از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر الهام دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشین
    اقای دکتر تو این یک ماه گذشته اردبیل ک هواش سرد بود مامان من چن بار رفت بیرون و یکبار گفت ک قفسه سینه ام درد گرفت و ب کتفم زد بعد پشتم بعد اومد خونه گفت خوب شدم
    بعد اون خوب بود و هیچ علایمی نداشت ی بارم سینه اش درد گرفت
    بعد من محض احتیاط بردمشون متخصص داخلی گفتن سالمه ی نوار قلب گرفتن سالم بود فرداش برذدم متخصص قلب دکتر تست ورزش خواست ک ی ذره نرمال نبود بعد اکو گرفتن ک نرمال بود گفتن بعد عید آنژیوگرافی بشی صلاحه
    بعد داروی کونکور5،سوستاک،اسپرین،لیپوفیکس و لورازپام دادن ک آقای دکتر راستش چون فشارخون مامان من پایینه ترسیدیم هم کونکور هم سوستاک رو بخوره
    مشکل قندو فشارخونم ندارن
    الان سوالم اینه ک اقای دکتر باتوجه ب تست ورزش و اکویی ک ارسال میکنم مامانم چقد مشکلش جدیه؟حتما باید آنژیو بشن؟اگه این 8 روز عید رو فقط قرصای لیپوفیکس و اسپرین رو بخورن و دوتای دیگه رو بعد عید ک اگر احیانا عوارض داد دکتر ازردبیل باشه بخورن ممکنه مشکلی پیش بیاد؟توروخدا راهنماییم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله توصیه میکنم که آنژیوگرافی انجام بشه

  • تصویر کاربر کبری دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام، خسته نباشید.
    من 40سالمه و بیماری مادرزادی داشتم که بین دو بطن چپ و راست سوراخ بود، یک ساله که عمل کردم و قرص سوتوهگزال و ASA مصرف میکنم ولی هنوز ضربانم یکی جا میفته و نامنظم میزنه.
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      نیاز به انجام هولتر نوار دارید و در مورد نیاز به درمان و داروی مناسب بعد از هولتر تصمیم گیری بشه

  • تصویر کاربر کبری یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام،خسته نباشید.
    من 40سالمه و یک بیماری مادرزادی داشتم که بین دو بطن راست و چپ سوراخ بود که عمل کردم و یک سال از عملم گذشته ولی هنوز ضربان قلبم یکی جا میفته.
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      نیاز به انجام هولتر نوار دارید و تا آن زمان از پروپرانولول ۲۰ میلی گرم دو بار در روز استفاده کنید

  • تصویر کاربر کبری یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام،خسته نباشید.
    من 40سالمه و بیماری مادرزادی داشتم که قلبم بین دو بطن راست و چپ سوراخ بود.
    یک ساله که عمل کردم ولی هنوز ضربان قلبم جا میفته.
    اگ میشه کمکم کنید ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      نیاز به انجام هولتر نوار دارید و تا آن زمان از پروپرانولول ۲۰ میلی گرم دو بار در روز استفاده کنید

  • تصویر کاربر Nznin5042 یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین . الان چند روزه سمت راست قفسه ی سینه ی شوهرم درد میکنه تیر میکشه میسوزه نفس کشیدنی . خندیدنی . حرف زدنی دردش بیشتر میشه و نمیدونیم پیش متخصص چی باید بریم لطفا راهنمایی کنین .ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفا با یک متخصص بیماریهای داخلی مشورت بفرمائید

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    چه قرصی برای کنترل فشار خون مینیمم بالا .9تا11 است.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      میتوانید با لوزارتان یا آملودیپین یا کونکور شروع کنید

  • تصویر کاربر نیاز یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باعرض سلام.
    باتوجه به هولترانجام شده وتشخیص آریتمی خفیف و همچنین دردخفیفی که بعضی اوقات تاپشت قفسه سینه ودست چپ هم میرسه،استفاده ازاین دارو رو جهت درمان توصیه میفرمایید؟
    با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله مصرف این دارو در صورت عدم وجود فشارخون پایین، آسم، کندی ضربان قلب و سایر موارد ممنوعیت مصرف برای کنترل آریتمی داروی مناسبی است

  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    ببخشید آقای دکتر نوع آریتمی زن داداشم سندرم ولف پارکینسون وایت بوده...عکس خلاصه پرونده بیمارستانش وهم براتون میفرستم...ممنون میشم نظرتونو بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      این اریتمی با موفقیت درمان شده و جای نگرانی نداره

  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشید خدمت آقای دکتر...زن داداشم ۲۶ سالشه و حدود دوماه پیش بطور ناگهانی دچار تپش قلب بالا شد به اورژانس مراجعه کرد و بستری شد ولی علیرغم تجویز دارو ضربان قلبش منظم نشد...پزشک ایشونو به متخصص آریتمی قلب ارجاع دادن و ایشون نوبت عمل ابلیشن داد نهایتا ۲۱ اسفند عمل شد..الان میگه تمام بدنم میلرزه و نبض تمام اعضا بدنمو حس میکنم...خودش ادعا داره قبل از عمل هم همینجوری بوده..پزشک فقط آ اس آ ۸۰ تجویز کرده.به نظر شما عملش مشکلی داشته؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      اشکال از عمل ابلیشن نیست و در صورت عود آریتمی میشه یه اشکال در عمل باشه

  • تصویر کاربر ایرج دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من چند وقت پیش در ادامه معاینات ادواری سالیانه پزشک طب کار بدلیل تشخیص افتادگی دریچه میترال مرا به انجام اکوکاردیوگرافی ارجاع دادند و لازم به ذکر است که من چند وقتی دارم ورزش بدنسازی ولی تقریبا سبک بدون هیچ دارو و مکملی خواستم بدونم که خطر ساز نیست ورزش برای قلبم

    در آخر اکوکاردیوگرافی این متن به انگلیسی نوشته شده:
    conclosio:
    LV is normal in size and contractility EF 60%
    there is mild septal hypertrophy and trivial MR
    no abnormal LV wall motion
    Normal R/O size and function

    با تشکر و سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر ورزش برای شما خطری نداره

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.