از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۳ بهمن ۹۷( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    آقای دکتر یک سوال داشتم ازتون. مهم ترین دریچه قلب میترال است یا دریچه سینی آئورت؟؟
    دلیلش چیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۳ بهمن ۹۷( 3 هفته پیش)

      هر دو تقریبا به یک میزان اهمیت دارند و اشکال در هر کدام میتونه موجب بزرگی و نارسایی قلبی بشه

  • تصویر کاربر ناصر شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر بنده دچار ماسل بریج شده ام سوال اینکه دلیل ابتلا و آیا خطری دارد
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      ماسل بریج یک اشکال مادرزادی است و نه اکتسابی و لذا بکاربردن واژه دچار شدن در مورد آن درست نیست و این اشکال از بدو تولد وجود داشته و در اکثر افراد مشکلی ایجاد نخواهد کرد و البته میزان علائم تابع شدت تنگی گذرای ایجاد شده در رگ در هنگام انقباض قلب هست

  • تصویر کاربر مژگان شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من 43 ساله هستم و بیماری رماتیسم قلبی و مفصلی دارم در روز هم قرص چرک خشک کن و لیمو و شلغم میخورم تا بهتر شوم وشرایط رفتن به دکتر را ندارم در وسط خواب از خواب بیدار میشوم و نمیتوانم فعالیتی بکنم
    لطفا بهم بگین باید چیکار کنم تا خوب شوم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش)
      سلام و عرض ادب
      لطفا نوع روماتیسم ( و نه روماتیسم مفصلی ) رو بفرمائید و اینکه آیا علت بیدار شدن از خواب تنگی نفس هست یا چیز دیگری است و همچنین بفرمائید که علت اینکه بعد از بیدار شدن از خواب نمی تونید کاری انجام بدید درد مفاصل هست یا چیز دیگری است
       
       
  • تصویر کاربر حامد شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام،خسته نباشید ،من افتادگی دریچه میترال و گشادی دریچه آئورت دارم .32ساله هستم .دکتر قرص کنکور2/5تجویز کرده،از پارسال بخواتر کاهش درد ،کاهش ضربان یه مقدار تریاک استفاده میکنم که جوابم داده ،حالا میخواستمدبدونم.بااین قرص مشکل پیش میاد برام چون مصرفم میکنم قرصم میخورم یکم سرگیجه دارم،ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتیکه شدت نارسائی آئورت متوسط یا شدید باشه بهتره که از این دارو و یا سایر داروهای هم خانواده آن نظیر پروپرانولول و یا متورال استفاده نکنید.

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام واحترام من چهل ساله هستم وتایک ماه گذشته باشگاه فوتبال بازی میکردم وهیچ مشکلی نداشتم ولی یکباره قفسه سینه احساس سوزش وسنگینی داشتم که با سی تی انژیو اکتاتیک وماسل بریج سطحی تشخیص داده شد وقرص دیلتیازم واسپرین مصرف میکنم ولی همچنان درد وسوزش قلب دارم وخواب هم ندارم چه مدت طول میکشه درد وسوزش ازبین بره وایا راه درمانی دیگر نیز توصیه میشه؟ مدارک اکو وسی تی انژیو پیوست گردید.باتشکرو سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      اکتازی و بریج عضلانی چیزی نیست که اخیرا ایجاد شده باشه احتمال منشا گوارشی دردها هم هست بویژه اگر سابقه ترش کردن داشته باشید و یا درد با زمان و نوع غذا ارتباط داشته باشه لذا توصیه میکنم که با یک متخصص بیماری های گوارشی مشورت بفرمائید. 

      در ضمن فایل پیوستی مشاهده نشد

  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    میخواستم بدونم قرص کونکور با چه داروهایی تداخل داره ?
    آیا این قرص با داروهای مسکن یا داروهای عفونت خشک کن تداخل داره ?
    این قرص رو جهت ریتم pac تهران تجویز کردن برام
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب

      داروی کانکور تداخل دارویی زیادی نداره ولی باید از مصرف همزمان این دارو با سایر داروهای خانواده بتا بلاکر ها نظیر متورال و پروپرانولول و همچنین مهارکننده های کلسیم نظیر وراپامیل و دیلتیازم و داروهای ضد آریتمی مثل آمیودارون و فلکائین آمید خودداری کنید. این دارو با مسکن ها و آنتی بیوتیک ها تداخل دارویی نداره

  • تصویر کاربر سعدی پنجشنبه ۴ بهمن ۹۷( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر حدود ۵ سال پیش یعنی در سن ۲۷ سالگی دچار بی نظمی ریتم قلب شدم که قبل از آن تحت نظر متخصص اعصاب و روان بودم و به علت حمله عصبی و استرس و اضطراب و پانیک دارو مصرف می کردم و بعد از آن به دکتر متخصص قلب در تبریز به اسم دکتر بغدادچی مراجعه کردم و ایشون هم اکو ازم گرفتند و گفتند مشکل زمینه ای قلب نداری ولی یک کم دیواره قلبت بر اثر فشار خون بالا ضخیم شده که چیزی نیست و با مصرف داروی لوزارتان اچ به حالت قبلی بر می گردد و آمیودارون برایم تجویز کردند که اوایل دارو مشکل جواب می داد الان از سال ۹۴ تا حال با مصرف آمیودارون دچار بی نظمی نشده ام تا یک ماه پیش که نبضم بر اثر استرس رفت روی ۱۲۰ و رفتم پیش دکتر که گفتند مشکلی نیست af شما کنترل شده و یک آزمایش تیروئید برام نوشت که تیروئیدم روی ۱۸.۸ بود و دکتر آمیودارون را برام تغییر داد و گفت سوتالول ۸۰ را صبح نصف شب نصف مصرف کن الان می ترسم با تغییر دارو دوباره دچار نامنظمی بشم آیا مشکلی پیش نمیاد .در ضمن دکتر بهم گفت شما داروی رقیق کننده خون هم لازم نداری چون ریواروکسابان و اینجور موارد را برای ۶۰ سال به بالا تجویز می کنیم حالا گفتم ببینم نظر شما در مورد تغییر آمیودارون و رقیق کننده خون چیست لطفا راهنمایی کامل بفزمایید چون دکتری که تحت نظرشان هستم با اطمینان کامل به من گفتند در این مورد نگران نباش
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بعلت مصرف آمیودارون شما دچار کم کاری تیروئید شده اید و لذا ادامه دارو رو برای شما توصیه نمیکنم و تغییر آمیودارون به داروهای خانواده بتا بلاکر نظیر سوتالول کار درستی بوده ولی شاید مصرف متورال یا کانکور با توجه به عوارض سوتالول مناسب تر از سوتالول باشه .در مورد ریواروکسابان هم در صورت عدم سابقه سکته مغزی و بیماری دریچه ای( که با توجه به نتیجه اکو دریچه ها سالم بوده اند) و فشار خون بالا و .. نیازی به مصرف ریواروکسابان هم ندارید

       

    2. تصویر کاربر سعدی دوشنبه ۱ بهمن ۹۷( 3 هفته پیش)
      دکتر ازتون عذر میخوام من از ۱۳ سال پیش هم یعنی در سن ۲۱ سالگی دچار فشار خون شدم که پس از آزمایش های فراوان مشکلی در بدنم پیدا نشد و اکثر دکترها گفتند دچار استرس و اضطراب گشته ام که گاهی مواقع فشار خونم تا ۱۶ روی ۱۰ هم میره و الان برای کنترلش از لوزارتان اچ استفاده می کنم حالا با این وجود دکتری که تحت نظرش هستم باز هم میگه شما به رقیق کننده نیاز ندارید نظر نهایی شما در این مورد چی هستش؟
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۴ بهمن ۹۷( 3 هفته پیش)

      توصیه من به شما استفاده از کانکور هم برای کنترل آ ریتمی و هم کنترل فشار خون بدون مصرف رقیق کننده خون هست

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر پژمان شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عزیز من میخوام عمل avnrt قلب انجام دهم ممنونم آگه برام توضیح دهید آیا بعد از عمل میتونم مثل قبل زندگی کنم و آیا عوارضی داره سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله پس از ابلیشن میتونید به زندگی عادی ادامه بدید و مشکل خاصی نخواهید داشت احتمال عوارض هم خیلی کم هست و در صورتیکه توسط فرد متبحری انجام بشه مشکلی نخواهید داشت و جای نگرانی نیست

  • تصویر کاربر پژمان شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عزیز من میخوام عمل avnrt قلب انجام دهم ممنونم آگه برام توضیح دهید آیا بعد از عمل میتونم مثل قبل زندگی کنم و آیا عوارضی داره سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله پس از ابلیشن میتونید به زندگی عادی ادامه بدید و مشکل خاصی نخواهید داشت احتمال عوارض هم خیلی کم هست و در صورتیکه توسط فرد متبحری انجام بشه مشکلی نخواهید داشت و جای نگرانی نیست

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام واحترام من چهل ساله هستم وتایک ماه گذشته باشگاه فوتبال بازی میکردم وهیچ مشکلی نداشتم ولی یکباره قفسه سینه احساس سوزش وسنگینی داشتم که با سی تی انژیو اکتاتیک وماسل بریج سطحی تشخیص داده شد وقرص دیلتیازم واسپرین مصرف میکنم ولی همچنان درد وسوزش قلب دارم وخواب هم ندارم چه مدت طول میکشه درد وسوزش ازبین بره وایا راه درمانی دیگر نیز توصیه میشه؟ مدارک اکو وسی تی انژیو پیوست گردید.باتشکرو سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۹ دی ۹۷( 4 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      اکتازی و بریج عضلانی چیزی نیست که اخیرا ایجاد شده باشه احتمال منشا گوارشی دردها هم هست بویژه اگر سابقه ترش کردن داشته باشید و یا درد با زمان و نوع غذا ارتباط داشته باشه لذا توصیه میکنم که با یک متخصص بیماریهای گوارشی مشورت بفرمائید

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.