از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۲ دی ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید مجدد خدمت شما

    بنده 21 سال سن دارم و از 19 سالگی فهمیدم که این مشکل رو دارم و سابقه ناراحتی قبلی و فشار خون در خانواده داریم و دخانیات هم خیر هر 6 یا 7 ماهی یبار سیگار و یا قلیون در کنار دوستان میکشم و از پله بالا رفتن هم تپش قلب دارم و تنگی نفس و مشکل نارسایی هستش
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۲ دی ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      درد شما منشا قلبی نداره ولی روماتیسم قلبی و نارسایی قلبی شما نیاز به پیگیری داره همچنین توصیه میکنم که با یک متخصص بیماریهای گوارشی هم مشورت بفرمائید.

  • تصویر کاربر خدیجه شنبه ۲۲ دی ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    آیا اکو استرس باعث بالا رفتن آنزیم قلب میشود ؟در ضمن بیمار ما هم عمل باز شده هم استنت گذاری شده ممنون میشم جواب سوالمو بدید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۲ دی ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر استرس اکو باعث بالا رفتن آنزیمهای قلبی نخواهد شد مگر اینکه منجر به سکته قلبی شده باشد

  • تصویر کاربر مهرداد شنبه ۲۲ دی ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام برای فردی که بالون زده تا کی باید از قرص پلاویکس استفاده کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۲ دی ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      با استنت های مصرفی در چند سال اخیر مصرف پلاویکس برای ۶ تا ۱۲ ماه کافی است

  • تصویر کاربر جعفر سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام وخسته نباشید دکتر برگه معرفی به پیوست ارسال میشود خواهشمندم راهنمای فرماید که ایا خودتان عمل فوق را انجام میدهید وکدام بیمارستان دولتی واینکه نوبت دهی چه جوری میباشد و شرمنده هزینه عمل چقدر میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر این کار توسط همکاران الکتروفیریولوژیست انجام میشه و آقای دکتر فاضلی فر رو در بیمارستان شهید رجایی تهران توصیه میکنم

  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام من ۱۷ سال دارم بدلیل ضربان قلب بالا ( تاکی کاردیا) قرص کونکور ۲/۵ یک بار در رچز مصرف میکنم ولی چند روزی هست احساس میکنم نوک انگشت دستم و پاهام مور مور میکنن و ماهیچه رانم هم مثل ضربان دو سه بار میزنه و قطع میشه میخواستم ببینم ک میشه بخاطر این دارو باشه ؟
    1. تصویر کاربر حامد دوشنبه ۱۷ دی ۹۷( 1 ماه پیش)
      البته غلظت خون هم دارم
      در آزمایش cbc
      میزان hb : 18.1
      میزان Hct:51.4
      هست
      بنظر شما نیاز به مراجعه به پزشک مغزو اعصاب هست؟
    2. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر علائمی که ذکر فرمودید از عوارض این دارو نیست.

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام
    من یک دختر هشت ساله دارم که بدنبال تیر کشیدن قفسه سینه به پزشک متخصص قلب و عروق کودکان مراجعه کردم که ایشان پس از انجام اکو و نوار قلب اعلام نمودند که در قلب فرزند شما رگ اضافه وجود دارد که میبایست عمل گردد و رگ سوزانده شود.سوال بنده از جنابعالی این است که آیا
    1-این عمل الزامی و اورژانسی می باشد2-در صورت لازم بودن خطری برای بچه ندارد3-آیا درد ناشی از قفسه سینه مربوط به رگ اضافی می باشد4-فرزند دیگر بنده که با دخترم دوقلو می باشد آیا دارای این عارضه می باشد
    از لطف جنابعالی در این خصوص ممنون می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۸ دی ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفا مدارک رو بفرستید

  • تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام پدرم 64 سالشه بردیم پزشک معاینه کرده گفته 20 درصد ماهیچه قلبش کار میکنع و قرصهای والساکور پلرون و کنکور تجویز کرده برای دوره 3 ماهه و اگه خوب نشد باتری بزاربم البته ببمار تمام ازمایشش ترمال هست و هبچ بیماری نداره و قرصی مصرف نکرده تا قبل این بیماری قلبی ایا منتظر موندن تا 3 ماه جایز هست یا همیت حالا اقدام به باتری کنیم لطفا کمکم کنبد در ضمن سابقه سکته هم نداشته و رگهاا سالم هست و پزشکشون دکتر سعید اورعی هستند لطفاا کمکم کنید زودتر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله توصیه ایشون کاملا منطقی است و در ضمن نیاز به بررسی از نظر احتمال گرفتگی عروق دارند.

  • تصویر کاربر م یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    بنده در اردیبهشت 97 عمل تعویض دریچه میترال انجام داده ام ( با دریچه فلزی)و الان بدلیل آریتمی قلب و پس از انجام تست هولتر 48 ساعته گفتند که باید عمل ای پی اس و ابلیشن انجام گردد . آیا عمل خطراتی برای بنده دارد یاخیر .
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتیکه اریتمی فیبرلاسیون دهلیزی ( Af) باشه و تعویض دریچه هم بعلت تنگی دریچه باشه ابلیشن رو توصیه نمیکنم

  • تصویر کاربر جعفر یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام عملهای شما در بیمارستان دولتی میباشد کجا
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر من در مراکز دولتی فعالیت ندارم و فقط در بیمارستان نیکان و محب مهر و پیامبران میتونم خدمتتون باشم

  • تصویر کاربر Shadi یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام من همسرم دچار درد قلب شده وكل روز اين درد ادامه داره درد ايشون از اونجاي شروغ شد كه دوستشون بطور ناگهاني از پشت بحالت قلنج شكوندن ايستاده دستشو دور سينه همسرمن گره ميكنه و بلندش ميكنه ويه فشار خيلي بد از ناحيه قفسه سينه به ايشون وارد ميشه عكس از قفسه سينه و دنده ها انداختيم مشكلي نداشت ولي درد قلبش خوب نميشه چيكار بايذ كرذ
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۶ دی ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      از مسکن هایی مثل ژلوفن استفاده کنند.

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.