از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر مریم یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید،همسرمن دوهفته پیش سکته شدید قلبی داشتن که طی آنژیوگرافی که انجام شد دوتا استنت براشون گذاشتن و دورگ هم بالن شده،داروهای کونکور، آدانکور، پلاویکس ،نولپازا،آسپرین،لیپوفیکس،اسپیرونولاکتون و نیتروکاردین۲/۶ و فوروزوماید۴۰براشون نوشتن،الان مدت یک هفتس سردردهای شدید داره،درطول ۲۴ساعت۲۲ساعتشو کامل سردرد داره که خفیف و شدید میشه،به دکترشون که مراجعه کردیم نیتروکاردین رو گفتن فعلا مصرف نکنه تاببینیم سردردقطع میشه یانه،ولی همچنان سردرد دارن،نمیدونم گفتن زمان میبره تابدنشون به قرصها عادت کنه،خواستم ببینم طبیعیه و باگذرزمان سردردهاقطع میشه یا بازهم نیازه داروهاشون کم و زیاد بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش)

      خیر سردرد بیش از یک روز بعد از قطع نیتروکانتین و ادانکور طبیعی نیست و توصیه میکنم که با یک متخصص بیماریهای مغز و اعصاب مشورت کنید

  • تصویر کاربر یوسفی یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    حدود 40روز پیش عمل کردم امروز به علت درد نوار گرفتم متاسفانه باز اریتمی دارم توضیح اینکه قرص کنکور نصفی صبح میخورم ولی از بعداز ظهر تاموقعی خواب درد دارم وبا فعالیت بدتر میشم
    شهرستان هستم دکتر اریتمی اینجا نیست ودکتر عمومی گفت بهتره کنکور شبم نصفه مصرف کنی ولی دکتر خودم گفته بود تا سه مانصفی بعد برم مطب نگران این درد هستم متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      به نوع اریتمی اشاره نفرمودید

  • تصویر کاربر زیبا یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلا و خسته نباشید
    بنده 6 سال هست که متوجه افتادگی دریچه شدم ولی الان چند شبی هست زمانی از خواب بلند میشم قلبم درد میگیره و تیر میکشه چند باری هم رفتم دکتر میگه چیزی نیست
    چیکار کنم
    راهنمایی لطفاااا
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب بررسی بیشتر و دقیق
      از نظر بیماریهای گوارشی بویژه ریفلاکس مری رو توصیه میکنم

  • تصویر کاربر زیبا یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    عوامل بالا بودن پی کی آنزیم های قلب چطور هست ؟
    و با چه دارویی پایین میاد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      بالا بودن CPK نشانه آسیب به عضلات است و در صورت بالا بودن نوع CK-MB احتمال قلبی بودن منشا آنزیم بالاتر است
      این آنزیم در صدمات عضلانی( تزریق عضلانی، ضربه شدید عضلانی مثل زیر آوار زلزله ماندن و آنفولانزای شدید) سکته قلبی، نارسائی کلیوی، نارسائی قلبی، امبولی ریه ، التهاب عضله قلب و عروق و.. بالا میره و درمان بر اساس علت هست

  • تصویر کاربر باران یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    ایا افتادگی دریچه میترال درمان دارد و چ درمانی دارد و ایا در زنان خطرناک است؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۶ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر پرولاپس یک پدیده مادرزادی است و در صورت همراهی با نارسائی شدید دریچه نیاز به ترمیم و یا تعویض دریچه است

  • تصویر کاربر فریبا سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید اقایی دکتر پدر من 67سالشه.الان یکسالی میشه مشکل اریتمی قلب پیدا کرده دکتر گفت دارو جواب نداده بیا بستری شو فریز کنیم.ولی وقتی متنی که شما نوشتین در موردشو خوندم ترسیدم خیلی عوارض داره این کار؟عوارضاشو خوندم خیلی خطرناکه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      نگران نباشید این عوارض خیلی شایع نیستند

  • تصویر کاربر سيامك سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام من دو ماه پيش ابليشن vt در مركز بلب شهيد رجايي انجام دادم و باطري آي سي دي هم گذاشتم.عمل من موفقيت اميز نبود و دكتر داروي مگزليتين ٢٠٠ و كنكور ٢،٥ را هر كدام روزي ٢ بار با ارتروواستاتين ٢٠ و والسارتان ٤٠ و اسپرين ٨٠ و نصف قرص اسپيرنولاكتون ٢٥ و اسيد فوليك و ويتامين b1 300 داد.عوارض داروهاي مگزليتين و كنكور بسيار تاثير بدي داشته. سرفه هاي مزمن تنگي نفس ،بيخوابي،خستگي زياد وعفونت گلو باعث شده كه من الان ٣ روز هست كه انها را نميخورم ،و شبها راحتر ميخوابم اين قرص ها بعد آز دو ماه اثري روي اريتمي من نداشته و ضربان استراحت من ١٠٦ ميباشد
    امروز اكو كردم برون دهي قلبم ٢٠ درصد و Sever mr هم دارم.بجاي اين دو قرص شما چه جايگزيني پيشنهاد ميكنيد
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      بسیاری از عوارضی که نامبردید میتونه ناشی از خود نارسائی قلبی هم باشه و الزاما از داروها نیست به پزشک خودتون اعتماد داشته باشید و دستورات رو پیگیری بفرمائید کانکور رو ادامه بدید و در صورت نیاز میتونید آمیودارون رو جایگزین مگزیلیتین کنید.

  • تصویر کاربر وحید شنبه ۲۵ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر بنده 29 سال سن دارم حدود چهار ماه پیش بخاطر استرس شدید دچار تپش قلب نامنظم شدم پیش دکترهای زیادی رفتم داخلی قلب عروق غیرهازم نوار قلب اکو گرفتن گفتن قلبت مشکل نداره بهم قرصهای ضد استرس مثل کلردیاز پوکساید و تری فلوپرازین و همچنین داروی پروپرانول دادن که اون داروهای اعصاب رو اصن نخوردم بخاطر این ک گفتن وابستگی میاره ولی پروپرانولو مصرف میکنم وقتی پروپرانول میخورم تپش قلبم خیلی بهتر و منظم تر میشه ولی بعد از چهار ماه هنوز درمان کامل نشدم میخاستم بدونم این تپش های نامنظم برام خطری نداره ؟میترسم این تپش های نامنظم تا آخر عمر باهام باشه خیلی داره اذیتم میکنه راه حل درمانش چیه بنظر شما ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      توضیحات شما بسیار کلی است و در مورد اینکه آیا هولتر نوار قلب ۴۸ ساعته انجام داده اید یا خیر توضیحی وجود نداره در صورتیکه اینکار رو انجام نداده اید هولتر بشید و بر اساس آن تصمیم گیری بشه در صورت طبیعی بودن همه چیز باید پذیرفت که اضطراب هم مثل هر بیماری دیگری نیاز به روان درمانی بعلاوه دارو درمانی داره

    2. تصویر کاربر وحید سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش)
      معذرت میخام جناب دکتر هولتر نوار قلب 48 ساعته انجام ندادم خیر ولی آزمایش چکاب کامل دادم که چیزی نشون نداد نه تیرویید نه غلظت خون نه چربی خون فقط یه درصد کوچیکی کم خونی دارم در ضمن یادم رفت بگم حین انجام فعالیت سنگین دچار ضعف و سرگیجه میشم ممکنه بخاطر کم خونی باشه ؟ قدم 178 وزنم 60 کیلو
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۵ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش)

      چیزی که نوع طپش رو مشخص میکنه هولتر هست لذا توصیه میکنم که هولتر رو حتما انجام بدید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر یزدان خواه
    من چند روز پیش سؤالی درباره آنژیوگرافی 4 سال پیش مادرم پرسیدم و شما فرمودید بعد از رویت سی دی آنژیوگرافی میتوانید نظر دهید.
    با اجازه شما من سؤال رو مجدداً مطرح میکنم و اینبار ویدئو مربوط به سی دی آنژیوگرافی را قرار میدهم.

    مادر من 15 روز پیش دچار عفونت و نشانه‌هایی شبیه سرماخوردگی شد که در نتیجه آن دچار درد قفسه سینه و پشت قلب و دست چپ شد و 2 بار استفراغ کرد که در بار دوم 30 ثانیه هم بیهوش شد.
    18 تا 20 ساعت پس از استفراغ و بیهوشی کوتاه مدت پزشک قلب CCU درخواست آزمایشات جدید برای مادرم کرد که نتایج آن به شرح زیر است.
    FBS 124 (High) mg/dl
    Uric Acid 4.2 mg/dl
    Triglycerides 68 mg/dl
    Cholestro 112 mg/dl
    HDL 32 (Low) mg/dl
    LDL 65 mg/dl
    aPTT Patient 58 (High) Sec Normal Range : 27-38
    CPK MB = 34 (High) U/L The liklihood of myocardial damage is high when following 3 factors are present: ck-total > 200 U/L CK-MB > 25 U/L
    Troponin-I-Chemo = 3004 (High) ng/L negative < 19 , Borderline: 19-100 , Positive > 100

    شما در پاسخ پرسش اول من فرمودید با توجه به نتایج آزمایشات مادر من در CCU و بالا بودن مقادیر Troponin-I-Chemo = 3004 (High) ng/L و CPK MB = 34 (High) U/L که حدود 18 ساعت پس از دردهای قفسه سینه و استفراغ همراه با بیهوشی، به دست آمده، حمله سکته قلبی اتفاق افتاده است.

    پزشک CCU هم با توجه به شرایط مادرم توصیه به آنژیوگرافی مجدد کرد.

    اما 4 سال قبل (اسفند-1393) روی قلب مادرم در بیمارستان میلاد مادرم آنژیوگرافی شد و دکتر قلب بیمارستان میلاد گفت با اینکه عروق قلبی مادرم گرفتگی کامل دارد ولی به دلیل محل گرفتگی عروق و درگیری عروق ریز به خاطر دیابت امکان استنت و حتی جراحی بای‌پس نه اکنون و نه در آینده وجود ندارد. وباید درمان دارویی شود.
    در خلاصه آنژیوگرافی حدود 4 سال قبل شریانهای LAD و OM1 کاملاً بسته بودند و جراحان قلب بیمارستان میلاد توصیه به درمان دارویی کردند
    Left Anterior Descending was total cut off at mid portion with poor run off
    OM1 was total cut off at proximal portion with good run off
    Positive D.S.E *
    DM *

    حالا سؤال من از شما پزشک محترم اینست که:
    با توجه به نتایج آنژیوگرافی 4 سال قبل و توصیه و گفته دکتر قلب پیشین مادرم که عروق کرونر قلبی مادرم گرفتگی کامل دارد ولی به دلیل محل گرفتگی عروق و درگیری عروق ریز به خاطر دیابت امکان استنت و حتی جراحی بای‌پس نه اکنون و نه در آینده وجود ندارد و باید همیشه درمان دارویی شود و از طرفی با توجه به دستور پزشک جدید قلب مادرم در CCU بیمارستان آیا آنژیوگرافی دوباره بعد 4 سال مفید است و میتوان برای گرفتگی و انسداد در این حد و شدت کار جدیدی علاوه بر آن درمان دارویی همیشگی انجام داد؟

    آدرس پایین لینک ویدئو یک دقیقه‌ای آنژیوگرافی مادرم مربوط به 4 سال قبل - اسفند 1393 - شامل 6 پوزیشن و وضعیت مختلف از عروق

    yon.ir/angio1393
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب توصیه میکنم که آنژیوگرافی رو تکرار کنید و در صورت امکان آنژیوپلاستی انجام بشه و با این فیلم احتمال موفقیت زیاد هست البته اگر تا الان یعنی بعد از گذشت ۴ سال همین طور باقی مانده باشد

  • تصویر کاربر محمودی شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام، دلیل استفراغ، تهوع و سرگیجه دو روز پس از آنژیو گرافی چیست
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      علائمی که فرمودید ناشی از آنژیوگرافی نیست و باید بدنبال علل دیگری بود
      توصیه میکنم که آزمایش کارکرد کلیه رو انجام بدید بویژه اگر از قرص متفورمین استفاده میکنید

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.