از دکتر بپرسید

شما بیمار گرامی بهتر است برای سهولت در تشخیص بیماری و درمان آن، آخرین مستندات پزشکی خود را (جواب آزمایشات اکو، نوار قلب، مدارک آنژیوگرافی، هولتر مانیتورینگ و … ) در زیر پیوست کنید.

  • تصویر کاربر donyasalahei شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما... خانمی هستم ۳۵ ساله مادر دو فرزند....تقریبا ۳ سالی هست که درد قفسه ی سینه و پشت و کتف چپ رو دارم.... همراه ضربان قلب نامنظم.. و تنگی نفس و کم آوردن نفس که اسپری سالبوتامال مصرف میکنم چند سال پیش یه فوق تخصص ریه گفتم ریه هام مثل ریه ی یه فرد ۶۰ ساله شوه بخاطر مصرف سیگار الان چند ساله که سیگار و ترک کردم و دو بار عکس از ریه و تست تنفس ازم گرفتن گفتن مشکلی ندارم و دو بار هر بار به یه فوق تخصص قلب و عروق مراجه کردم و بار اموی قلب و چندین بار نوار قلب ازم گرفتن گفتن هیچ مشکلی ندارم... چکاپ هم دادم و همه چیز هم نرمال بوده و فقط تو آندوسکوپی گفتن که زخم معده میکروب معده و ورم معده دارم که یکسال تحت درمان بودم... واینکه درد قفسه ی سینم گاهی با لمس خیلی شدید میشه انگار تمام گوشت و استخون اون قسمت ضربه خورده ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا این درد از قلبمه ریه یا دردهای استخوانی با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      با توجه به توضیحات شما به نظر می رسد که منشاء دردهای شما قلبی نیست و ناشی از اشکالاتی در عضلات و استخوان های قفسه سینه است

  • تصویر کاربر حامد شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام بنده از دیروز احساس گرفتگی و درد در عضلات و ساق پاها و تخت پشتم میکنم همراه با بیرون روی دکتر رفتم فشارم ١٣ روی ٩ بود همراه با سردرد و سوزش چشمها. نظرتان رو لطفا بفرمایید جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفاً در صورت ادامه علائم فوق بعد از بهبود علائم گوارشی یک سونوگرافی رنگی از وریدهای پا انجام دهید

  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام، جناب دکتر من در حالت استراحت قلبم پنجاه و چهار تا شصت عدد در دقیقه ضربان دارد همراه با یک سرگیجه خفیف، یک ماه پیش یه حالت خیلی سرگیجه شدید گرفتم رفتم بیمارستان گفتن مشکل اریتمی قلب دارد دوباره رفتم پیش متخصص اکو و تست ورزش دادم دکتر گفتن خیلی خوبی مشکلی نیست، ولی هر از گاهی سرگیجه دارم میاد و ول میشه، نظر شما چیه در این مورد؟ من شیراز هستم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      به احتمال زیاد سرگیجه شما به علت کندی ضربان قلب نیست لطفاً با یکی از همکاران محترم متخصص بیماری های مغز و اعصاب و یا گوش و حلق و بینی مشورت بفرمایید

  • تصویر کاربر طاها شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و ارادت
    اعضاء خانواده بنده بیماری ارثی Hocm دارند و خواهرم سر زایمان فوت کرده و برادرم پیس میکر گذاشته است که هر ٢ نفر آنها در حدود سن ٢۵ سالگی این مشکل را داشتند بنده ٣٨ سال سن دارم و گاهاً اسپاسم قلبی دارم و روزی ٢ عدد قرص متورال استفاده میکنم دکتر معالج من دکتر یمینی شریف است و هنوز برای من پیس میکر تجویز نکرده است لذا با توجه به موارد مطروحه در خصوص استفاده از پیس میکر یا هر درمان دیگر لطفاً راهنمایی فرمایید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      این بیماری نیاز به پیس میکر ندارد و در صورت نیاز ICD تعبیه خواهد شد
      در صورتیکه مرگ خواهر و برادر شما در طیف مرگ ناگهانی قرار گیرد شما هم کاندید تعبیه آی سی دی هستید

  • تصویر کاربر سیدرضا شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    ایا .عوارض .داروی پروپرانولول.بی رمق شدن هم شاملش میشود؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتی که موجب کند شدن ضربان قلب شود ایجاد ضعف و بی حالی هم خواهد کرد

  • تصویر کاربر حمید شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    ۴سال پیش شما برایم در اهواز فنر گذاشتید وجهت تپش قلب کنکورد ۵روزی نصف مصرف می کنم والان قرص کلیه نفروویت برایم تجویز شد ایا تداخلی ندارد
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر تداخلی ندارند

  • تصویر کاربر آرش شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    ۶۲ ساله هستم ۲ سال پیش آنژیوپلاستی کردم در حال حاضر هیچ مشکلی ندارم امکان هایفوتراپی صورت و گردن به جهت رفع افتادگی پوست برایم می باشد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله برای انجام هایفوتراپی مشکل نخواهید داشت

  • تصویر کاربر وحید شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام.
    آقای دکتر در سن ۳۴ سالگی با پلاکت خون ۷۰۰ هزار سکته قلبی کردم.
    الان تحت نظر متخصص آنکولوژی هستم.
    ایشون می گه پلاکت تا یک میلیون مشکلی نداره.
    آیا می شه دلیل دیگه ای واسه MI من متصور شد؟
    من همشه نگرانم مجددا خونم لخته بشه.
    توصیه ای برای بنده دارید؟
    یه مشکل دیگه ام اینه که من از بچگی موقع دویدن نفس کم می آوردم. متخصص قلب که الان تحت نظرش هستم می گه قلب ات مشکلی نداره. نظر شما چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتیکه در آنژیوگرافی عروق کاملاً سالم باشند احتمالاً علت سکته قلبی بالا بودن میزان پلاکت ها بوده است و در غیر این صورت احتمالاً اشکالی در خود عروق قلب بوده است
      در صورت تایید عدم وجود مشکل در خود رگ مصرف آسپرین و پلاویکس رو به صورت مادام العمر توصیه می کنم

  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. نوجوانی ۱۷ ساله هستم. یک مدتی هست که در قلبم ریتم غیر عادی رو متوجه میشم. البته نه همیشه ، گاهی وقت ها، و صرفا ربطی به تحرک و یا استراحت ندارد ، بلکه گاهی وقت ها بطور ناگهانی یک لحظه از ریتم خارج میشود و دوباره خوب میشود ، البته قبلا شدت بیشتر بود و من رو از جا میپروند اما الان خفیف شده و شدتی نداره اما به هرحال همچنان این مشکل پا بر جاست.
    دلیل اصلی این مشکل رو استرس میدونم ، چون حدودا ۶ ماه توی استرس شدیدی قرار داشتم .

    الان میخواستم ببینم ایا این طپش قلب به خاطر استرسه و خوب میشه و یا به قلبم اسیبی رسیده؟؟

    هیچ یک از علایم دیگه ، مثل درد و تنگی نفس و... رو هم ندارم

    فشار خونم نرمال و حدودا ۱۱ هست و ضربان قلبم در حالت استراحت بین ۵۸ تا ۶۷ است
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      به احتمال زیاد همان طور که خود شما اشاره فرمودید به علت استرس هست و اگر در حال بهبود است نیاز به اقدام خاصی نیست ولی در صورت ادامه این حالت انجام هولتر نوار قلب ۴۸ ساعته را توصیه می کنم

  • تصویر کاربر نیما شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۲۲ سالمه و افتادگی دریچه میترال دارم دکتر بهم قرص بیزوپرولول۲.۵ داد. ایا برای عمل بینی مشکلی پیش میاد؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ شهریور ۹۸( ۱ هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر مشکلی برای جراحی نخواهید داشت

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.