از دکتر بپرسید

شما بیمار گرامی بهتر است برای سهولت در تشخیص بیماری و درمان آن، آخرین مستندات پزشکی خود را (جواب آزمایشات اکو، نوار قلب، مدارک آنژیوگرافی، هولتر مانیتورینگ و … ) در زیر پیوست کنید.

  • تصویر کاربر سارا شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    دردی که اوایل بصورت گهگاه بود و حالا بیشتر شده و بیشتر در سمت خود قلبه حدودا یک هفته است .ممنون اگه بگید علتش چی میتونه باشه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      مشابه سوال شما برای دوستان دیگر پاسخ داده شده است.

  • تصویر کاربر زینب شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشیدبنده مبتلا به افسردگی هستم دکتر به من قرص پراپرانول و قرص فلووکسامین و کلومپرامین داده علت تجویز قرص پراپرانول چیست من سابقه بیماری قلبی نداشته ام
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      به احتمال زیاد پروپرانولول را به عنوان داروی ضد اضطراب برای شما تجویز کرده اند ولی باید از این نکته آگاه باشید که یکی از عوارض مصرف پروپرانولول ایجاد افسردگی است

  • تصویر کاربر لیدا شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من افتادگی دریچه ی میترال دارم و بعضی وقت ها دچار تپش شدید قلب برای مدت چند ثانیه میشم بطوری که احساس میکنم دارم سکته میکنم ، بشدت هم عصبی هستم و زود از کوره در میرم و احساس میکنم به قلبم فشار میاد ، میخواستم ببینم آیا برای چک کردن وضعیت قلبم نوار قلب میتونه کافی باشه یا خیر ؟ چون چندباری که نوار قلب و اکو در سالهای قبل انجام دادم ، گفتن مشکلی ندارم .
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      توصیه می‌کنم که یک نوار قلب ۴۸ ساعت انجام بدید و اکو نیز هر دو الی سه سال یکبار تکرار شود

  • تصویر کاربر جوانه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام ..۳۸ سالمه ..پارسال آنژیو انجام دادم و گفتن عضلات قلبم رو رگ سمت چپ فشار میاره ک باعث درد قلبم شده بود ...حدود ۲ ماهه پروپرانوا۴۰ روزی ۲ نوبت مصرف میکنم و ب خاطر میگرن حدود ۲ ماه دپاکین ۵۰ مصرف کردم ..۳ شب با تپش قلب شدید و تنگی نفس از خواب میپریدم ..در طول روز هم گاهی ضربان قلبم خیلی قوی بطوریکه انگار از سینه میخواد بزنه بیرون بعد آروم میزد حس میکردم ....دکتر گفت عصبیه با توجه ب جواب آنژیو مشکلی نداره قلبم باید ب دکتر مغز و اعصاب مراجعه کنم ..دکتر مغزو اعصاب موافق پرانول ۴۰ نبود میگف باید ۲۰ بخورم...من احساس میکنم وقتی پرانول ۲۰ میخورم حالم کمی بهتره تا ۴۰ ...مشکلم در حال حاظر شنیدن ضربان قلبم ب طور قویه در طول روز واقعا اذیت کننده ست..سوالم اینه ک واقعا قلبم عصبیه هیچ مشکل دیگه ایی ندارم ؟؟؟راجب پرانول چ کنم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      توصیه می کنم که هولتر نوار قلب ۴۸ ساعته انجام دهید
      میزان دوز مصرفی مناسب تابع عواملی نظیر تعداد ضربان قلب، میزان فشار خون و میزان پاسخ به دوز داروست

  • تصویر کاربر پرویز شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام سنم ۳۹سال سیگار مصرف میکنم نارحتی معده دارم بیشتر موقع خواب حالت نفخ شدید ولی گاهی اوقات درد خفیف سطحی بالای سینه راستم احساس میکنم دکتر متخصص نرفتم اما نوار قلب گرفتم سالمه دکتر عمومی قرص پروپنالول تجویز نموده ایا احتمال نارحتی معده تاثیر بر وجود این درد هست و ایا احتیاج به ازمایش خون یا اکو هست ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله احتمال این که این دردها به علت مشکلات گوارشی و به ویژه ریفلاکس مری باشد وجود دارد و توصیه می کنم که ضمن مصرف پنتوپرازول ۴۰ میلی گرم روزانه نیم ساعت قبل از صبحانه موارد زیر را هم رعایت بفرمایید: اول ترک دخانیات
      دوم عدم استفاده از نوشابه های گازدار ،سس قرمز و ادویه های تند، شیرینی، شکلات ،کاکائو، چای
      عدم خوابیدن تا یک ساعت بعد از غذا خوردن
      سر شب شام خوردن
      غذا را با عجله نخوردن
      و در صورت ادامه علائم علیرغم رعایت موارد فوق توسط یکی از همکاران محترم متخصص بیماریهای قلبی ویزیت شوید

  • تصویر کاربر Nazanin شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام خانومی ۲۴ساله هستم دست چپم درد میکنه ومیزنه ب بغل سینه ام و بغل سینه ام درد میکنه دست میزنم تیرهم میکشه دست چپ ام حالت بی حالی و سنگینی داره عایا چیزی جدی هست ک ب پزشک مراجعه کنم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      به احتمال بسیار زیاد مشکل قلبی جدی وجود ندارد ولی توصیه می کنم در صورت ادامه این علائم توسط یکی از همکاران محترم متخصص بیماری های قلب و عروق ویزیت شوید

  • تصویر کاربر Le شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت جناب آقای دکتر
    من یه سوال از خدمتتون داشتم
    مادر من ۵۹ساله مشکل نارسایی شدید دریچه میترال و ریتم AF داشتن که با انجام اکو در اردیبهشت ۹۸ EF ایشون ۵۰درصد بود و با انجام اکوی مجدد در ۳تیر ماه EF به ۴۵درصد رسیده بود
    مادرم جهت عمل تعویض دریچه در بیمارستان بستری و روز قبل عمل در ۱۹ مردادEF ایشون ۳۵-۴۰ درصد گفته شد که بعد از یک هفته بعد عمل با انجام اکو EF به ۲۵-۳۰ درصد رسیده
    سوال بنده اینه که چطور ممکنه در عرض ۳ ماه از اردیبهشت تا تیر ماه که شرایط مادرم خیلی بد بود EF خیلی کم نشد ولی این چند روز آنقدر کاهش EF داشتن ؟
    و اینکه آیا امکانش افزایش EF به ۴۵ درصد وجود داره ؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      کاهش میزان EF بعد از جراحی تعویض دریچه در مبتلایان به نارسایی دریچه میترال امری قابل انتظار و به نوعی طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد

  • تصویر کاربر براتی شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر یزدانخواه
    خانمی٢۵ ساله مجرد هستم یکسال پیش متوجه شدم که دچار کم کاری تیروئید هستم بعد از اون دارو مصرف کردم ولی چون ادم بسیار استرسی و فکر و خیالی هستم فشار خونم پایینه و تپش قلب شدید میگیرم ضربان بالای ١٠٠ بقدری زیاد میشه که قفسه سینه م درد میگیره اکو و نوار قلب انجام دادم که بمن گفتن دچار افتادگی دریچه میترال بصورت حاد هستم و قرص پروپرانول و کلردیازپکساید دادن ولی در حال عمومی من تغییری ایجاد نکرد جدیدا درد در سینه و زیر بغل میکشه و شبها از تنگی نفس زیاد خواب و سلب کرده ازم
    زمانی که میخوام بلند شوم جلوی چشمم سیاهی میاد و سرم گیج میره
    نمیدونم باید چیکار کنم با این مشکل ممنون میشم راهنمایی کنید
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفاً تصویر گزارش اکو را بفرستید

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام من الان به مدت ۶الی۷ماه هست که یک احساس دردی ناحیه سمت چپ دارم که لحظه ای هستش وسریع بهبود پیدا میکنه مثل یک گرفتگی میمونه که این درد به سمت پشت هم احساس میشه ایا من باید به دکتر مراجعه کنم ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتی که سن بالای ۴۰ سال دارید و یا عوامل و ریسک فاکتورهای بیماری های قلبی را دارید توصیه می کنم توسط پزشک متخصص بیماری های قلب و عروق ویزیت شوید و در غیر این صورت نیازی به این کار نیست

  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام EFقلب من در حدود۴۰ درصداست من ورزش های بدن سازی ودو انجام میدم ومشکلی ندارم البته داروی فشار خون مصزف می کنمآیا راهی برای بالابردن پمپاز قلب هست چه دارویی بهترین هست وآیا بالا رفتن از پله ودو برای من ضرر داره ممنون میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      دارویی برای افزایش میزان کسر جهشی وجود ندارد و باید از داروهای نظیر کاپتوپریل یا لوزارتان و کارودیلول استفاده بفرمایید تا وضعیت کسر جهشی در همین میزان باقی بماند و از کاهش بیشترآن جلوگیری شود
      انجام فعالیت های فوق الذکر بلامانع هست

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.