از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر پروین شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باعرض سلام.مادرم حدودن یک ده روزهست پیس دایمی تک حفره ای گزاشتن مدل ایندوریتی.ممنونم میشیم درموردان بفرماییدواینکه چن باردرروزفشاروضربان راچک میکنیم فشارخونش همیشه خوب هست ولی ضربانش بادستگاه دیجیتالی خانگی بعضی وقت ها هماهنگ ولی بعضی ناهماهنگ نشون میده بااینکه فشارش درهردوحالت نرمال هست.مرسی که راهنمایی بفرمایید.پیسشون هم ازنوع ساستین جادهست.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      با توجه به توضیحات شما احتمالا بیمار شما مبتلا به نوعی بی نظمی قلبی موسوم به فیبریلاسیون دهلیزی است و وظیفه پیس میکر این هست که مانع پایین آمدن ضربان قلب از حد خاصی بشه و بالا رفتن ضربان هم ناشی از فیبرلاسیون دهلیزی است و اگر از حد خاصی بالاتر نباشه مشکلی نیست و در غیر این صورت نیاز به استفاده از دارو برای کنترل ضربان
      قلب هست.
       برای شناخت بیشتر فیبریلاسیون دهلیزی برروی لینک زیر کلیک کنید.
      https://dryazdankhah.com/735

  • تصویر کاربر پروین شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    باعرض سلام.مادرم حدودن یک ده روزهست پیس دایمی تک حفره ای گزاشتن مدل ایندوریتی.ممنونم میشیم درموردان بفرماییدواینکه چن باردرروزفشاروضربان راچک میکنیم فشارخونش همیشه خوب هست ولی ضربانش بادستگاه دیجیتالی خانگی بعضی وقت ها هماهنگ ولی بعضی ناهماهنگ نشون میده بااینکه فشارش درهردوحالت نرمال هست.مرسی که راهنمایی بفرمایید.پیسشون هم ازنوع ساستین جادهست.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      با توجه به توضیحات شما احتمالا بیمار شما مبتلا به نوعی بی نظمی قلبی موسوم به فیبریلاسیون دهلیزی است و وظیفه پیس میکر این هست که مانع پایین آمدن ضربان قلب از حد خاصی بشه و بالا رفتن ضربان هم ناشی از فیبرلاسیون دهلیزی است و اگر از حد خاصی بالاتر نباشه مشکلی نیست و در غیر این صورت نیاز به استفاده از دارو برای کنترل ضربان قلب هست
      برای شناخت بیشتر فیبریلاسیون دهلیزی برروی لینک زیر کلیک کنید
      https://dryazdankhah.com/735

  • تصویر کاربر صادق شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام،آقای دکترتقریبادوسال پیش برادرم باسن۳۵ساله به علت تپش قلب به دکتر مراجعه میکنه و دکتر بعدا انجام یه سری آزمایشات به برادرم میگه رک اضافی داری و باید عمل کنی،بعدا عمل معلوم میشه به علت خطرزیادی که داشته سوزانده نشده،و حالا بعدا ازگذشت دوسال همان دکتر میگه باید عمل شه و شاید قلب به باتری نیاز داشته باشه وضمنا حالا میگه عمل خطری نداره،نظرشما دراین موردچیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      امروزه با روش کارتو خطرات ابلیشن خیلی کمتر هست و احتمال آسیب کم هست و میتونید به پزشک خود اعتماد کنید

  • تصویر کاربر صادق شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام،آقای دکترتقریبادوسال پیش برادرم باسن۳۵ساله به علت تپش قلب به دکتر مراجعه میکنه و دکتر بعدا انجام یه سری آزمایشات به برادرم میگه رک اضافی داری و باید عمل کنی،بعدا عمل معلوم میشه به علت خطرزیادی و سوزانده نشده،و حالا بعدا گذشت دوسال همان دکتر میگه باید عمل شه و شاید قلب به باتری نیاز داشته باشه وضمنا حالا میگه عمل خطری نداره،نظرشما دراین موردچیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      امروزه با روش کارتو خطرات ابلیشن خیلی کمتر هست و احتمال آسیب کم هست و میتونید به پزشک خود اعتماد کنید

  • تصویر کاربر Hesam شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من دوبار وی تی قلبی شدم وداروهای امیودارن 200,متورال50,پراپرانولول20,وراپامیل 40طی این دوسال مصرف کردم ودرحال حاضر پرانول 10 وپوکساید 5 رومصرف میکنم مرداد ماه امسال ابلیشن نوکس انجام دادم گاهی اوقات گرفتگی در قفسه سینه بی حسی دست وپا تپش دارم وصبح ها حالت تهوع شدید میخواستم بدونم عوارض داروی اقای دکتر واینکه وی تی قلبی میتونه برگشت پذیر باشه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش)
      سلام و عرض ادب
      علائم شما ناشی از مصرف داروها نیست و در صورتیکه ابلیشن موفق بوده باشه احتمال عود هست ولی ناچیز
       
       
  • تصویر کاربر Hesam شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من دوبار وی تی قلبی شدم وداروهای امیودارن 200,متورال50,پراپرانولول20,وراپامیل 40طی این دوسال مصرف کردم ودرحال حاضر پرانول 10 وپوکساید 5 رومصرف میکنم مرداد ماه امسال ابلیشن نوکس انجام دادم گاهی اوقات گرفتگی در قفسه سینه بی حسی دست وپا تپش دارم وصبح ها حالت تهوع شدید میخواستم بدونم عوارض داروی اقای دکتر واینکه وی تی قلبی میتونه برگشت پذیر باشه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      علائم شما ناشی از مصرف داروها نیست و در صورتیکه ابلیشن موفق بوده باشه احتمال عود هست ولی ناچیز

  • تصویر کاربر مهران شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام،من 29 سالمه ،بنده چند روز پیش دچار مسمومیت غذایی شدم،و علائم کاملا نشان دهنده مسمومیت بود،روز بعد یه درد خفیفی در ناحیه جناغ سینم احساس کردم که بعد از چند ساعت بهتر شد ،روز بعد دوباره این درد سراغم امد ،و کم کم کل قفسه سینم درگیر شد ،انگار وزنه سنگینی روی سینه باشه،و تقریبا ۱۲ ساعت طول کشید،به نظر شما علتش چی میتونه باشه،ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      احتمالا درد شما منشا قلبی نداره و ناشی از ریفلاکس مری باشه و توصیه میکنم که با یک متخصص گوارش مشورت کنید

  • تصویر کاربر سامان شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام.استادگرامی.مادرم بعدازحدود۵روزتعبیه پیس تک حفره ای شده اند.درحالت عادی ضربان منضم وخوبی دارند ولی برای بالارفتن ازپله ها اهسته هم میره بالا ولی نبضش نامنضم میشه البته پزشک فعلن ریت پیس را ۶۰تا۸۰میزان کردن.میشه ازنضرشماهم استفاده کنیم.موقع تشخیص بیماریش CHB/FIگفتن.ممنون میشیم.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۱ اسفند ۹۷( 2 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      پیس میکر فعالیت طبیعی داره و طپش ناشی از بی نظمی قلبی اولیه است

  • تصویر کاربر saadi یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید پدر من 67 سالشه و حدود 18 سال پیش عمل آنوریسم مغزی شده الان چند مدتی هست فشار خون سیستولیکش 10 و دیاستولیکش 6 هست .دلیلش چی میتونه باشه آیا چکاپ قلبی لازم است؟ لطفا راهنمایی بفرمایید در ضمن داروهای کنترل فشارخونشان هیدروکلرتیازید 50 را روزی نصف قرص مصرف میکنند و متورال 50 را روزی دوبار مصرف می کنند و داروهای ممانتین 5 و دپاکین کرونو 500 و اس سیتالوپرام را نیز دکتر مغز و اعصاب براشون تجویز کرده اند لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      میزان فشارخون خون اشاره شده طبیعی است و نیازی به اقدامی نیست توصیه میکنم که قرص هیدروکلروتیازید رو هم قطع بفرمائید

  • تصویر کاربر آرش یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام. بنده حدود ۲ ماه پیش دچار درد و سوزش در قفسه سینه شدم که همراه با تنگی نفس و سرگیجه بود . به بیمارستان مراجعه کردم از من سی تی آنژیو گرفتن و گفتن یکی از رگهام گرفتگی ۳۵درصدی دارد که با دارو خوب میشود. ولی تا حالا خوب نشدم. این حالتم تقریبا داره هر روز و هر شب اتفاق میافتدهمراه با سر درد خفیف و استرس. لطفا بنده را راهنمایی کنید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۵ اسفند ۹۷( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      تنگی عروق به میزان ۳۵ درصد موجب درد سینه نخواهد شد مگر اینکه همزمان میزان تنگی با اسپاسم بیشتر بشه و نکته دیگر آنکه بعلت عدم دقت کافی سی تی آنژیوگرافی برای میزان تنگی پیشنهاد میکنم که در صورت ادامه درد علیرغم درمان مناسب و کافی آنژیوگرافی هم انجام بشه و همچنین از نظر مشکلات دستگاه گوارش هم بررسی شوید.

درحال دریافت اطلاعات

 

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش و پاسخ دکتر مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.