از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر ملوک سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    با سلام -اکو و اسکن قلب پیوست تقدیم میگردد لطفا راهنمایی بفرمائید نیازی به آنژوگرای دارم یا با دارو مشکل رفع میشود در ضمن زنی 64 ساله هستم علائم خاصی ندارم فقط بعضی وقتها تنگ نفسی خفیفی دارم و کمی ناحیه پشتم درد خفیف دارم انهم مقطعی است
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفاً تصویر گزارش اسکن هسته ای را نیز بفرستید

  • تصویر کاربر ملوک سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    با سلام، زنی 64 ساله هستم آزمایش اکو قلب انجام دادم که پیوست تقدیم کرده ام اکنون می گویند باید آنژو گرافی انجام دهم درحالی که علائم قلب درد ندارم لطفا راهنمایی بفرمائید انژو گرافی انجام بدهم یا خیر. سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفاً تصویر گزارش اسکن هسته ای را نیز بفرستید

  • تصویر کاربر arash سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید با توجه به اکو لازم است موقع دندان پزشکی انتی بیوتیک مصرف کنم آیا این افتادگی در آینده پیشرفت میکند که نیاز به جراحی داشته باشد . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      با قطعیت نمیتوان گفت ولی به احتمال خیلی زیاد پیشرفت چندانی نخواهد داشت و نیاز به جراحی نخواهد داشت توصیه می‌کنم که اکو خود را هر دو سال یکبار تکرار بفرمایید

  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    دست چپ مادر که سن60سال را دارد بشدت استخوانش درد میکنه که غیر قابل تحمل است به دکترمغزاعصاب مراجعه کردم مشکل را متوجه نشدند استخوان دستش تیر میکشد
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      چه آزمایش هایی انجام داده اند؟ اگر مدارک پزشکی موجود دارید، ارسال نمایید. به نظر می رسد، مشکل ایشان منشا قلبی نداشته باشد، شما می توانید به متخصصان طب فیزیکی و حرکتی مثل همکار گرامی دکتر سادات در بیمارستان مدرس مراجعه نمایید.

  • تصویر کاربر آیلا دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای
    من خانومی ۲۸ساله ک یک ساله تپش قلب دارم و تو هر نوار قلبی نشون داده و انقد تند تند میزنه ک بسختی میتونم نفس عمیق بکشم و همراه با سوزش است
    آیا این مشکل من جدی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفا نوار قلبی خود را ارسال نمایید. اگر مدارک پزشکی و آزمایش های دیگری نیز دارید، ارسال نمایید.

    2. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفا نوار قلبی خود را ارسال نمایید. اگر مدارک پزشکی و آزمایش های دیگری نیز دارید، ارسال نمایید.

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امير سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقاي دکتر وخسته نباشيد، بنده ازمايش خون دادم و CPK خون بنده حدود 279 گزارش شده ضمنا پرولاپس دريچه ميترال هم دارم ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد که چيکار بايد بکنم و ايا نگران کننده هست يا نه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      این آنزیم در بافت های مختلف از جمله عضلات اسکلتی و عضلات قلب دیده می شود و بالا بودن آن بدون شرح حال قابل تفسیر نیست به طوری که حتی یک تزریق عضلانی در ۴۸ ساعت قبل از انجام آزمایش هم می‌تواند منجر به بالارفتن این آنزیم شود
      در صورت شک به بیماری قلبی توصیه می کنم که به جای این آنزیم از کنترل تروپونین استفاده بفرمایید

  • تصویر کاربر فرشته دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    فشار خون بالا
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۳ آبان ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      اطلاعات کافی برای پاسخگویی را ارائه نکردید اما در این مقاله هر آنچه در مورد فشار خون بالا و درمان آن نیاز دارید را گردآوری کرده ام.

      فشار خون بالا

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر،
    دکتر من همون موردی بودم که پدرم ۲۸ شهریور Ant MI شدن و چندبار مزاحمتون شدیم؛ همون طور که قبلا گفته بودم از لحاظ بالینی حالشون بسیار خوبه بدون علائم شایع و برگشتن به زندگی عادی.
    یه مورد دیگه که می خواستم ازتون مشورت بگیرم در رابطه به سرفه ایشون هست؛ در طول روز مخصوصا هنگام دراز کشیدن چندین بار سرفه خلط دار دارن (خلطشون عادی هست و به رنگ قرمز نیست) که البته اغلب تکرار پذیر هم نیست؛ البته ایشون تا قبل MI سیگاری بودن و بعد این قضیه سیگار گذاشتن کنار؛ می خواستم بیینم جای نگرانی داره یا باز من متاسفانه حساس شدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش)

      خیر به احتمال زیاد مربوط به عفونت ریوی است

  • تصویر کاربر ارزو سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.همونطور که شما گفتین به متخصص ریه مراجعه کردم بعد از معاینه گفتش قرص پرانول ده رو نخور به جاش متورال ۵۰ نوشتن برام هر دوازده ساعت نصفشو بخورم. اما شبا خوابای وحشتناکی میبینم میخواستم نظرتونو بدونم . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      درد شما منشا قلبی ندارد و توصیه می کنم که در هنگام درد از داروهای مسکنی نظیر ژلوفن استفاده بفرمایید
      مصرف پروپرانول و متورال می‌تواند منجر به دیدن خوابهای وحشتناک شود

  • تصویر کاربر درخشان سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و احترام بنده حدود ۴ سال است که احساس خستگی وضعف و سرگیجه دارم و فشار خون پایین دارم و موقع راه رفتن سرم گیج میرود و چشمم هم تاری دید دارد و وقتی زمین مینشینم موقتا خوب میشود و دوباره که راه میروم بخصوص صبح ها این حالت همیشه وجود دارد و از نظر جنسی هم هیچ تمایلی ندارم و نعوظی هم کلا وجود ندارد و بنده تحت نظر دکتر اورعی هستم اما تاکنون خوب نشدم و همه چیز سالم است جز تست تیلت و تست ورزش را هم نتوانستم انجام دهم برخی گفتند از اعصاب است و برخی گفتند از گوش است و برخی هم مثل دکتر اورعی گفتند از قلب است و حدود ۵ دکتر مغز و اعصاب و چند دکتر گوش و چند دکتر قلب هم رفته ام و برخی هم گفته اند مشکل از سیستم اعصاب مرکزی است خلاصه تاکنون کسی مشکل را تشخیص نداده است و حتی اورولوژی هم رفته ام و ناتوانی را به اعصاب ربط دادند و حدود ۴ سال هم نزدیکی نداشته ام یعنی هیچ میلی نیست و آلت هم اصلا سفت نمی شود و در آخرین نزدیکی هم هیچ مایعی بیرون نیامد ِلذا با پوزش از اطاله مطلب خواهشمند است در صورت امکان اعلام کنید علت ضعف و افت فشار خون و تاری دید هنگام راه رفتن وخستگی و ضعف و ناتوانی شدید جنسی با وجود مصرف داروها وبستن هولتر واز این قبیل چرا هیچ بهبودی حاصل نشده است و ضمنا چند بار در خانه زمین خورده ام و گاهی در بدن و دستها نیز پرش دارم لطفا راهنمایی فرمایید ممنون میشوم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      در مجموعه علائم مورد اشاره نشانه های افسردگی مشهود است و می تواند همراه با اشکالات دیگری از جمله اشکالات منجر به از بین رفتن هوشیاری و مثبت شدن تست تیلت باشد بنابراین علاوه بر رعایت دستورات و مصرف داروهای تجویز شده توسط روان پزشک محترم معالج توصیه می کنم که بسته به نوع مثبت شدن تست تیلت از درمان مناسب خود که می تواند مصرف پروپرانول یا مصرف نمک و مایعات بیشتر و یا استفاده از جوراب واریس و اجتناب از سرپا ایستادن زیاد استفاده کنید

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.