از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر پروین سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام.جناب دکتریزدان خواه.درمورد داروهای روماتیسمی نیزوپردو ناپروکسن و استیوفوس ۷۰الندرونیت سدیم وداروهای فشارخون لوزامیکس وقلبی زالربان ایا نگرانی تداخل دارویی هست یاخیر.درمورد داروهای چربی خون اترواستاتین وایمنی نفروییت درمجموع مصرف این ها باهم همه برای یک بیمار جای ترسی هست.واقعن ممنونیم.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      بین مصرف پردنیزولون و والسارتان تداخل هست لطفا در مورد ضرورت مصرف پردنیزولون با پزشک محترم معالج خودتون مشورت بفرمائید

  • تصویر کاربر نوشین سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر. ببخشید قرص لیزینوپریل که برای فشار خون تجویز میشه آیا عوارضش میتونه سرفه شدید باشه یا خیر؟ چون مریضمون این حالتو داشتن. ممنون میشم راهنمایی کنین
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله سرفه از عوارض این دارو است و در صورت بروز میتونید این دارو رو با والسارتان یا لوزارتان جایگزین بفرمائید و بعد از قطع دارو سرفه ممکنه که تا ۳ هفته ادامه داشته باشه

  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من معمولا فشار خون پایین در حد ۹ و ۱۰ و کمی بالا تر و پایین تر دارم.
    طبق نوار قلبی که گرفتم گفتن که قلبم ضعیف هست و برادی کاردی دارم. در حال استراحت ضربانم تا ۵۳ هم میرسه.
    یکسالی هم میشه که بسیار بی تحرک و فعالیت هستم. استرس و اضطراب هم تا حدی دارم.
    هنگام فعالیت و بلند کردن اجسام سنگین تنگی نفس
    زیاد به همراه سر گیجه و تپش قلب پیدا میکنم در حالی که در گذشته اینطور نبودم. سال گذشته هم در اکو و تست ورزش مشکلی نداشتم.
    ۲۵ سالم هست و ۶۸ کیلو هم وزن دارم.
    خیلی نگران هستم. آیا این تنگی نفس در فعالیت و ضربان پایین قلب به علت ضعف بدن من هست یا که مشکل و بیماری قلبی هست؟
    آیا با ورزش کردن و تقویت بدن این مشکل من بر طرف میشه؟
    کم کاری تیروئید هم ندارم.
    با تشکر از پاسخگوییتون.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      با توجه به سن و نتایج بررسی های سال قبل احتمال بیماری جسمی کم هست و ممکنه از کم تحرکی باشه لطفا ورزش رو شروع کنید و در صورت عدم بهبود به پزشک مراجعه کنید

  • تصویر کاربر Mahnaz سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام
    آقای دکتر خواهرمن حدود یک سال پیش تنگی نفس گرفت ودکترواسش یسری اسپری میدادکه هیچ فایده ای هم نداشت تموم ناخن هاش گاهی سیاه وکبود میشدوزمانی هم که پریودمیشدبیشتراز۱۰روز طول میکشید.حدود۷ماه پیش آمبولی ریه کرد والان هم داره قرصای فشارریه مصرف میکنه ولخته هم هنوزبرطرف نشده.نمیتونه راه بره اگه۲دقیقه راه بره۲۰دقیقه بایداستراحت کنه واکسیژن بزنه.۲۰سالشه میخواستم بدونم بهبودی کاملشوبه دست میاره؟ممنون میشم پاسخ بدید
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      برای پاسخ دقیق به سوال شما نیاز به رویت مستندات و مدارک از جمله اکو و نتیجه کاتتریسم قلب هست

  • تصویر کاربر مهدیه سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام. مادر بنده یکماهه درد زیر قفسه سینه سمت راست خیلی شدید داره موقع دراز کش بدتر میشه. انزیم کبدی بالا بوده و ورم معده داره درمان فوری و سریع که دردش آروم بشه چیه. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفا اطلاعات بیشتری در مورد فاکتورهای خطر برای بیماریهای قلب و عروق و نوع و ارتباط درد با فعالیت و همراهی با تنگی نفس و .. ارائه بفرمائید

       

  • تصویر کاربر مینا سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید-من30ساله هستم به دلیل درد و گرفتگی در قفسه سینه دکتر بعد اکو و نوار قلب قرص بیزوپرولول 2.5هر 12ساعت و اسپیرین80 و پنتوپرازول تجویز کردن
    بنا به تشخیص دکتر گرفتگی یکی از رگ ها عامل این قضییه هست
    من بعد از استفاده از این قرص ها به شدت خسته و بی حوصله و خواب الود هستم و داییما ضعف شدید و گرسنگی
    وخیلی سخت ورزش میکنم
    می خواستم از شما بپرسم چگونه می تونم به خودم در قبال این عوارض کمک کنم
    تشکر از شما استاد عزیز.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله توجه به سن شما احتمال گرفتگی عروق قلب کم هست برای تایید اون و در نتیجه مصرف دارو نیاز به مستندات قوی و قطعی است و لذا توصیه میکنم که تا تایید قطعی بیماری از مصرف داروهای فوق الذکر خودداری کنید و بررسی دقیق تری انجام بدید

  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    لطف کنید بفرمایید آیا آنژو گرافی وسیتی آنژو به لحاظ تشخیصی تفاوت دارند اگر پاسخ مثبت هست کدام یک دقیق تر است.
    با تشک واحترام
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله متفاوت هستند
      در صورت طبیعی بودن سی تی آنژیوگرافی دقت بسیار خوبی داره و نیازی به آنژیوگرافی نیست ولی در صورت غیر طبیعی بودن دقت زیادی نداره و در اکثر اوقات نیاز به آنژیوگرافی است برای دیدن جزئیات بیشتر و دقیق تر توسط آنژیوگرافی بنابراین سی تی آنژیوگرافی رو در افرادی توصیه میکنیم که بیشتر احتمال بدیم مشکلی ندارند و طبیعی هستند توضیحات فوق مشخص شد که آنژیوگرافی از سی تی آنژیوگرافی دقیق تر هست

  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    لطف کنید بفرمایید آیا آنژو گرافی وسیتی آنژو به لحاظ تشخیصی تفاوت دارند اگر پاسخ مثبت هست کدام یک دقیق تر است.
    با تشک واحترام
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله متفاوت هستند
      در صورت طبیعی بودن سی تی آنژیوگرافی دقت بسیار خوبی داره و نیازی به آنژیوگرافی نیست ولی در صورت غیر طبیعی بودن دقت زیادی نداره و در اکثر اوقات نیاز به آنژیوگرافی است برای دیدن جزئیات بیشتر و دقیق تر توسط آنژیوگرافی بنابراین سی تی آنژیوگرافی رو در افرادی توصیه میکنیم که بیشتر احتمال بدیم مشکلی ندارند و طبیعی هستند توضیحات فوق مشخص شد که آنژیوگرافی از سی تی آنژیوگرافی دقیق تر هست

  • تصویر کاربر پژمان شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر.پدر من نارسایی قل dcm داره.فشار ریش ۶۵mmgh هست و باتری crt و icd داره به علت وجود لکه در hr ct قبل از پیوند قلب باید برونکو بشه.دکتر ریه گفتن امکان زنده موندن مریض هنگام برونکو کم هست.ایا خطرناکه؟
    ایا با این فشار ریه امکان پیوند قلب هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      احتمال خطر حین برونکوسکوپی وجود داره ولی نه زیاد
      بله امکان پیوند قلب و ریه هست

  • تصویر کاربر بیتا سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید جناب دکتر .دختر من وقتی ۳ ماهه بود به خاطر کم وزنی به دکتر مراجعه کردیم که در اکو مشخص شد که asd2به اندازه 3mm وجود داره بعد از یک ماه که مراجعه کردیم اندازه سوراخ ۲.۲mmشده بود و وقتی وارد پنج ماهگی شده بود سوراخ همان اندازه بود .سوالم از خدمت شما این هست که آیا امکانش هست که روند بسته شدن را ادامه بده ؟؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله این احتمال وجود دارد ولی معمولا ASD بطور خودبخود و بصورت کامل بسته نمیشه

    2. تصویر کاربر بیتا شنبه ۱۴ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)
      ممنونم بابت وقتی که گذاشتین و جواب دادین .اقای دکتر خیلی نگرانم آیا روش عمل بسته احتمالش هست که انجام بشه؟یا اگه باز هم بسته بشه و به یک میل برسه میشه عمل باز انجام نداد؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      سوراخ دیواره بین دهلیزی اگر کوچک باشه نیازی به بستن نداره و اینکه با عمل بسته قابل انجام هست یا نه تابع اطلاعاتی است که در اکو بدست میاد( فاصله لبه سوراخ تا هر دیواره و فقدان هر یک از لبه ها و..‌) که متاسفانه بدلیل عدم دسترسی به اکو نمیتونم اظهار نظری کنم

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.