از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر سلین دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    بنده یه مدت طولانی هست که در قسمت وسط قفسه سینه در هنگام تغییر موقعیت بدن مثل برگشتن یا بلند شدن و...احساس درد میکنم که این درد را در بعضی مواقع حس میکنم و احساس درد تا یکی دوثانیه ادامه دارد و بعد قطع میشه ولی درحالت عادی و طبیعی بدن دردی ندارم
    لطفا پاسخ بدین خیلی ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      درد شما منشا قلبی نداره و منشا اسکلتی و عضلانی داره و با مسکن هایی مثل ژلوفن بهتر خواهد

  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و تشکر برای متن ها
    پدرم ۳ ماه پیش انژیوگرافی کردند و تشخیص دادند که یکی از رگ های اصلی ۹۰ درصد بسته شدن و بلافاصله براشون استنت گذاشتن و مشکل رفع شد و داروها رو هم مداوم مصرف میکنند رژیم غذایی مناسب هم دارند از موارد بالا که خوندم فقط کم تحرکی دارند. به پزشک دیگری مراجعه کردیم گفتن چون دو رگ فرعی دیگه هم نزدیک ۵۰ درصد بسته هستند بهتر بود عمل بای پس انجام میشد اما الان هم سه ماه آینده که ۶ ماه از آنژوگرافی اولیه گذشته باشه مراجعه کنید که اون دو رگ هم باز بشه. من میخواستم بپرسم درصد خطر در این شرایط چقدر هست؟ احتمال بسته شدن مجدد رگها در اینده چقدر هست؟ و آیا اگر عمل بای پس انجام بشه در دراز مدت نتیجه ی بهتری داره؟ احتمال حمله یا سکته رو کمتر میکنه؟ با تشکر فراوان.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      با توضیحاتی که دادید به نظر می رسه که در مورد ایشان تصمیم درستی گرفته شده و فعلا با ادامه درمان داروئی جای نگرانی نیست

  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    لام آقاي دكتر .
    مردي 36 ساله و متاهل هستم كه به علت انجام آنژيوپلاستي و كاشت استنت در عروق كرونري شش ماه است از قرص هاي رزوواستاتین 40 mg/day ؛ پلاويكس 75mg؛ ASP 80 mg و كارديلول 6.25mg استفاده مي كنم؛ آيا اين داروها بروي اسپرم تاثيري دارد؟ آ يا براي جنين دچار مشكلي پيش نمي آيد؟ ديده شده كه اين داروها براي خانم ها داراي آثار منفي است.
    اگر خدا بخواهد قصد بچه دار شدن را دارم.

    با تشكر - رضا
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب 

      خیر مشکلی برای اسپرم نخواهد داشت

  • تصویر کاربر نسرین دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام.جناب دکتریزدان خواه.سوال بنده این هست که کارکرد قلب چه میزان در خشکیدگی رگها اثرداره.واینکه اگه قلبی که ضعیف شده وباعمل کاراییش بهبود یابد ایا این رگها خصوصن پشت دست میشه بهبود یابند.مشکل خون هم به نوبه ی خود میتونه باعث اینهابشن.وایامیزان سن فرد به این هت بستگی داره.مادرم که ازقبل سنین قبلی تاالان ۶۶ساله هست داروهای قلبی و چندین عمل انجام شدن که تصویر ازمایش خونشون هم هست.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفا بفرمائید که منظور شما از خشکیدگی رگها چیست و جه نوع مشکل خونی مد نظر شما است

  • تصویر کاربر Mehrane دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    درد قلبی بیحالی، کم اوردن نفس
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      مشکل شما میتونه منشا قلبی یا ریوی داشته باشه توصیه میکنم که ابتدا با یک متخصص بیماریهای داخلی مشورت بفرمائید و بر اساس صلاحدید ایشون به یک متخصص قلب و عروق یا ریه مراجعه بفرمائید

  • تصویر کاربر مهلا دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    دریچه قلب گشاد شده و گفتن احتمال مرگ.وجود دارد
    راه درمان شو میخواستم ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفا اطلاعات بیشتر و دقیق تری ارائه بفرمائید  

  • تصویر کاربر میترا دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام، خانمی 55 ساله مبتلا به آسم و آلرژی هستم که حدود یکسال هست فشار خون 15 رو 9 دارم و جدیدا حدود دو ماه هست که ضربان قلبم بین 100 و 110 می شود، یک ماه قبل پزشک متخصص قلب قرص آمیلودیپین 5 را روزانه دو نوبت داد که فشارم تحت کنترل هست ولی ضربانم همچنان روی 100 هست. هفته پیش اسکن پرفیوژن قلب را انجام دادم و مشکلی اعلام نشده. ولی شنیدم که این اسکن فقط ماهیچه قلب را نشان میده و باید سی تی آنژیو انجام میشد. ولی پزشک متخصص انجام سی تی آنژیو را برای من خطرناک اعلام کردند و انجام ندادند. الان به کدام نظر میتوان اعتماد کرد. ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورت عدم وجود درد و یا عوامل خطر قلبی نیازی به سی تی آنژیوگرافی ندارید

  • تصویر کاربر مولود دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب علت کبودی دست چیست ودر برابر ان چه کار کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      علت های مختلفی داره و نیاز به ازمایش خون هست

  • تصویر کاربر حميده دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت دكتر عزيز
    من پدرم تپش قلب بالايي داره گاها بالاي١٢٠هم ميره و به دكتر قلب مراجعه كردن چندبار و تست ورزش هم دادند و دكتر مشگلي رو نديده و به پدرم قرص كنكور و زولوفت تجويز كردن موقع خوردن قرص ضربان به٧٠ميرسه اما بي حال ميشن ايا از قرص كنكور هست يا زولوفت؟من نگرانم اين تپش قلب بالا از چيه اخه ميگن سينم سنگينه انگار دلم يهو ميريزه مثه گونجشك دل دل ميزنه قلبم.لطفا كمك كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      توصیه میکنم که قبل از هر اقدام دیگری یک هولتر نوار قلب ۴۸ساعته انجام بدید

  • تصویر کاربر مرتضی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    پسرم تیر ماه 97 به دلیل سوراخ قلب مادرزادی که بین دودهلیز بود آنژیو درمانی شد و مشکلش به طور کامل برطرف شد فقط دوهفته بعد آنژیو تا الان هر چندروز یکبار میگه سردرد دارم که فکر کردم از چشماشه دکترچشم پزشک هم بردم که سالم بود میخواستم بدونم ممکنه از عوارض آنژیو باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر از آنژیوگرافی درمانی نیست لطفا با یک متخصص بیماریهای مغز و اعصاب مشورت کنید

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.