از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید. سوالم راجع به این بود که داروی سیرولیموس و پاکلیتاکسل که در استنت های دارویی وجود دارند چه کاربردی در درمان گرفتگی عروق دارند؟ و این که درد قفسه سینه پس از استنت گذاری به چه دلیل هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      این داروها به کاهش میزان تنگی مجدد استنت کمک میکنند و درد سینه تا یکی دو هفته بعد از تعبیه استنت قابل قبول و بعد از آن غیر طبیعی است

  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    بنده اریتمی دارم دکتر جراح میگه اگه تو شهر خودم انجام بدم احتمال موفقیت۸۰ درصد هستش ولی همین دکتر در بیمارستان دی تهران انجام میده و احتمال موفقیت میگه ۱۰۰ ولی هزینه تهران حدود ۲۵ میلیون هستش
    جسارتا بنده میگم بخاطر پول هستش که میگه بریم تهران
    به نظر شما کجا جراحی کنم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      میزان موفقیت تابع دو فاکتور مهارت پزشک و ابزار هست در صورت یکسان بودن پزشک و ابزار طبیعتا نتیجه کار در هر دو مرکز باید یکسان باشه

  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    بنده اریتمی دارم دکتر جراح میگه اگه تو شهر خودم انجام بدم احتمال موفقیت۸۰ درصد هستش ولی همین دکتر در بیمارستان دی تهران انجام میده و احتمال موفقیت میگه ۱۰۰ ولی هزینه تهران حدود ۲۵ میلیون هستش
    جسارتا بنده میگم بخاطر پول هستش که میگه بریم تهران
    به نظر شما کجا جراحی کنم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      میزان موفقیت تابع دو فاکتور مهارت پزشک و ابزار هست در صورت یکسان بودن پزشک و ابزار طبیعتا نتیجه کار در هر دو مرکز باید یکسان باشه

  • تصویر کاربر طاهره چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    آیا با تنگی دریچه میترال در حد متوسط تا شدید با mva=1.5 با تنگی نفس کم و بدون هیچ علائم خاصی نیازی به جراحی یا بالون زدن هست؟ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورت کنترل علائم با دارو و طبیعی بودن فشارخون ریوی و عدم نیاز به مداخله برای سایر دریچه ها ، نیازی به اقدام دیگری نیست

  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید حدود ۲ روز پیش درد شدید تو قسمت چپ سینم حس کردم در حدی که با اورژانس منو به بیمارستان بردند بعد از گرفتن چند آزمایش خون و نوار قلب دکتر عمومی گفت که قلبت مشکل نداره حالا من موندم و درد شدید سینه هام که حتی نمیتونم راحت نفس بکشم رو به بالا فقط میتونم بخوابم لطفاً راهنماییم کنید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      با توجه به توضیحات شما احتمالا درد شما منشا اسکلتی و عضلانی داره و توصیه میکنم که بعد از گرفتن عکس سینه به یک متخصص بیماریهای قلب و عروق مراجعه بفرمائید

  • تصویر کاربر مينا چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد
    من چند وقت پيش به خاطر تپش قلب و در قفسه سينه و كتف سمت چپ رفتم دكتر، ازم اكو و تست ورزش گرفتن گفتن فشار ريه يه كم بالاست.PAP 35
    رو تردميل هم تا دقيقه ٤ تونستم برم چون سرگيجه ي شديد گرفتم و تپش قلب
    دكتر گفتم دوباره بايد اكو بشي
    ٣٣ ساله هستم
    ميخواستم كمكم كنيد
    چيكار بايد بكنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش)

      PAP 35
      در اکو در محدوده بالای طبیعی است و از افیوژن اسکن میوکارد میتونید بعنوان جایگزین تست ورزش استفاده کنید

  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام . پدرم 80 سال سن دارد و 6سال پیش بدلیل گرفتگی عروق عمل باز قلب داشت و در ضمن یک بار قبل از عمل باز ایست قلبی نیز داشته و تا 3 سال پیش که ضربان آن بالای 190 رفت هیچ مشکل نداشت بعد از بستری شدن دکتر گفت که قلبش ضعیف شده و 30 درصد کار میکنه و تا امسال دیگر مشکلی براش پیش نیومد الان یک ماهی که به فاصله 15 روز یکبار ضربانش نا منظم میزنه و پس از اینکه در بیمارستان آمپول دیگوگسین تزریق میکنند بلافاصله خوب میشه تا 15 روز بعد دوباره ضربانش نامنضم میشه تا حالا سه بار اینطوری شده البته نا گفته نماند که متاسفانه پدرم یک ماه بود که قرص دیگوگسین و آمیودارنش نخورده بود آیا بدلیل نخوردن آنها اینطور شده خوب میشه به مرور زمان یا با توجه به نارسایی قلبش سوزاندن رگ براش خطر ندارد یا با دارو خوب میشه. البته خوشبختانه هیچ مکل دیابت و فشار خون ندارد. با تشکر از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۸ خرداد ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      قرص دیگوکسین در پیشگیری از عود تاثیری نداره ولی ممکنه که در بهبود تنگی نفس ایشون کمک کننده باشه
      ابلیشن یا به اصطلاح سوزاندن در صورت نیاز مشکلی نداره

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام در صورت ضخیم بودن جداره قلب انجام ورزش فوتبال ضرر دارد یانه با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتیکه این افزایش ضخامت بعلت بیماری کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک باشه انجام ورزش های رقابتی ممنوع است

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام در صورت ضخیم بودن جداره قلب انجام ورزش فوتبال ضرر دارد یانه با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتیکه این افزایش ضخامت بعلت بیماری کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک باشه انجام ورزش های رقابتی ممنوع است

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام در صورت ضخیم بودن جداره قلب انجام ورزش فوتبال ضرر دارد یانه با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتیکه این افزایش ضخامت بعلت بیماری کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک باشه انجام ورزش های رقابتی ممنوع است

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.