از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر جاوید سه شنبه ۲ مرداد ۹۷( 5 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    میخواستم بدونم چرا دقیقا بعد از آنژیوگرافی که انجام دادم دچار درد دست چپ و شانه شده ام.به صورتیکه به حالت نشسته درد شدیدی دارم ولی زمان دراز کشیدن درد کمتری دارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲ مرداد ۹۷( 5 ماه پیش)
      سلام و عرض ادب
      مسئله ای که اشاره فرمودید ارتباطی با آنژیوگرافی نداره مگر اینکه آنژیوپلاستی هم شده باشید و شاخه ای حین کار تهدید شده باشه
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۲ مرداد ۹۷( 5 ماه پیش) مشاهده پرسش
    استاد بزرگوارم سلام
    با توجه به سابقه دوبار MI و انجام عمل آنژیوپلاستی جهت رفع انسداد عروق، آیا اهدای خون جهت کنترل غلطت خون و ... و همچنین انجام عمل لیپولیز را مجاز می دانید یا خیر؟ بسیار سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲ مرداد ۹۷( 5 ماه پیش)
      سلام و عرض ادب
      شما نمی توانید خون اهدا کنید. در مورد عمل لیپولیز هم بستگی به شرایط و وضعیت قلب شما بویژه EF قلب شما دارد.
  • تصویر کاربر محسن شنبه ۹ تیر ۹۷( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۶۷سال سن دارم سه روز پیش آنژیوگرافی انجام دادم حالا نمیدانم استخوان است یا ورید گردن که درست در پشت گوش راست ناراحتی دارد ممنون می شوم اگر راهنمایی فرمایید
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۹ تیر ۹۷( 6 ماه پیش)
      سلام و عرض ادب
      از کدام محل آنژیوگرافی انجام شده از دست یا از کشاله ران و آیا کاتتریسم راست هم انجام شده یا خیر ؟
  • تصویر کاربر صابراسماني سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام واحترام ببخشيد ايا همزمان ميشه ريوروكسابان ۱۵میلیگرم با اسپرین ۸۰ همزمان مصرف کرد بیمار فاقد حرکت میباشد همچنین زارلتو خارجی با زالربان با توجه به تفاوت قیمت خیلی زیاد ایا توعملکردشون متفاوت هستن؟ با تشکرازراهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۹ خرداد ۹۷( 7 ماه پیش)
      سلام و عرض ادب...بله در صورت نیاز و ضرورت مصرف همزمان اسپیرین و ریواروکسابان بلامانع است البته جایگزین دیگر مصرف همزمان ریواروکسابان و پلاویکس است
      زالرتو و زالربان و اکسابین و clot over همگی ریواروکسابان هستند با اسامی تجاری متفاوت از شرکتهای دارویی متفاوت
  • تصویر کاربر م چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 7 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    من خانمی هستم 22 ساله.. چند سالیه که با دراز کشیدن سمت چپ قفسه سینم تیر میکشه و درد میگیره و به کتف سمت چپم هم انتشار پیدا میکنه و با تنفس هنگام دم دردش بیشتر میشه.. این علایم که گفتم با خوابیدم به پهلو راست و رو به بالا بیشتر ایجاد میشه و وقتی پهلو چپ میخابم یا بلند میشم بر طرف میشه. آیا مشکلی هست که باید پیگیری کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۳ خرداد ۹۷( 7 ماه پیش)
      سلام و عرض ادب مشکل شما ناشی از اشکالات اسکلتی( استخوان و عضلات و..‌) است و به احتمال قوی ناشی از مشکلات قلبی نیست
  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱ خرداد ۹۷( 7 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکترخسته نباشید 25 ساله ازتهران یک ساله که دچارافتادگی خفیف دریچه میترال شدم بیماری مادرزادی کلا توخانوادمون ندارم فقط من این طوری شدم رفتم دکتربهم قرص سواتالول 80 ووراپامیل 50 داد دوماه مصرف کردم وبعدیک روز صبحاحساس نبض درشکم کردم که بعد احساس نبض رفتم دکترقلب خوب بهم گفت این قرص ها رونخور این ها گشادی عروق خونی میاره وبعد گفت سونوگرافی ازرگ اعورت بگیر گرفتم گفت قطر14mmداردوپلاک واریسم نداردودکترقلب بهم متروپرالول 50 واسپیرین80 دادودوماهی هست مصرف میکنم گفت دکتربرو دکتراعصاب قرص گاباتین 100 وقرص ضداسترس وافسردگی داد ولی اثری ندیدم الانم نمیتونم زیاد راه برم بعد احساس این نبض شکمی فعالیت روزانه ام خیلی کم شده چون نمیتونم راه برم ممنونم راهنمایی کنید وبیماری من مادرزادی نیست ممکن هست من متاهل بشم بچه هم این مشکل روداشته باشه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱ خرداد ۹۷( 7 ماه پیش)
      سلام و عرض ادب
      اگر شما فرد لاغری هستید این احساس ضربان میتونه طبیعی باشه بخصوص که در سونوگرافی هم مشکلی وجود نداشته
      مصرف متورال یا پروپرانولول رو توصیه میکنم ولی نیازی به مصرف آسپرین ندارید
      این احساس ضربان هم مانعی برای فعالیت نیست و می تونید فعالیت روزانه طبیعی داشته باشید داروهای ضد افسردگی میتونه تا حدی توجیه کننده علائم شما باشه
      افتادگی دریچه اگر درست تشخیص داده شده باشه مادرزادی و از بدو تولد است و نیاز به پیگیری دوسالانه با اکو داره
      احتمال بروز این بیماری بشرط صحت تشخیص در فرزند شما هست ولی با احتمال ناچیز
      این بیماری منعی برای ازدواج نیست
      مصرف سوتالول و وراپامیل هم از ابتدا نابجا بوده
  • تصویر کاربر بلقیس پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۷( 8 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    خانمی مجرد و 27 ساله هستم. که چند روزی است قسمت پایین قلبم تیر میکشد و این تیر کشیدن در حدود 1 ثانیه طول می کشد. حال سوال من از شما این است که علت تیر کشیدن قلب چیست؟ و آیا من مشکل قلبی دارم؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۷( 8 ماه پیش)
      با وجود این که علل بسیاری در مورد درد قفسه سینه و تیر کشیدن قلب وجود دارد، دو دلیل عمده آن را می توان، به مشکلات مربوط به قلب و علل غیرقلبی تقسیم بندی کرد. تیر کشیدن قلب گاهی ممکن است ناشی از اختلاف بین میزان خون رسانی به ضربان قلب و اکسیژن رسانی به عضله قلب باشد. درد و تیر کشیدن قفسه سینه قلبی بیشتر به علت آترواسکلروز (منجر به تنگ شدن ثابت شريان های عروق کرونر)، ایجاد شده و یا ناشی از اسپاسم های کرونری است که به طور متناوب شریان ها را محدود می کنند. شما بهتر است هر چه سریعتر به یک متخصص قلب و عروق مراجعه کنید.
  • تصویر کاربر yazdan پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۷( 8 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام آقای مجرد و 31 ساله ای هستم که چندی قبل به دلیل گرفتگی یکی از رگ ها به تشخیص پزشکم استنت گذاری قلب شدم. لطفا در مورد آینده و باید ها و نبایدها در زندگی آینده ام توضیحاتی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۷( 8 ماه پیش)
      سلام
      افرادی که سابقه گرفتگی رگ های قلبی دارند و افرادی که عمل استنت گذاری برای آنها انجام شده است، برای همیشه باید تحت نظر پزشک معالج باشند و این احتمال وجود دارد که در آینده سایر رگ ها نيز دچار گرفتگی شوند. اگر فرد مورد نظر سیگاری است، باید سیگار را ترک کند، چربی خون خود را کنترل کنید و همواره تحت نظر پزشک متخصص قرار گیرد، با رعایت این نکات احتمال بروز مجدد گرفتگی رگ کمتر می شود.
  • تصویر کاربر maryam پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۷( 8 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام،
    من دختری 21 ساله هستم که هر چند وقت یکبار در سمت چپ قفسه سینه ام درد احساس می کنم و نمی توانم درد معده رو از درد قلب تشخیص بدم. هنگام این درد دست چپم و به خصوص در کتفم احساس ضعف و درد خفیفی دارم لطفا منو راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۷( 8 ماه پیش)
      این درد قفسه سینه معمولا به صورت گرفتگی رگ قلبی است و معمولا برای يک خانم 21 ساله بسیار نادر است و در درجه اول یک نوار قلب گرفته می شود و یک معاینه صورت می گیرد و اگر مشکل جدی تر بود یک اکو کارتو گرافی باید صورت بگیرد.
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۷( 8 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام
    پسر 14ماهه ای دارم که با دو vsd و asd به سایزهای 5 و 4 میلی به دنیا آمد و در زمان تولد 3700 گرم وزن داشت و تاکنون دارای رشد وزنی و قدی بسیار خوبی بوده است و اکنون11کیلوگرم وزن دارد و اندازه سوراخ ها به 4 و 3 میلی کاهش یافته است و در اکوی اول یک عدد به نام EF:83 به چشم می خورد که این عدد اکنون به 71 رسیده است و پزشک معالج ایشان، آخرین پاسخی که به ما داده اند این بوده که باید تا دو سالگی کودکمان صبرکنیم واگر سوراخ ها بسته نشد دستگاه بزنیم حال من چند سوال از خدمت شما داشتم اول اینکه این کلمه EFبه چه معناست؟ دوم به نظرشما چه اقدامی اکنون باید صورت گیرد و نباید زودتر برای معالجه اقدام کنیم؟ چون واقعا تند نفس می کشد و صدا و شریان اضافی قلبش کاملا به وضوح وحتی بالمس دست مشاهده می شود.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۷( 8 ماه پیش)
      با سلام
      ef قدرت پمپاژ قلب است و هر دو عالی هست و كم نشده در یک طيفه برای عمل بايد اكو تخصصی ايشون رو ببينم چون بستگي به شدت جريان خون از سوراخ داره.
درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.