از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر یوسف سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    باوسلام و خسته نباشید
    من ۳۸ سالمه . الان سه روز هست که فشارم بین ‌۱۲.۵ روی ۹.۵ هستش . دوروز اول کمی سردرد و سنگینی سرم رو احساس میکردم. دیروز به دکتر مراجعه کردم و برام آزمایش کلی نوشت.( البته ldl خونم حدود ۱۵۰ هستش )و داروهای اگزودیان . پروپرانولول و کلرودیازپوکساید تجویز کردن بمدت یک هفته تا جواب آزایشات بیاد. الان هیچ علائمی ندارم نه سردرد نه تنگی نفس و.... ممنون میشم راهنماییم کنین. با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب در صورتی که علامتی ندارید میتوانید تا زمانی که هولتر فشار خون ۲۴ ساعته انجام دهید و همچنین تا زمان آماده شدن نتیجه آزمایش ها از دارویی استفاده نکنید
  • تصویر کاربر کارن سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    چشم میفرستم براتون اما دکتر شوهرم در حال حاضر تهرانه و دنباله دکتر خوب هستش ک جوابی بگیره ازش و عمل تنها راه درمان نباشه شما ادرس مطبتون رو میدین بیان خدمتتون مطب؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      اقدسیه اراج خیابان ۲۲ بهمن کلینیک فوق تخصصی نیکان طبقه سوم آدرس مطب است. لطفاً تاکید بفرمایید که تمام مدارک و بویژه نوار قلب حین طپش قلب را هم بهمراه داشته باشند
  • تصویر کاربر کارن سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و عرض اددب دکتر
    همسرم ۲۹سالشه و حدود یک ساله متوجه تپش قلبشه و رفت دکتر همدان بعد از اکو و تست ورزش گفتن قلبت آریتمی داره و رگ اضافه و یک ساله متوهگزال مصرف میکنه البته گاهی خسته میشد تپش قلبش اذیت میکرد
    دو ماه قبل کرونا گرفت و خوب شد اما قلبش خیلی اذیت میکرد و درد قفسه سینه داشت

    حالا رفت بیمارستان سینا تهران گفتن باید عمل آریتمی بشی
    چیکار میشه کرد چون مطالعه کردم ک عمل ریسک بالایی داره
    در ضمن هر چقد تلاش کردم نتونستم عکس اکو رو با فرمت مناسب بفرستم
    فقط میخوام بدونم واقعا راه حلش فقط عمله؟؟
    خیلی نگرانیم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً تصویر نوار قلب حین طپش ایشان را بفرستید
    2. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      در صورت عدم امکان ارسال با فرمت مناسب تصویر نوار قلب مورد اشاره را
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      لطفاً به شماره واتس آپ ۰۹۰۵۶۰۸۰۶۳۵ بفرستید
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر نگین سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر مادر من فشار پایین دارند حدودا ۹ یا ۱۰ و گهگاهی تپش قلب میگیرند دکتر براشون قرص کنکور ۲.۵ تجویز کرده ایا شما صلاح میدونید ک مصرف کنن؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب با این میزان فشار خون توصیه می‌کنم که از کانکور استفاده نکنند
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    ده روز پیش همسرم سکته قلبی کرد وپس از دو ساعت درد امپول مورد نظر تزریق شد بعد انژو وگذاشتن فنر باز از درد پشت ودنده ها وسردرد شکایت داره وفشار ده روی هشت یا یازده روی هشته خواهش می کنم راهنمایی کنید اینها از عوارض سکته است درست میشه وچه کار بکنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب فشارخون در محدوده طبیعی است. سر درد ممکن احتمالاً از عوارض دارویی ( ایزوسورباید یا نیتروکانتین) است. درد پشت تا یکی دو هفته بعد از آنژیوپلاستی طبیعی است
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام بنده ۴۱سال دارم ضربان قلبم در حالت عادی بین۸۵تا۹۵میباشد آیا غیرمعمول است یا عادی درظمن قد و وزن بنده ۷۰و۱۷۰میباشد ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب ضربان قلب شما در محدوده بالای طبیعی است
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    باعرض ادب سلام من ۳۲ سالمه الان ۴ روز است که درد درقفسه سینه سمت چپ دارم وقتی نفس میکشم نفسم رابیرون میدم یه سوزی داره ودرد شدیدی داره هم شب موقعی که دراز میکشم درد داره هم درطول روز تنگی نفس هم ندارم توی این کرونا باید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب از داروهای مسکن نظیر ژلوفن استفاده کنید
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام.۳۹سال دارم قد ۱۸۵و وزن ۱۰۳کیلوگرم. سابقه فشار خون بالا در خانواده داریم و شخصاً از سه سال قبل تحت نظر پزشک داروی لوزار ۲۵ در دو نوبت استفاده میکنم. اما فشار خون دیاستولیک من همیشه بالا،در اعداد ۸و۹هست. گاهی سردرد میگیرم و چک میکنم که فشار خونم بالاست. اسید اوریک خونم کمی بالاست.الوپرانول مصرف میکنم.با توجه به شرایط کنونی امکان رفتن ب دکتر ندارم. ممنون میشم بفرمایید چه دارویی برای کم شدن فشار دیاستولیک ترجیحاً خارجی استفاده کنم که عوارض جانبی کمتری داشته باشه.؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب پیشنهاد میکنم که ضمن کاهش وزن و استفاده از رژیم غذایی کم کالری‌ و کم نمک لوزارتان را با اکسفورج ۵/۱۶۰ جایگزین بفرمایید
    2. تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سپاسگزارم از توجه شما. لازم به ذکر است در چکاپ کامل شهریور ۹۸فقط اوریک اسید و آنزیم های کبدی مقدار کمی نامتعادل بود. برای این موارد پیشنهاد خاصی دارید جناب دکتر؟
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      احتمالاً مبتلا به کبد چرب می‌باشید و اختلال آنزیم های کبدی به آن علت است ولی سایر احتمالات نیز وجود دارند لذا توصیه می‌کنم که یک سونوگرافی کبد و مجاری صفراوی انجام دهید و در صورت تایید کبد چرب مجدداً ضمن کاهش وزن از داروهای خانواده استاتین استفاده کنید. در مورد اسید اوریک هم مصرف آلوپورینول کافی است
    4. تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      بسیار ممنونم از محبت شما. برای ویزیت این سونوگرافی به چه متخصصی باید مراجعه کنم؟
      آیا اگر با توجه به مسئله فشار خون به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کنم ایشان این مورد را هم ویزیت و تجویز مینمایند؟
    5. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سونوگرافی توسط همکاران رادیولوژیست انجام می‌شود و درخواست سونوگرافی توسط همه پزشکان قابل انجام است
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکتر عزیز
    من مردی ۳۹ ساله ام که در سن ۳۶ سالگی یکی از رگ های اصلی کرونر قلبم را استنت گذاری کرده ام.با توجه به اینکه بیماری قلبی در خانواده پدری بسیار شایع است آیا احتمال این وجود دارد که من در آینده نیازمند باتری قلب باشم؟اصلا چه کار کنم که به این مشکل دچار نشوم؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب هر چند که این احتمال منتفی نیست ولی تنگی عروق ارتباط زیادی با نیاز به تعبیه پیس میکر ندارد. اقدام خاصی از سوی شما برای این منظور لازم نیست . تحت نظر پزشک بودن کافی است
  • تصویر کاربر رعنا سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . من از سن ۱۸ سالگی در برخی مواقع دچار درد ناگهانی و لحظه ای در قفسه سینه می شدم . بعد از مراجعه به پزشک و انجام اکو گفتند نرمی دریچه میترال هست و جای نگرای نیست. بعد از چند سال این درد کمتر شده ولی تپش قلب بالایی پیدا کردم . بطوری که قرص ایندرال را دائمی می باید مصرف می کردم . متأسفانه در سن ۴۱ سالگی دچار آمبولی ریه شدم و در حال حاضر قرص وراپامیل و قرص رقیق کننده اکسابین مصرف می کنم . اخیرا بعد از خوردن غذا تپش قلبم بسیار بالا می رود حتی یک مرتبه بعد از صبحانه تا عدد ۱۲۳ هم رفت و در بالاتر از عدد ۹۰ دچار ضعف شدید می شوم. در اکو گفتند مشکلی نیست و البته طبق نظر دکتر آمبولی روی قلب اثری نداشته است . خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید که آیا این می تواند نشان دهنده بیماری قلبی خاصی باشد؟ ممنونم از شما
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ مرداد ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب طپش قلب شما میتواند به علت آمبولی ریه و یا مصرف پروپرانولول باشد هر چند که نمیتوان سایر بیماری های قلبی و سیستمیک دیگر را نیز کنار گذاشت. پیشنهاد میکنم که ضمن انجام تست کارکرد تیروئید، جهت ویزیت به یکی از همکاران محترم متخصص بیماریهای قلب و عروق مراجعه بفرمائید
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

۹۶
۲