از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر پروین دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام.استادعزیز.ممنون ازاینکه وقت میزارین وجواب میدین.درموردپایین امدن ضربان قلب زیر۴۰تاباثابقه اریتمی قبلی درمان شده به وسیله ابلیشن ومصرف داروهای ضداریتمی کنکور امیودارون وتصحیح ریتم قلبی یکباربه وسیله پیس موقتی به مدت چندماه وبرگشت ضربان به حالت ۶۰تا ولی دوباره پایین امدن ضربان به زیر۴۰تاهرچندداروهای ضداریتمی بعدازپیس موقت قطع شده باشندوفقط اسپیرن ولوزامیکس مصرف شده باشند.چه نضری میفرمایید.واقعن ممنون میشیم.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورت عدم مصرف کانکور و آمیودارون اگر ضربان قلب کمتر از ۴۰ در دقیقه باشه باید یک هولتر نوار قلب ۲۴ ساعته انجام بدید و ممکنه که بر اساس نتیجه آن نیاز به تعبیه پیس میکر دائمی داشته باشید.

  • تصویر کاربر سمیرا دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب به شما من یه خانومه 31ساله هستم فشارم اصلا از 14پایین نمیاد باید چی بخورم فشار نرمال داشته باشم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۹ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      شما علاوه بر بررسی ها و آزمایشات اولیه فشار خون نیاز به مصرف دارو و رژیم غذایی کم نمک دارید در مورد نوع داروی مناسب بهتره از نتایج آزمایشات اولیه و هولتر فشارخون ۲۴ساعته کمک گرفته بشه

  • تصویر کاربر نسرین شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام.استادگرامی مادرم بستری هستن باتصویری که خدمتتون ارسال کردم.واقعن ممنون ازلطفتون که اگه نضرگرامیتان ونوع بیماری ودرمان رابفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتیکه داروهای ایجاد کننده بلوک قلبی مصرف نمیکنند نیاز به پیس میکر دائمی و همچنین داروهای ضد انعقادی دارند.

  • تصویر کاربر حدیث شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام. وقتتون به خیر
    من ۳۱ ساله هستم و حدود ۱ ماه هست که حالت تهوع شدید و سرگیجه دارم. باردار نیستم و فشارم ۶ هست و در حالت معمولی ۷. دکتر رفتم و فقط سرم و آمپول ب ۱۲ و ضد تهوع دادن که ۱ روز فقط تاثیر داشت. علتش چی هست و اینکه لازمه به دکتر متخصص مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفا با یک متخصص بیماریهای گوارشی مشورت بفرمائید

  • تصویر کاربر عارفه شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام.امروز قفسه سینم درد میکردرفتم دکتر نوار قلب گرفتن و مشکوک شدن...که بعد از گرفتن ازمایش و عکس برداری و اکو..دکتر فهمید که مشکلم افتادگی دریچه میترال.....تا وقتی بستری بودم به کمک امپول وسرم یکم بهتر شدم....ولی الان حالم دوباره همونطوری شده...وهیچ دارویی هم نداده...چیکار باید بکنم....با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      درد ناشی از پرولاپس دریچه میترال
      خطر جدی نداره و در صورت عدم شک به گرفتگی عروق جای نگرانی نیست

  • تصویر کاربر هانا شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    قلبم خیلی درد میکنه رفتم دکتر آمیوم دارون برام تجویز کرد ولی الان وقتی مصرف میکنم تب و لرز شدید بهم دست میده و سرمام میشه و ضربان قلبم بالا میره
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      اطلاعات ارائه شده بسیار ناقص است و یکی از نشانه های این مطلب عدم تناسب شکایت شما و داروی تجویزی است لطفا اطلاعات بیشتر و دقیق تری ارائه بفرمائید

  • تصویر کاربر سارا شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    ببخشید آقای دکتر من دریچه میترال پرولاپس دارم رفتم به پزشک مراجعه کردم اکو کردم تست ورزش دادم گفت دریچه میترال پرولاپس داری بعدش گفت جای هیچ گونه نگرانی نیس میخواستم بدونم آیا در آینده مانع بارداری یا مشکلات خطر آوری برام میشه آیا میتونم باردار بشم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورت وجود پرولاپس بشرط عدم همراهی با نارسائی متوسط تا شدید دریچه میترال بارداری منعی نداره

  • تصویر کاربر حجت شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام تپش قلب داشتم دو سال است کونکور 5 مصرف می کنم حالم خوب و ضرابنم حدود 60 میباشد وسنم 59ساله قرص را تا کی مصرف کنم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورت عدم آریتمی خطرناک و نگران کننده میتونید کانکور رو بتدریج کم و نهایتا قطع کنید

  • تصویر کاربر مصطفی شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام من 13سالگی روماتیسم قلبی داشتم به مدت 2سال پنیسیلین 1200000 زدم وتعطیل کردم بعدازظهر چند قتل باکوچکترین سرما مریض میشم، وخارش گلو ورمونت بینی چرک حلق میگیرم دوباره ادامه بدم؟ 28سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۷ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      باید تا ۴۰ سالگی تزریق پنی سیلین رو هر ۳ تا ۴ هفته یکبار ادامه بدید صرف نظر از اینکه سرما خوردگی داشته باشید یا خیر

  • تصویر کاربر سامان سه شنبه ۲۳ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام.استادگرامی.ایا ابلیشن دقیق یک سال پیش با تجویزداروهای ضداریتمی همراه باان میتواند به نوبه خود موجب ضعیف شدن وپایین امدن ریت قلبی ۳۰تا۴۰بشود.هرچندیکبار باپیس موقت این ریتم تصحیح شده باشد ولی دوباره این حالت برادی کاردی وکاهش ریتم قلبی ضاهرشده باشد.مرسی ازلطف گرامیتان استادعزیز.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۳ بهمن ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله بعضی از داروهای ضد آریتمی باعث کند شدن ضربان قلب میشوند

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.