از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر سمیه یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام من استرس زیادی دارم و میخواهم برای کاهش استرس از پروپرانولول استفاده کنم (البته بدون تجویز دکتر) ضمنا در حال حاضر بخاطر فشار بالای مایع گوشم از قرص بتاسریک هم استفاده میکنم میخواستم بدانم که تداخلی با هم دارند یا خیر ؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام چند روزی هست بازوی دست چپم خیلی درد میکنه انگشت سبابه هم بی حس میشه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش)

      با سلام و عرض ادب سوال ناقص است.

  • تصویر کاربر مهرسا سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( ۵ روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.خواهر زاده من پسری ۱۵ ساله است که پارسال انزیمهای قلبش بالا رفتن ودر بیمارستان قلب چران اصفهان بستری بود تا انزیمها پایین اومدن وبعد ازاون چند وقتی یکبار ازمایش میداد برای چکاب تقریبا یک ماه پیش ابله مرغان خیلی شدیدی گرفت وبعد حدود یک هفته پیش همینجور برای چکاب رفت ازمایش داد کا متوجه شد باز انزیمها بالا رفته اند وباز بستری شد ولی در این مدت بستری با توجه به مصرف دارو یه روز بالا میره یه روز پایین میاد ومرتب در نوسانه .نظر شما چیه؟چکار باید بکنه ؟خطری نداره؟براتون ازمایش اول وگزارش پزشک رو میفرستم لطفا نظرتونو بدید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( ۵ روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفا نوار قلب و گزارش اکو رو هم بفرستید

  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر همسرم دست چپش درد میکرد و بعد از چند روز خوب شد و زد به سمت چپ صورتش ممکنه راهنمایی کنین؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش)

      با سلام و عرض ادب سوال ناقص است.

  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقا دکتر همسر من چند روزه تنگی نفس و سوزش قلب دارد باید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش)

      با سلام و عرض ادب سوال ناقص است.

  • تصویر کاربر شهلا یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    دریچه میترال قلبم شله و تپش قلب وگاهی نفس تنگی هم دارم رفتم دکتر قرص کنکور ٢/۵ میلی نوشت میخواستم بدونم که من فشار همیشه روی ١٠و١١هست مشکلی برام پیش نمیاد مصرف کنم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      احتمال پایین آوردن بیش از حد مجاز فشارخون هست

  • تصویر کاربر ناهید یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    باسلام پدر بنده دچارنارسایی قلبی هستند ودریچه قلبش خون پمپاژ نمیکنه هر روز خسته هستند توان بلندشدن وراه رفتن ندارن میخام بدانم این وضعیت قابل درست شدن هست یا نه ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش)

      با سلام و عرض ادب سوال ناکامل است.

  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    آیاتنگی دریچه آئورت بادارورفع میشودچون قبلا عمل جراحی قلب بازای اس دی انجام دادم الان دیچه تنگ شده میخوام بدونم بدون جراحی میشه کاری انجام بدیم یاخیر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله تعویض دریچه از راه پوست هم امکان پذیر است که البته باید ویژگی‌های مناسب اناتومیک برای این منظور وجود داشته باشه

  • تصویر کاربر حسن شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    چند روز دست چپم درد میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش)

      با سلام و عرض ادب لطفا سوال خود را کامل بپرسید؟

  • تصویر کاربر الهه یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    جناب اقای دکتر بیمار ما خانم ۷۳ ساله دارای پیس میکر دایم در حدود یکسال با دوبار چک پروگرام وانالیز با سابقه بیماری کم کاری تیروئید در پی ید درمانی در سال ۱۳۶۷ ومصرف روزانه یک قرص لووتیروکسین -دیابت نوع ۲ با مصرف ۲ قرص متفورمین از ۳ سال قبل وکنترل قند ناشتا در محدوده نرمال -پرفشاری خون با مصرف ۳ قرص ۲ لوزارتان صبح وشب وامیلو دیپین ظهر ۱ عدد-ودر حال حاضر بعداز نصب پیس نیتروگلیسیرین ۱عدد واترواستاتین ۴۰۱ عدد شبانه مصرف دارو دارد لازم به ذکر است مراد ماه گذشته ۲بار سنکوپ کرده وبعداز بستری ونصب پیس موقت تقریبا به حالت عادی برگشته دارای اکو وانژیوی نرمال بدون گرفتگی عروق بوده ..مشکل وی در حال حاضر تاری دید وسیاهی رفتن موقت وچند ثانیه ای بعد از برداشتن اجسام ویا خم شدن به طرف پایین میباشد ایا موردی برای مراجعه درمان ویا تعویض وکاهش ویا افزایش دارو به صورت اورژانسی است یا خیر خواهشمند است راهنمایی بفرماییدوبسیار سپاسگزاریم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      احتمالا داروهای پایین آورنده فشار خون باید کمی کاهش پیدا کنه توصیه میکنم که یک هولتر فشارخون ۲۴ساعته و هولتر نوار قلب ۴۸ ساعته انجام بدید و نیاز به اقدام ارژانسی نیست

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.