از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    من ۵۳ ساله هستم و در سال ۸۴ و ۹۱ هر بار یک استنت و هر دو استنت در یک رگ دریافت کرده ام و یکی دیگر از رگها بمیزان ۶۰ درصد گرفتگی در سال ۹۱ داشته ام. هفته گذشته برای معاینات دوره ای ببه پزشک مراجعه کردم، و ایشان با توجه به اظهاراتم (که بعداز غذا خوردن اگر پیاده روی کنم تا حدودی تنفسم به شماره می افتد) آنژیوگرافی را تجویز کردند. من از ایشتن در مورد سی تیآنژیو پرسیدم که آیا این روش از آنژیو گرافی بهتر هست یا نه؟ و ایشان در پاسخ گفتند که سی تی آنژیو برای بیمارانی که دارای استنت هستند، چون داخل استنت را نشان نمیدهد مفید نیست.
    نظر شما در این مورد چیست؟ سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      صحبت ایشون در مورد استنت های با قطر کمتر از ۳ میلی متر صحیح است

  • تصویر کاربر سپيده یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد
    ببخشيد تروپونين ٧/.بالاتر از رنج نرمال براي كسي كه جراحي قلب باز شده طبيعي هست يا خير؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      تروپونین بالا همواره غیر طبیعی است و نیاز به بررسی داره

  • تصویر کاربر 55 یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام پدرم دو روز پیش فنر انجام دادن ولی از پایی که فنر انجام دادن درد دارد علت چیست و آیا رفع میشود
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورت تورم و درد زیاد توصیه میکنم که یک سونوگرافی رنگی از ناحیه محل آنژیوگرافی انجام بدید و برای کاهش درد هم از مسکن هایی مثل ژلوفن استفاده کنند

  • تصویر کاربر فاطمه یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من انزیم 211هستش چندسال پیش سکته کردم و انژیوپلاس شدم فنر گذاشتن .برای درمانم لطفا راهنمایم کنید من از لحاظ مالی توان ندارم .سنم 42ساله .ممنون میشم راهنمایم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتیکه بعد از سکته دچار نارسائی قلبی و ضعیف شدن عضله قلب شده باشید این افزایش آنزیمهای قلبی میتونه به اون علت باشه و درمانی بجز درمان گرفتگی عروق و نارسایی قلب نیاز ندارید

  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشيد من ٣٢سالمه دوزايمان داشتم مدتي از درد سمت چب و دست چپ رنج ميبردم تا دكتر مراجعه كردم و گفت افتادگي ميترال دارم و قرص ا اس ا و پروپرانول ٤٠تجىيز كودن واي فرقي نكردم و هنوز درددارم بعضي وقتاهم لا تنگي نفس و سرگيجه همراه ايا خطرناكه ؟وايا ميتونم بازهم ورزش كنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      نیازی به اسپیرین ندارید
      در مورد درد نیاز به مشخصات و توضیحات بیشتری دارم

  • تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید
    ۲۷ سالمه و حدود یک ماهه ک یک درد در قفسه سینه سمت دست چپ دارم.اوایل درد کمتر بود و فقط دروقت خواب بود.اما الان در طی روز هم درد دارم.ب پزشک قلب مراجعه کردم.نوار قلب و اکو دادم.گفتن مشکل قلبی نداری.چندروز پیش در باشگاه.با گرفتن ب اصطلاح فیگور.ماهیچه همان طرف درد شدیدی گرفت.بنظر شما منشا درد عضلانی است ؟و اینکه چ باید کرد؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله عضلانی است
      از مسکن هایی مثل ژلوفن استفاده کنید

  • تصویر کاربر سامی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    بنده بیمار تالاسمی ماژور هستم، 32 ساله
    از نظر اکوی قلب مشکلی نداشته
    اما دو روز پیش با عارضه درد شدید استخوان و گرفتگی نفس ، به این صورت که با نفس عمیق کشیدن، احساس حبس و درد در قفسه سینه داشتم.
    با مراجعه به پزشک فوق تخصص خون از ریه عکسبرداری شد ، که پارانشیم نرمال داشته ، و عفونت نداشته
    اما تشخیص دکتر ، پرخون بودن عروق ریه بود.
    مدتی قرص های هورمونی برای تنظیم قاعدگی استفاده کردم، و مدتی هست احساس خستگی ، ضعف شدید دارم.

    آیا مبتلا به فشار ریوی هستم؟ آیا قرص های هورمونی رو ادامه بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتیکه اکو طبیعی بوده مبتلا به فشارخون ریوی نیستید
      توصیه میکنم که بیماری رو با ام آر آی قلبی پیگیری بفرمائید
      در صورت طبیعی بودن فشار ریوی مصرف این قرصها بلامانع است

  • تصویر کاربر رامین یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام و ادب بنده آقای ۴۸ ساله ای هستم که اضافه وزن ندارم قد ۱۸۳ وزنم ۷۶ ....دوسال پیش دچار حملات فشار خون تا ۱۶۰ بر ۱۰۰ می شدم..که در طی هفته یکی دو بار برایم اتفاق می افتاد و دیگر با حملات حالت هراس و اضطراب هم همراه می شد....پس از مراجعه به متخصص قلب و انجام اکو و نوار قلب و تست ورزش و حتی سی تی آنژیو...عروق قلبم مشکلی نداشتند...پزشک محترم برایم والسارتان ۴۰ میلی گرم همراه با کلر دیاز پوکساید هر شب تجویز نمودند...که تا حدود یکسال این داروها را مصرف کردم..و در کنار آنها آسپرین ۸۰ روزانه یکعدد ...که فشار خونم نه تنها کنترل شد بلکه بعضی اوقات به زیر ۱۰۰ هم می آمد..اواخر یکسال از مصرف داروها دچار خونریزی معده شدید شدم...که متخصصان محترم داخلی آنرا ناشی از آسپرین دانستند..و داروی فشارخون را نیز برایم قطع..و روزانه ۴۰ میلی گرم پنتو پرازول تا حدود یکسال دریافت میکردم....پس از یکسال مجدد آندوسکوپی نمودم که زخمهای معده ام خوب شده بودند...اما ...هنوز دو ماه نگذشته بود که دوباره حملات فشار خون به سراغم آمدند....و مرا مجبور به خوردن نصف قرص لوزارتان ۲۵ میلی گرم در روز نمودند....اوایل خوردن قرص لوزارتان نصف قرص هیچ مشکلی نبود اما پس از یکماه و نیم..حتی با خوردن نیم لوزارتان ۲۵ هم باز فشارخونم البته بیشتر شبها...بالا میرفت که دوز لوزارتان را به یک قرص کامل رساندم البته بعضی مواقع همین یک قرص هم که در دو نوبت مصرف میکردم هم جوابگو نبود و بصورت کمکی نصف کاپتوپریل زیر زبانی تا یکعدد کاپتوپریل را هم اضافه میکردم...از دیروز نصف قرص کنکور ۲ و نیم میلی گرم را هم در وسط روز اضافه کردم..متوجه شدم با نصف لوزارتان ۲۵ و یک ربع از همان قرص بدون کاپتوپریل هم فشارم کنترل شده است...
    من خودم پرستار هستم....
    ببخشید که سرتان را درد آوردم...خواستم ببینم ...به نظرتان همین مقدار از کنکور و لوزارتان کافی است یا باید بیشتر مصرف شود...
    من هر روز صبح ۱۰ میلی گرم پروپرانولول....و شبها نصف قرص نوروتریپ تیلین ۱۰ میلی گرم را هم مصرف میکنم...با تشکر فراوان از شما...
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله همین مقدار کافی است لطفا پروپرانولول رو هم قطع بفرمائید

  • تصویر کاربر نادر چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.بنده ۳۵ سالمه مبتلا به فشارریوی بالا و نارسایی قلب هستم.نفس تنگی در سربالایی بسیار زیاد دارم و بیماری لوپوس دارم.داروهای فروزماید.بوسنتان.اپلرون ۲۵ وارفارین.تادالافیل ۲۰ استفاده میکنم و زیر نظر دکتر امین هستم که جدیدا آمپول ایلومدین هم تجویز کردن.می خواستم ببینم برای درمان میتونم بیام خدمت شما؟سرفه های خیلی زیادی هم میکنم که علتش رو هیچ کس نفهمیده.ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      نیاز به مراجعه به بنده نیست آقای دکتر امین از بهترین ها در این زمینه هستند

  • تصویر کاربر Shima چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    پدرم‌۲ ماه پیش انژیوپلاسی کردن حالشون زیر عمل خیلی بد بود چون هم ریر عمل سکته کردن هم قلبشون خونریزی داشت تا اینکه بعد از چند روز خداروشکر بهتر شدن ، خوب بودن تا چند شب پیش که گفتند در قفسه سینه احساس تیر کشیدن میکنند ، خواستم ببینم جالی نگرانی داره ؟ باید به وزشک مراجعه کنیم ؟ یا این درد طبیعیه؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      نیاز به مراجعه به پزشک محترم معالج خودشون دارند لطفا در اولین فرصت مراجعه کنند

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.