوگیری به عمل آید. دارو هایی نظیر آمفتامین ها (amphetamines) و کوکائین (cocaine) نیز می توانند منجر به ایجاد تپش قلب در افراد شوند. همچنین نوشیدنی های انرژی زا نظیر رد بول نیز می توانند مسئول به وجود آمدن تپش قلب در افراد باشند.

دارو

۶️⃣ تپش قلب به علت مواد دارویی و داروها

برای درمان بیماری ها و مشکلات حوزه سلامتی انسان تنوع بسیار زیادی از مواد دارویی و دارو های مختلف وجود دارد. این دارو ها علاوه بر تاثیر مثبت خود بر روی بیماری های خاص، عوارض جانبی متعددی نیز دارند که برخی از آن ها ناخواسته هستند. یکی از عوارض جانبی احتمالی برای بعضی از دارو ها افزایش تپش قلب است.

اگر احتمال بروز تپش قلب در شما وجود دارد و یا هرگونه عکس العمل دیگری نسبت به دارو ها دارید حتما باید قبل از مصرف هر داروی جدید و یا حتی داروهای قدیمی با پزشک معالج خود مشورت کنید. ممکن است در این شرایط پزشکان داروهای دیگری را جایگزین کنند. ترکیب های متفاوت از دارو ها نیز می توانند منجر به بروز تپش قلب شوند و اگر این علائم و مشکلات از بین نرفت حتما باید در این باره با پزشک معالج خود صحبت کنید.

معاینه قلب

۷️⃣ تغییرات هورمونی علت تپش قلب

بدن های ما به شدت تحت تاثیر هورمون ها هستند و همین هورمون ها جنبه های مختلف از بدن ما و کارکردهایمان را کنترل می کنند. هورمون ها می توانند بر روی حالت و مود، سطح قند خون، دمای بدن و دیگر بخش های بدن ما تاثیر بگذارند. یک کارکرد خاص بدن ما در این زمینه ضربان قلب است. تغییرات مختلف در سطح هورمون های بدن می توانند منجر به ایجاد تپش قلب شوند. با رسیدن دوباره سطح هورمون ها به حالت تعادل، مشکل تپش قلب نیز حل می شود.

در خانم ها، این گونه تغییرات هورمونی ممکن است به دلایلی نظیر حاملگی، دوران قاعدگی و یائسگی رخ دهند. دارو های پیشگیری از بارداری نیز می توانند دلیل اصلی تغییرات هورمونی باشند که منجر به تپش قلب می شود. اگر مشکل تپش قلب ادامه دار باشد و زود از بین نرود پیشنهاد می شود به دنبال درمان پزشکی مشکل باشیم به خصوص اگر فرد مربوطه باردار باشد.

ضربان قلب هدف

۸️⃣ ورزش و نرمش علت تپش قلب

متخصصین سلامت پیشنهاد می کنند در برنامه زندگی خود به اندازه کافی وقت برای تحرک و ورزش بگذاریم و این یک پیشنهاد بسیار خوب است.

ورزش و تحرک به افراد کمک می کند سیستم قلبی و عروقی خود را در حالت مناسب و سالمی نگه دارند و منجر به سالم ماندن قلب و شش های افراد می شود. همچنین به کمک ورزش و نرمش می توان چربی اضافه را آب کرد، حس و حال کلی خود را بهبود بخشید و کیفیت زندگی را در مجموع بالا برد.

اگر به تمرین و ورزش عادت ندارید، بالا رفتن ضربان قلب و مشکل تپش قلب می تواند تا حد زیادی نگران کننده باشد. این افزایش ضربان قلب عموما موقت است و حتی برای شما مفید خواهد بود.

اگر در مورد تپش قلب خود در حین ورزش کردن و یا پس از آن مطمئن نیستید و نگرانی دارید حتما با یک پزشک مشورت کنید. علاوه بر این یک مربی فیتنس و تناسب اندام می تواند تمرینات مناسبی را برای شما برنامه ریزی کند تا مشکل به وجود آمدن تپش قلب برطرف گردد.

ضربان قلب نرمال در حین ورزش چقدر باید باشد؟ : ضربان قلب هدف

کم خونی

۹️⃣ کم خونی (Anemia) و تپش قلب

ماده خاصی به نام هموگولوبین باعث قرمز بودن خون های موجود در بدن ما می شود. هموگولوبین یک نوع پروتئینی است که در سلول های قرمز خون پیدا می شود. این پروتئین حامل آهن است که وابستگی زیادی به اکسیژن دارد. آهن به اکسیژن این امکان را می دهد تا خود را به هموگولوبین متصل کند و سپس سلول های قرمز اکسیژن را به نواحی مختلف بدن حمل می کنند.

هنگامی که تعداد سلول های خونی قرمز کم می شود و یا به عبارتی هموگولوبین فرد کاهش می یابد، بدن نمی تواند اکسیژن مورد نیاز خود را تامین کند. نام این شرایط خاص را کم خونی می گویند و یکی از راه هایی که بدن سعی در جبران این مشکل دارد بالا بردن ضربان قلب است تا به کمک آن بتواند اکسیژن موجود در گردش خون بدن را بالا ببرد. در نتیجه این کم خونی مشکل تپش قلب برای فرد به وجود می آید. مشکل کم خونی قابل درمان است و در نتیجه این نوع از تپش قلب پس از حل مشکل مربوطه و بالا آمدن سطح اکسیژن موجود در جریان خون به حالت عادی بر خواهد گشت.

قلب درد

🔟مشکلات قلبی علت تپش قلب

قلب های ما روزانه و بدون هیچ توجهی به کار خود ادامه می دهند و ما نیز معمولا توجه خاصی به این عضو مهم نداریم و فکر می کنیم مشکلی آن را تهدید نمی کند. وابستگی ما به سلامت قلب در بدن بسیار بالا است چرا که اگر جریان خود پمپاژی آن به اندام های بدن متوقف شود از بین می رویم. هنگامی که مشکلات قلبی خاصی که منجر به محدود کردن خون در گردش بدن می شوند اتفاق می افتند، نتایج و اثرات این مشکلات زیان بار خواهند بود.

اگر بنا به هیچ دلیل مشخص و دقیقی مشکل تپش قلب دارید، این موضوع می تواند نشانه این باشد که مشکلی برای قلب شما به وجود آمده است. با این که تمامی مشکلات قلبی به صورت فوری خطرناک و زیان بار نیستند اما بعضی از این موارد نظیر حمله های قلبی می توانند کشنده باشند. اگر مشکل تپش قلب افراطی و غیر طبیعی دارید و یا حس می کنید که حمله قلبی برایتان پیش آمده است حتما خیلی زود بدون هیچ گونه اتلاف وقت به ملاقات پزشکان متخصص قلب و عروق بروید.

 

دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

[wp_ulike]

.برای ارتقاء کیفیت مطالب امتیاز دهید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر نازنین پنجشنبه ۲۸ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام.من 20سالمه ازابتدای سال 1400درگیر بیماری مادرم هستیم که سکته مغزی کردبعداگفتن دریچه میترال قلبش گرفته عمل جراحی قلب باز کردن دریچه مصنوعی گذاشتن و تاهمین دیروز که نبضش پایین بوده فشارش رو20که بیهوش شد خورد زمین بعدبردن اورژانس که اسکن مغزی گرفتن و گفتن معزش اب اورده باید ببرین جراح مغز اعصاب..........خلاصه که میخوابم و شب ساعت4از خواب میپرم حس میکنم قلبم نامنظم میزنه و سردرد میاد بهم و حس میکنم الانه که قلبم وایسته یا سکته کنم چندبار اینجوری شدم خیلی برام دردناکه شرایط زندگیمم فوق العاده فوق العاده افتضاح و تنش زاست لطفا بگین چیکار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۲۸ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً یک هولتر نوار قلب ۴۸ ساعته انجام دهید و با یکی از همکاران محترم روانپزشک نیز مشورت بفرمایید
  • تصویر کاربر رضاکاظمی پنجشنبه ۲۱ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    سلام چند روز پیش تپش قلب گرفتم نیم ساعت طول کشید خوب بشم امروز دست چپم بی حس شده بود تنگی نفس دارم ترس خیلی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۲۱ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً جهت ویزیت به یکی از همکاران محترم متخصص بیماریهای قلب و عروق مراجعه فرمایید
  • تصویر کاربر رسولی یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر عزیر پدرم 60 ساله هست 12 سال است بیماری قلبی دارد و چندین بار سابقه بستری و انژیو دارد ، فعلا مدارک پزشکی ایشان در دسترس نیست براتون ارسال کنم ، فقط طبق اخرین اکوکاریوگرافی که هفته قبل انجام دادن lvef=15 ، دکترا گفتن به خاطر پایین بودن سطح ای اف امکان جراحی با ریسک هست ، حالا طبق این درصد ای اف ، در صورتیی که ایشان باتری بزارن چون باتری رو پیشنهاد دادن ، حالا اگر ایشان باتری رو بگذارند به صورت تخمینمی بر اساس عمر پزشکی حول و حوش چند سال میتونن زنده بمونن ؟ و اینکه باتری بزارن فایده خواهد داشت اخه ؟ یا هزینه تراشی الکی چون واقعا نارسایی قلبیشون خیلی پایینه . ممنونم از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۷ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      سلام و عرض ادب سودمندی باطری بستگی به ویژگی های نوار قلب دارد. در صورت وجود بلوک شاخه چپ در نوار قلب باطری موثر خواهد بود. در مورد طول عمر نمی توان حدس درستی زد.
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۴ مرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من یک پسر ۳۰ساله هستم که تپش قلب که در حین ورزش کردن دچار میشوم تا ۲ تا ۳ روز بعد از آن ادامه دارد .بعد از ۲ یا ۳روز خود به خود خوب میشود.به نظر شما مشکل از چی میتوتند باشد؟ ضنن اینکه طی ۲ و ۳روزی که تپش قلب میگیرم شب ها نمیتوان خوب بخوابم و چون دانشجو هستم نمینتوانم به درس هایم برسم.با تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۱۴ مرداد ۰( 3 سال پیش)
      سلام و عرض ادب منطقا طپش قلب شما ارتباطی با ورزش ندارد. توصیه میکنم که یک هولتر نوار قلب ۴۸ ساعته انجام دهید
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۳۰ تیر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    سلام و درود خسته نباشید.
    آیا اسپاسم قلبی درمان میشود؟
    یا همیشگی میماند؟
    ممنون میشم راهنمایی بکنید.
    پاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۳۰ تیر ۰( 3 سال پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً بفرمائید که منظور از اسپاسم قلبی چیست و چگونه تشخیص داده شده است؟
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۱ تیر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 604 مشاهده پرسش
    موقعی که نشستم بهترم ولی موقع حرکت یاراه رفتن تپش دارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۱۱ تیر ۰( 3 سال پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً ضمن انجام آزمایش برای کم خونی و تست های تیروئیدی یک هولتر نوار قلب ۴۸ ساعته انجام دهید
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۱۱ تیر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 257 مشاهده پرسش
    با سلام بیمار ما حدود نه ماه قبل به علت af بستری وDc شوک وداروی امیودارون واپیراکس ولوزارتان Hمیگیرد ولی متاسفانه af مجددا برگشته و چون حالت طولانی دارد توصیه به بالون کرایو شده البته بیمار ۶۰ ساله میباشد ودر سی تی انژیو مشخص شد که یکی از عروق کرونر نیز انسداد نسبی دارد ایا شما هم بالون کرایو را توصیه میفرمایید یا نه واحتمال عود مجدد بعد از بالون کرایو چقدر است
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۷ تیر ۰( 3 سال پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً بفرمائید که چند سال دارند؟ چند کیلوگرم وزن دارند و مشکل دریچه ای همراه هم دارند یا خیر. لطفاً در صورت دسترسی تصویر گزارش اکوکاردیوگرافی ایشان را بفرستید
    2. تصویر کاربر مریم سه شنبه ۸ تیر ۰( 3 سال پیش)
      ضمن سلام خدمت استاد بزرگوار ۶۱ ساله ۱۰۱ کیلو هستن وجواب اخرین اکوnormal lv size EF60. normalRv size mild TR pAP 20 LAE LVH
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۱۱ تیر ۰( 3 سال پیش)
      بله کرایو ابلیشن در یک مرکز خوب را توصیه می کنم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Abolfaz جمعه ۴ تیر ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ..من ۳۰ سالمه وچند سالی هست که دچار استرس شدید وتپش قلب هستم وموقع بلند شدن ضربانم کمی بالا میره و بعد غذا این تپش بیشتر میشه وپرانول ۲۰ مصرف می کنم خیلی وقته ویک بار هم چن سال قبل اکو دادم گفتن دریچه میترال خیلی کم شل کار میکنه ومشکلی نداره وتو این چند سال این تپش واسترس کم وزیاد میشه ویه مدتی حتی پرانول نخوردم وخوب شده بود اما دوباره برگشت ودر ضمن خیلی وسواس هستم یه مدت فقط فشارمو چک میکردم با اینکه فشارم نرمال و بیشنر ۱۰_۱۱ است والان دوباره وسواس تپش قلب گرفتم وهی ضربانم رو چک میکنم و هر وقت وساس دارم این استرس و تپش بیشتر میشه ..ممنون میشم راهنمای کنید ودرضمن ورزش هم میکردم فوتبال وبدنسازی..
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۴ تیر ۰( 3 سال پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً پروپرانولول را ادامه داده و به یکی از همکاران محترم روانپزشک مراجعه بفرمایید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    جناب دکتر دیالیزی هستم میخوام پیوند کلیه انجام بدم هیچگونه علایم تنگی نفس ودرد قفسه سینه ندارم و سابقه بیماری قلبی در خانواده نداریم میتونم پیوند کلیه انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۳۱ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      سلام و عرض ادب نیاز برای پاسخ قطعی به این سوال نیاز به ویزیت قبل از عمل و انجام اکوکاردیوگرافی و اسکن هسته ای دارید
  • تصویر کاربر مبینا دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام من دختری ۱۹ساله هستم
    حدود یکسال شاید ماهی یکبار قلبم تندتند میزنه و نفس کشیدن برام سخت میشه و چشمام سیاهی میره این حالات چند دقیقه طول میکشه تا خوب بشه
    دوهفته پیش ی شب نفس تنگی گرفتم و قلبم تندتند میزد که جوری نتونستم دراز بکشم این حال تا یک هفته ادامه داشت..
    گفتین نوار قلب بگیرین پیش دکتر رفتم گفتن فشارت روی نه بخاطر فشاره و من الن مشکل دارم شبا نمیتونم نفس بکشم راحت چیکار کنم برا تنفسم
    ممنون میشم پاسخ بدین
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۹ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً تصویر نوار قلب حین طپش قلب خود را بفرستید
    2. تصویر کاربر مبینا یکشنبه ۹ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      این نوار درحال تپش قلب نبود نگرفتن اون موقع ازم
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۹ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      پس این نوار قلب نفی کننده بروز آریتمی نیست
    4. تصویر کاربر مبینا دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      دکتر الن من باید چیکار کنم
    5. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۰ خرداد ۰( 3 سال پیش)
      جهت ویزیت به یکی از همکاران محترم متخصص بیماریهای قلب و عروق مراجعه فرمایید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات