از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر امین دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید
    مادر بنده(65ساله) مدتی است که دچار فشارخون خفیف شده است(غالبا بین13-15 متغیر میباشد) که پس از مراجعه به پزشک آزمایش هورمون تجویز کردند(کورتیزول،vma،متانفرین،نورمتانفرین، آلدسترون و رنین) که در جواب آزمایش رنین کاهش پیدا کرده بود اما مابقی نتایج طبیعی بود، آیاکاهش رنین به افزایش فشارخون ربطی دارد؟ در ضمن اگر قرار است قرص فشار مصرف کنند چه بخورند؟
    سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      این یکی از تقسیم بندی های فشارخون هست و بیمار مبتلا به فشارخون میتونه میزان رنین طبیعی یا بالا و یا پایین داشته باشه
      در صورتیکه ممنوعیتی برای مصرف وجود نداشته باشه داروی کانکور رو توصیه میکنم

  • تصویر کاربر یونس دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب خدمت جناب اقای دکتر هادی زاده

    ضمن عرض تبریک سال نو احتراما به استحضار ان عزیز گرامی و محترم میرساند اینجانب فرهاد ازموده " پدری دارم 83 ساله " که چند سالی است از قرص های مت فورمین و بنی گلامید برای کنترل قند خونش استفاده می کند
    .
    متاسفانه در سال گذشته در قسمت قوزک پای سمت چپ ایشان زخم دیابتی ایجاد شد که در ابتدا دکتر داخلی خانوادگی ما " برای پدرم یکی دوتا پماد تجویز نمود( که در تصاویری که 8 فقره بوده و بپیوست و اتچ شده است کاملا توضیح داده شده است ) اما از این راه درمانی هم نتونستیم به نتیجه برسیم و بعد از دو ماه به کلینک تابان ( مرکز بیماری های پا ) در اتوبان اقای هاشمی رفسنجانی مراجعه نمودیم
    که اقای دکتر بدوحی " از من خواست که اول از همه عکس رادیولوژی از پا بگیرم و بهد از ان " از نمونه عفونت موجود در قوزک پا " نمونه برداری نمایم و همچنین مجددا خواست که داپلر از پا را انجام بدهم که شکر خدا در عکس رادیولوژی نشان میداد که هنوز عفونت به استخوان قوزک پا نرسیده است و همچنین در جواب داپلر نیز تایید شد که گرفتکی در عروق خون رسانی در قسمت های پایینی پای سمت چپ وجود دارد و از نمونه برداری هم که انجام شد نهایتا منجر به این شد که اقای دکتر بدوحی قسمت عفونی قوزک پا را با یک عمل کوچک بسیار ساده بردارد و بعد از ان از من خواست که ازمایش بدهیم که دو روز بعد که جواب ازمایش را بردیم ایشون نگاه نمودند و گفتند که باید پدرت را به بیمارستان ببری ....برای عمل ...!! ؟؟ در صورتیکه زخم بسیار کوچک بود .... به هر صورت پیش دکتر نون ( اسم مستعار) بردیم که در سایت های اینترنتی بسیار بسیار تبلیغ نموده است که انژیو پلاستی از رگ پا انجام میدهند که متاسفانه ایشان هم درست و قاطع " جواب ما را ندادند واز دریچه و زاویای دیگر " به موضوع درمان بیمار " نگاه مینمودند که از بحث ما " خارج است .ولی خلاصه اینکه " با صلابت و محکم " صحبت نکردند و نگفتند که :
    برای باز شدن مجاری خون رسانی به پاها " که در ان زخم دیابتی وجود دارد " رسیدن خون " به بافت مرده " حکم حیاتی و نقش اصلی و بسیار بسیار مهمی دارد و زخم پای دیابتی زمانی انجام می شود که در واقع خون به بافت های انتهای پاها ( کف پا - بغل پا - پاشنه پا - قوزک پا ) نمی رسد و این نرسیدن خون ( مواد غذایی لازم + اکسیژن ) باعث مردن بافت پا می شود و می بایست که راههای رسیدن خون تازه به پاها را برسی و سپس به نحوی ان رگ ها را باز نمود و خلاصه کلام اینکه از این صحبت ها نفرمودند و بنده چون اعتقاد دارم که 99 درصد از موفقیت در هر کاری " نیت خیر و نیت پاک و خوب می باشد به این نتیجه رسیدم که از وجود علم و تجربه ایشان " برای این موضوع " که برای من خیلی مهم است استفاده نکنم.علی ایحال در تاریخ اردیبهشت 97 ( یک سال قبل ) خدمت دکتر قنبرزاده ( پزشک مخصوص زخم پاهای دیابتی - در بوستان 6 خ پاسداران تهران رفتیم ) ایشان بافت فرسوده و مرده را کاملا در اوردند و سعی و تلاش نمودند که با این کار " راه خون رگ ها را با بریدن قسمت های فرسوده باز کنند که ظاهرا در ابتدای امر " موفق بودند و نیم ساعتی گذاشتند که از قسمت زخم پای بیمار " خون به بیرون بریزد و بعد از ان نحوه مراقبت و پانسمان زخم را به بنده گفتند و بنده هم درست یکسال است که هر شب پای پدرم را پانسمان می کنم و اینقدر در این کار مهارت پیدا نموده ام که خودم بافت های فرسوده و مرده ایجاد شده جدید را با تیغ ( بصورت ملایم ) در می اورم ..... اما چون در این یکساله اخیر " پدرم نسبت به رعایت رژیم غذایی خود اهتمام نورزیده بود بدیهی بود که مرتب این بافت های فرسوده زیاد شوند ....به هر حال الان به جایی رسیده ایم که می بایست عمل انژیو پلاستی را انجام بدهیم و یا راه کاری پیدا نماییم که گردش خون و خون رسانی را به قسمت زخم پا " افزایش دهیم در غیر اینصورت می بایست مرتب بافت های سالم را هم زخمی کنیم تا از انها خون بیاد ( چون از بافت فرسوده اصلاح شده و تمیز شده "خون نمیاید ) عکس های پیوستی موید این نکته است که باید یک کاری صورت پذیرد .. می خواستم بدانم که :
    شماره 1 : ایا عمل انژیو از رگ های خون رسانی پا " می تواند حکم معجزه را برای بهبود زخم پا داشته باشد؟
    شماره 2 : ایا عمل انژیو از پا می تواند از بی حسی پا ( که الان بی حس کامل است ) جلوگیری نماید و روند راه رفتن بیمار را تسهیل بنماید ؟ چون الان به سختی راه می روند چون پاهایشان بی حس است
    .شماره 3: ایا در سن 83 سالگی " انجام این عمل از نظر پزشکی مورد تایید است ( از نظر اینکه سن بیمار بالا است و شاید بدنه رگ های پا " اون حالت کشسانی و انعطاف خودشان را از دست داده باشند ) و یا هنگام عمل انژیو " همین کهولیت سن بیمار موجب پاره شدن رگ پا بشود و یا عمل خوبی از اب در نیاید و یا استنت در ان خوب کار نکند و یا دلایل دیگر که شما استادتر هستید ؟/

    ممنون و سپاسگزار و دعاگوی شما می شوم چنانچه اجازه بدهید از نظریات شما اگاه بشوم برای من خیلی مهم است که بتونم به پدرم کمک کنم و گوشه ای از زحماتش را بتونم جبران کنم .

    ضمنا از هزینه نمودن " به شرط اینکه هر دوپای ایشون حس دار " و تحرک " پیدا کند و بتونند راه بروند هیچ دریغی ندارم .... چون الان فقط با واکر و با دو تا پای سرشده و بی حس دارن خودشون را به جلو پرتاپ می نمایند ( بصورت عادی قدم نمی تونند بزنند ) .

    باکمال تشکر و عذرخواهی بابت مزاحمت اینجانب
    بااحترام
    ازموده
    همراه : 09126582862
    تهران
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بنده دکتر سعید یزدانخواه هستم
      ۱- خیر حکم معجزه نداره
      ۲- خیر احتمالا بیحسی پا ناشی از صدمه اعصاب پا بعلت دیابت است که با آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی بهبود نخواهد یافت
      در صورت نیاز قابل انجام است ولی اصولا پا محل مناسبی برای تعبیه استنت نیست و معمولا بعلت نتایج دراز مدت نامطلوب تعبیه استنت به بالن آنژیوپلاستی به تنهایی اکتفا میشود

  • تصویر کاربر فرشاد دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    ايا مصرف كنكور و متوپرولول با هم امكان پذير هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      با توجه به اینکه هر دو دارو در یک خانواده قرار دارند تنها مصرف یکی از آنها توصیه میشه

  • تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام.پر من 64 سالشه و حدود 8ماه پیش به دلیل گرفتگی رگ براش استنت گذاشتن.اوایل هرزگاهی دچار درد سینه میشد گه میگفت مسیر فنر گذاری درد میکنه.الان یک هفته هست که مدام درد داره در ناحیه فنر و میگه که انگار خون به سرم هم کم میرسه و سرگیجه دارم.بیشتر مسیر فنرگذاری درد زیادی داره که باعث خستگیش شده
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      نیاز به بررسی بیشتر از نظر احتمال گرفتگی مجدد دارند

  • تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام،

    آیا سی تی آنژیو احتمال ابتلا به سرطان را در بیمار 77 ساله دیابتی افزایش می دهد؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله احتمال سرطان سینه رو بویژه در خانمها به میزان ۱ مورد به ازای هر ۷۰۰ تا ۱۴۰۰ سی تی آنژیوگرافی افزایش میده

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    امشب متوجه شدیم یکی از عزیزانم به آمبولی ریه مبتلا شده و گفتن یک لخته خون در ریه ایشون هست و بدون هیچ معطلی باید بستری بشن
    خواستم بپرسم دلیل اسن بیماری چیه و برای درمان که بستری شدن چه کاری انجام میشه لطفا در مورد درمانش توضیحی می فرمایید
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      دلایل متعددی داره که از همه مهمتر بی تحرکی پا ( و جراحی پا)، صدمه به عروق( مثل بیماریهای التهابی عروق و انواع روماتیسم ) و افزایش میزان انعقاد پذیری خون( مصرف قرص ضد بارداری و سرطان و ..) است و درمان با داروهای ضد انعقاد تزریقی در بیمارستان و سپس خوراکی در منزل و برطرف کردن عامل زمینه ای است

  • تصویر کاربر ندا دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام شنیدم بعد آنژیو گرافی تا یکسال هیچ جراحی نمیتونیم انجام بدیم ایا درسته؟؟؟؟
    مادرم چند روز دیگه انژیوگرافی داره چشماش اب مرواید داره نگرانم که اگه وقت عمل چشماش رسید میتونه بعد آنژیوگرافی انجام بده؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر آنژیوگرافی منعی برای جراحی نیست در صورت آنژیوپلاستی و تعبیه استنت تا زمان مصرف پلاویکس( بین ۱ تا ۱۲ ماه بسته به نوع استنت) جراحی نمیتونه انجام بشه

  • تصویر کاربر نیما دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    اقای دکتر من یک پسر 14ساله ام که تب من هی میرفت ومی امدوسرفه هم میکردممیخواستم بدونم ایا روماتیسم است
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر محتملترین تشخیص عفونت تنفسی است ولی در صورت ادامه و تکرار احتمال روماتیسم هم وجود داره

  • تصویر کاربر پریسا دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشی آقای دکتر مادرم چند سال قبل آنژیوگرافی شدن و کلیه راست اشون هم از بین رفته فقط 11 درصد از کلیه راست اشون باقی مونده و مشکل یبوست دارن لطفا راهنماییم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب 
      متوجه نشدم که در چه موردی راهنمایی خواسته اید

  • تصویر کاربر پریسا دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید آقای دکتر مادرم چند ساله آنژیوگرافی شدن و کلیه راست اشون هم از بین رفته فقط 11درصد از کلیه اش باقی مونده و مشکل یبوست دارن میتونید راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      متوجه نشدم که در چه موردی راهنمایی خواسته اید

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.