از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر هانیه سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۴ روز پیش) تعداد بازدید: ۱۰ مشاهده پرسش
    سلام، ینی مشکل از قلبش نیست؟؟ اخه مادرم وقتی یه کم بیشتر راه میره یا از پله ها بالا میرفت نفس نفس میزد که دکتر مونته لوکاست تجویز کردن و الان یکم بهتر شده این نفس نفس زدنش..توی نت همه اینارو زده بود علایم سکته قلبی واسه همین ترسیدم/:
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۴ روز پیش)
      پاسخ شما در سوال قبلی داده شد
  • تصویر کاربر هانیه سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۴ روز پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر مادرم ۴۶ سالشه..چند هفته پیش مامانم بخاطر درد دست چپش رفت دکتر نوار قلب و اکو گرفتن دکتر گف از قلبت نیست الان چند وقت گذشته ولی هنوزم کامل خوب نشده مثلا کارهایی که قبلا انجام میداده رو دیگه راحت نمیتونه انجام بده و چیزای سنگین بلند کنه کتف و دست چپش درد میگیره، با اینکه سرماخورده نیس ولی این چند وقت هی سرفه میکنه در طول روز و شب، موقع خواب هم خروپف میکنه، تو اینترنت نوشته این علایم سکته ی قلبی هستش..درسته؟؟ تو این مقاله نوشته بود طبق گفته ی دکتر مریض هایی بودند که درد بازو شکایت اصلیشون بوده و بعدا فهمیدن که سکته ی قلبی کردن!!
    راستی مامانم قرص های مونته لوکاست، تریامترن اچ و بیزوپرالول ۲/۵ و فاموتیدین و اتوروستاتین ۲۰ مصرف میکنه
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً جهت ویزیت به یکی از همکاران محترم طب فیزیکی مراجعه فرمایند
    2. تصویر کاربر هانیه سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۴ روز پیش)
      سلام، یعنی اقای دکتر از قلبش نیست، اخه وقتی یه کم راه میرفت یا از پله ها بالا میره نفس نفس میزد که دکتر مونته لوکاست تجویز کردن و الان تقریبا خوب شده..تو نت همه ی اینارو علایم سکته ی قلبی نوشته بود/:
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۴ روز پیش)
      در صورتی که با فعالیت درد سینه تغییر نمی کند احتمال اینکه درد منشاء قلبی داشته باشد کم است
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر ملک سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۵ روز پیش) تعداد بازدید: ۵ مشاهده پرسش
    سلام شب بخیر آقای دکتر پدر من ۶۱ساله بعضی موقع سرگیجه و حالت تعوح به مدت ۱یا ۲اقیقه طول میکشه این حالت وبعد از اینکه یه کم بهتر شد فشار خون چک میکنیم معمولا ۱۶رو ۱۰ ومینیوم ۱۰ و۱۱ رو نشون میده وبعد اون هم میگه تو گوشم زوزه میکنه میخواستم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید ممنونم میخواستم ببینم این مشکل از چی میتونه باشه من منتظرجوابتون هستم
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      سلام و عرض ادب جهت بررسی سرگیجه به یکی از همکاران محترم متخصص بیماریهای گوش و حلق و بینی مراجعه بفرمائید و جهت بررسی و درمان فشارخون آزمایش های اولیه فشارخون را بهمراه یک هولتر فشار خون ۲۴ ساعته انجام دهند
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۵ روز پیش) تعداد بازدید: ۷ مشاهده پرسش
    باسلام چه پزشکانی درچه تخصص میتوانند تستcpetیاهمان تست ورزش قلبی ریوی تجویز کنند؟باتشکر
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      سلام و عرض ادب متخصصین قلب و عروق و ریه
  • تصویر کاربر کیا سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۴ روز پیش) تعداد بازدید: ۲۴ مشاهده پرسش
    سلام و خدا قوت آقای دکتر
    بنده ۳۷ سالمه و بیناری مادر زادی سوراخ بین بطنی و فشارخون ریوی دارم.
    سال ۷۲ در بیمارستان شهید رجایی عمل شدم ولی سوراخ کامل بسته نشد و الان ۹میلیمتر هنوز بین بطن سوراخه.
    سال ۸۵ دچار حمله af شدم و از اون موقع روزی یک عدد آمیودارون ۲۰۰ مصرف میکنم.
    برای فشار ریه داروی بوسنتان ۱۲۵ دو عدد در روز مصرف میکنم.
    تشخیص آیزنمنگر برام دادن از همون بچگی.
    الان مشکلی که چند وقته پیدا کردم برای چشم چپم هست که تار میبینه و رنگها رو پر رنگ تر و خطوط رو کج و معوج میبینه و لامپهای زرد رو خیلی زردتر میبینه.
    سوالم ازتون اینه که آیا میشه آمیودارون رو قطع کرد و داروی جایگزین با عوارض کمتر برام تجویز بشه؟
    البته توی این چهارده سال دچار af شدید نشدم و فقط در شرایط بسیار عصبی و یا فعالیت شدید بدنی یه چند دقیقه بیشتر نبوده و تو این مدت چند باری حمله های ترادیکاردی و تند شدن داشتم.
    فشار ریه ام هشتاد
    Ef 50
    فشار خون ۱۲/۸
    خداروشکر قند ندارم
    در ضمن هولتر شدم و موجوده نتیجش اگه نیاز بود میفرستم.
    ممنونم و متشکرم که راهنماییم کنید.
    دکترم مرحوم سمیعی نصب بودند در اصفهان.
    یا حق
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      سلام و عرض ادب آیا از آمیودارون جهت جلوگیری از عود Af استفاده می‌شود و یا اینکه ریتم فیبریلاسیون دهلیزی پایدار است و برای کنترل پاسخ بطنی از آمیودارون استفاده می‌شود.
    2. تصویر کاربر کیا دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      سلام مجدد
      دکتر سمیعی گفتن چون freq pvc دارن و مشکل ایجاد کرده برای بنده آمیودارون تجویز کردن.
      در هولتر هم pvc مشاهده شده بود.
      لازم به ذکره که اکسیژن خون من ۷۰ و شبها اکسیژن مصرف میکنم.
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      در مورد فیبریلاسیون دهلیزی چه؟ پایدار است یا گاهگیر؟
    4. تصویر کاربر کیا دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      دکتر سمیعی گفتن چون freq PVC ایحاد علامت کرده آمیودارون تجویز کرده بودن.
    5. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      در صورتی که برای پی وی سی از آمیودارون استفاده میکنید میتوانید آنرا با یکی از بتابلاکر ها جایگزین بفرمایید و یا پی وی سی ابلیشن انجام دهید
    6. تصویر کاربر کیا دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      والا تو این چند سال فقط تو استرس و فعالیت بدنی af پیش آمده اونم در حد چند دقیقه.
      من با نارسایی و آیزن منگر میتونم ابلیشن انجام بدم؟
    7. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      بله
    8. تصویر کاربر کیا سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۴ روز پیش)
      تشکر و ممنون از پاسخ شما.
      آقای دکتر اگر اصفهان الکتروفیزیولوژیست میشناسید معرفی کنید.
      و اینکه پیشنهاد شما برای دارو جایگزین چیه؟
      چون تو کرونا که خطرناکه برای بستری و ابلیشن.
      راستی نوار موقعی که af شدم هم موجوده اگر نیازی هست بگید بفرستم.
      ممنونم.
    9. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۴ روز پیش)
      نه متاسفانه کسی را نمی‌شناسم بعنوان داروی جایگزین میتوانید از کانکور (با در نظر گرفتن میزان فشار خون) استفاده بفرمایید. در صورتی که ازAf بودن اطمینان دارید نیازی به ارسال نوار قلب نیست.
    10. تصویر کاربر کیا سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۴ روز پیش)
      آخه توی بیمارستان از vt هم یکی از دکترها اسم بردند.
      ولی دکتر سمیعی قطعا گفتند af.
      ممنون از وقتی که گذاشتید.
      انشاءالله روز به روز بر دانش و مهارت شما افزوده بشه که اون رو در اختیار دیگران میگذارید.
      یا حق
    11. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۳۰ دی ۹۹( ۴ روز پیش)
      سلامت باشید و تندرست امیدوارم که توانسته باشم کمکی کرده باشم
    12. نمایش سایر ۱۰ پاسخ
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    آیا دارویی برای فشار خون خیلی مقاوم هست؟
    اگه هست چیه اسمش؟
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      سلام و عرض ادب داروی واحدی برای این وضعیت توصیه نمی شود و بستگی به شرایط هر بیمار دارد
  • تصویر کاربر مجید دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش) تعداد بازدید: ۳ مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب ایا برای توده بوجود آمده بدون درد ناحیه ورود کانتر نیاز به اقدام خاصی است با تشکر
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      سلام و عرض ادب در صورتی که فاقد ضربان بوده و در یکی دو هفته اوّل بعد از پروسیجر است نیاز به بررسی خاصی نیست
  • تصویر کاربر مصطفی دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشی من ۲۷ سالمه و فشار خونیم همیسه ۱۵ و۱۶ هس حتی به هفدهم رسیده آیا خطر داره تا حالا هم به هیچ دکتری نرفتم
    ؟؟
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      سلام و عرض ادب بله نیاز به مصرف دارو و همچنین بررسی علت احتمالی بالا بودن فشارخون دارید
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    سلام
    عرض ادب و احترام جناب دکتر دیروز محبت فرمودید پرسش بنده ۵۹۱۹ هستم دادید چون در حال رژیم هستم
    اب زیاد در روز مصرف میکنم نزدیک به ۱۲ لیوان در روز ایا اب زیاد باعث بالا رفتن فشار خون میشه یا خیر
    ضمنا شما صلاح میدانید هنوز داروی مصرف نکردم تا الان
    با مصرف گریب فروت و سیر و قهوه سبز کنترل کردم بالاتر نره ایا احتیاج به مصرف دارو دارم اگه دارم چه داروی و چه جوری مصرف کنم متشکرم از لطف شما
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      پاسخ شما در سوال قبلی داده شد. بر اساس اطلاعات بدست آمده از هولتر فشار خون در مورد نیاز به مصرف دارو، داروی مناسب و زمان مناسب مصرف دارو تصمیم گیری خواهد شد
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش) تعداد بازدید: ۳ مشاهده پرسش
    سلام
    عرض ادب و احترام جناب دکتر دیروز محبت فرمودید پرسش بنده ۵۹۱۹ هستم دادید چون در حال رژیم هستم
    اب زیاد در روز مصرف میکنم نزدیک به ۱۲ لیوان در روز ایا اب زیاد باعث بالا رفتن فشار خون میشه یا خیر
    ضمنا شما صلاح میدانید هنوز داروی مصرف نکردم تا الان
    با مصرف گریب فروت و سیر و قهوه سبز کنترل کردم بالاتر نره ایا احتیاج به مصرف دارو دارم اگه دارم چه داروی و چه جوری مصرف کنم متشکرم از لطف شما
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۹ دی ۹۹( ۵ روز پیش)
      سلام و عرض ادب مصرف آب موجب بالا رفتن فشار خون نمی شود توصیه می‌کنم که ضمن رعایت رژیم غذایی کم نمک و سرشار از سبزیجات و لبنیات کم چرب و ورزش و کاهش وزن ( در صورتی که اضافه وزن دارید) یک هولتر فشار خون ۲۴ ساعته نیز انجام دهید. در صورتی که علاقه مند به استفاده از درمان های خانگی و گیاهی از آب لبو استفاده بفرمایید
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.