از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من چند وقتی است تپش میگرفتم ولی بعد چند ساعت خوب می شد داروهای کنکور والسارتان و وارفارین و دیگوکسین مصرف میکنم
    الان چندوقتی است صبح ها و شبها همش تپش دارم و گاهی دور شکم هم شروع به سوختن میکنه گاهی بعد هر غذا تپش میگیرم و بدنم داغ میشه
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتیکه اریتمی فیبرلاسیون دهلیزی دارید در مورد نیاز به ابلیشن با یک همکار متخصص الکتروفیریولوژی قلب مشورت بفرمائید.

  • تصویر کاربر لیلا چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما،خانم ۳۵ ساله ای هستم که به علت تپش قلب و احساس سنگینی روی قفسه سینه به پزشک مراجعه کردم و نوار قلب برای من انجام شد که تشخیص RBBB و احتمال LAHB داده شد ولی اکوی قلبی مشکل خاصی نداشت و فقط به مقدار کمی Regurgitation Mitral Valve دارم .لطفا راهنمایی بفرمایید این تپش قلب میتونه خطرناک باشه و احتمال سندروم بروگادا هست یا خیر.تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفا نوار قلب رو بفرستید.

  • تصویر کاربر ص.تقی چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام .یکسال قبل با درد تیزی در سمت چپ قفسه سینه واحساس تنگی نفس که بازوی سمت چپ وفک وحتی کمی بی حسی هم در پای چپ مواجه شدم بعداز مراجعه به چندین مرکز درمانی وپزشکان متخصص افتادگی دریچه میترال رو تشخیص دادن ونهیتا بعداز آزمایشههای مختلف حتی سیتی آنژیو گفتن درد عضلانی هست .داروههایی که تابحال تجویز شده متورال و کونکور بوده اما گاهی اوقات بخصوص هنگام صبح واز خواب بیدارشدن این درد وجود داره خواهش میکنم راهنمایی کنید آیا این دردها خطرناک هستند وچکار باید کرد؟ ممنون از پاسخگویی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر جای نگرانی نیست لطفا با یک متخصص بیماریهای گوارشی هم مشورت بفرمائید.

  • تصویر کاربر شهزاد چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام وقت بخیر از عصر تا الان قسمت چپ سینه ام نزدیک زیر بغل درد میکنه کمی سر شب بهتر شد، دوباره شروع شده همراه با کمی سوزش است
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب. سوال چیست؟ اطلاعات کافی نیست.

  • تصویر کاربر بهنام چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام، من ۵ ماه پیش عمل باز برای شلی دریچه میترال شدم، پنج ماهه تحت کنترل هستم رفتم دکتر اکو کرد گفتن بازم دریچه ات یکم شل شده، بعد جراحی با اینکه مدت زمان کمی هم گذشته بازم دریچه شل میشه؟ امکان شل شدگی زیاد بازم هست؟ در حد نیاز به عمل جراحی؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      به احتمال زیاد این میزان از افتادگی باقیمانده از زمان جراحی است و با مقایسه نتیجه اکو جدید با اولین اکو بعد از جراحی میشه این نکته رو متوجه شد
      در صورت وجود نارسائی باقیمانده متوسط تا شدید دریچه امکان نیاز به جراحی مجدد هست و در غیر اینصورت این احتمال کم هست.

  • تصویر کاربر رجبی چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    یه آشنایی داریم دیروز آنژیو انجام داده، علت اون هم اینه که بیست روز پیش فشار خون بالا داشته و یک شب هم تحت مراقبت در بیمارستان حضور داشته بعد از اون دکترمعالجش براش آنژیو نوشته و با توجه به اینکه در دوره فقط اکو و نوار قلب و فشار را انجام داده که سالم بود، حالا ما نگرانیم آیا واجب بوده انجام بده،و با وجود اینکه استاد بنایی است می تونه مثل قبل به کارش ادامه بده با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      اطلاعات ارائه شده در مورد نیاز به آنژیوگرافی کامل و قابل اظهار نظر نیست و در مورد ادامه کار بنایی هم بسته به نتیجه آنژیوگرافی خواهد بود.

  • تصویر کاربر زهراسادات چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید
    خواستم بدونم خانمی که آنژیوگرافی کرده بعدابرای بارداری آیا عوارض اشعه ایکس مشکلی ایجاد میکند یانه؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر اگر در زمان آنژیوگرافی باردار نباشند مشکلی برای جنین ایجاد نخواهد شد.

  • تصویر کاربر جهانگیر چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من چند روزی است فشارخونم بالاست تاچند روز قبل هم هیچ موردی نداشتم علت چیست
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بدون تایید بالا بودن فشار خون در چند نوبت نمیشه گفت فشارخون دارید و در مورد علت هم نیاز به انجام یکسری آزمایش دارید
      در ضمن برای ۹۵ درصد فشار خون ها علتی پیدا نمیشه.

  • تصویر کاربر فریده چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر - مادرم ۷۳ سالشه دی ماه سال گذشته بخاطر علائمی مثل خستگی و احساس سنگینی دستها که توان بالابردن آنر نداشت و همچنین خسته شدن زود دراثر برداشتن چند قدم و تنگی نفس، از ناحیه دستشان آنژوگرافی شدند.و بنا به نظرپزشک محترم گرفتگی عروق بسیار خفیف بود و قابل رفع با دروهای مصرفی شان میباشد. اما متاسفانه هنوز هم همان علائم را دارند. چه باید بکنیم که از این ناراحتی خلاص شوند
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      علت علائم ایشون گرفتگی عروق نیست و لذا با داروهای قلبی هم این علائم از بین نخواهد رفت
      نیاز به انجام یکسری آزمایش کامل و مراجعه به یک متخصص بیماریهای داخلی دارند.

  • تصویر کاربر کامران چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    دایی من سی سال سن دارند آمبولی ریه کردند.دکتر دو نوع دارو بهشون دادند.ولی بعد از حدود ده روز هنوز مشکل حل نشده ،آنژیوگرافی هم کردند بازهم فشار خون ریه به حالت طبیعی برنگشت، به نظر شما آیا راه درمانی وجود دارد؟؟!!
    خوشبختانه هنوز به قلبشون آسیب نرسیده
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ تیر ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      فعلا داروهای ضد انعقاد ادامه پیدا کنه و اقدام دیگری لازم نیست.

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.