از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر مرشدی سه شنبه ۲۹ مهر ۹۹( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۱۴ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ۱۱ مردادماه شما برای من آنژیو انجام دادید دو رگ با فنر و یکی با بالن انجام شده است اکنون یک هفته است که از مچ پا تا انگشتان ورم می کند و بدون درد است و این موضوع گهگاهی بیشتر و گهگاهی کمتر است، لطفا راهنمایی بفرمایید ، در صورت نیاز خدمت برسم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب در صورتی که از قرص آملودیپین برای کنترل فشار خون استفاده میکنید میتواند میتواند بعلت مصرف این دارو باشد
    2. تصویر کاربر مرشدی یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام ، با تشکر
      بله از این قرص استفاده می کنم با تجویز خود شما ، آیا ادامه بدهم و یا نوع دیگری را تجویز می کنید و قبل از آنژیو ، دیازپام ۲۵ می خوردم صبح و شب
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( ۱ هفته پیش)
      در صورتی که میزان ورم زیاد و آزارنده است باید آملودیپین را قطع کنید. در این صورت برای تغییر داروها به کلینیک مراجعه بفرمایید
    4. تصویر کاربر مرشدی یکشنبه ۲۷ مهر ۹۹( ۱ هفته پیش)
      با پوزش لوزار۲۵ است که به اشتباه دیازپام نوشتم
    5. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۸ مهر ۹۹( ۱ هفته پیش)
      متوجه شدم ولی در اصل پاسخ تفاوتی ایجاد نمی‌کند
    6. تصویر کاربر مرشدی دوشنبه ۲۸ مهر ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام آقا دکتر با عرض معذرت میتوانم قرص فشار را که روزی دو تا است یکی کنم چون فشارم تنظیم همیشه ۱۲/۸ یا ۱۰/۷یا ۸ مواقعی هم شده روی ۶ شده باشد تا سر نوبت آذر ماه خدمت برسم چون ورم همیشه زیاد نیست که نتونم کفش بپوشم
    7. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۸ مهر ۹۹( ۱ هفته پیش)
      خیر همین دوز را ادامه دهید با کاهش دوز فشارخون بالا خواهد رفت
    8. تصویر کاربر مرشدی سه شنبه ۲۹ مهر ۹۹( ۱ هفته پیش)
      سلام آقای دکتر ، شما بعد از ویزیت دوم بعد از آنژیو ، برای من واکسن سه مرحله ای آنفولانزا تجویز کردید ولی متاسفانه در هیچ داروخانه ای این واکسن را پیدا نکردم چه دستوری می فرمایید
      از زحمات شما متشکرم
    9. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۹ مهر ۹۹( ۱ هفته پیش)
      متاسفانه با سختی پیدا میشود ولی امکان دارد که در چند روز آینده در دسترس عموم قرار گیرد
    10. نمایش سایر ۸ پاسخ
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۱۷ مهر ۹۹( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۵ مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشی خدمت استاد بزرگوار، آقای دکتر من ١٢ مهرماه ٩٨ با سن ٣٧ سال سکته قلبی داشتم که بعد از آنژیو گرافی و گرفتگی هر سه رگ اصلی ٩۵ درصد و گذاشتن استنت تحت درمان میباشم: داروهای مصرفی : کاپتوپریل ٢۵، ١/۴ صبح ر ١/۴ شب، کنکور ٢،۵ روزی یک عدد، نیکوراندیل ١٠ روزی بک عدد، پلاویکس و آ اس آ هر شب یکی ، رزوواستانین ٢٠ هر شب یک عدد، کلردیازپوکساید ۵ ، شبی یک عدد، سوالم اینه قبلا کنکور دو بار در روز و نیکوراندیل ٢٠ مصرف میکردم ولی الان که دکتر دوز مصرفی کم کرده کمی احساس درد میکنم گاهی در زیر قلبم، اکو کردم با درصد کارکرد ۴۵ درصد، میشه راهنمایی بفرمایید درباره داروهام و همچنین برای کاهش کمی دردی که دارم، و برای بهبود قلبم چه کاری باید انجام بدم علی الخصوص مدت مصرف پلاویکس، ممنون و سپاس فراوان از راهنمایی و سعه صدر حضرتعالی،
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۱۷ مهر ۹۹( ۳ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً پنتوپرازول ۴۰ میلی گرم هر صبح را به داروهای خود اضافه کنید. در صورتی که فشارخون شما حول و حوش ده می‌باشد کانکور را با متورال یا کارودیلول جایگزین بفرمایید و نیازی به مصرف نیکوراندیل ندارید. تا یکی دو هفته درد سینه ( که با فعالیت تشدید نمی‌شود) بعد از آنژیوپلاستی قابل انتظار بوده و نیاز به اقدام خاصی نیست. در ماه اول بعد از آنژیوپلاستی روپبکسون ۴۰ استفاده بفرمایید و بعد از یک ماه دوز آنرا بر اساس نتیجه آزمایش چربی خون تغییر دهید. میزان مدت پلاویکس بر اساس نوع برند استنت بین سه ماه تا یکسال است. در صورتی که برند استنت را نمی دانید پلاویکس را بمدت یک سال ادامه دهید و در پایان خواهشمندم بفرمائید که آیا فیش ارسالی مربوط به سایت است یا خیر زیرا پاسخ به پرسش های عزیزان رایگان انجام می‌شود.
  • تصویر کاربر زهرا چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۹( ۳ هفته پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    سلام، وقتتون بخیر دکتر ، مامان من نزدیک به یه هفته ست که آنژیو کرده و توی رگ اصلیش دو تا فنر گذاشتن، همه چیز خوبه اما کبودی خیلی شدیدی در ناحیه پا داره، کبودی داره کمتر میشه اما حجم زیادی از پاشون کبودد هست، میخواستم ببینم این موضوع مشکل ساز میشه؟ مچکرم از پاسخگویی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۹( ۳ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب به احتمال زیاد مشکل مهمی نیست ولی در صورتی که پس از ترخیص توسط پزشک محترم معالج خود ویزیت نشده اند حتماً جهت ویزیت به ایشان مراجعه کنید و یا یک سونوگرافی داپلر از موضع انجام شود
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۹ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۲ مشاهده پرسش
    باسلام
    جناب دکتربنده دوسال پیش انژیو پلاستی کردم وقرص اسپرین واستاتین میخورم اخیرا به خاطر اینکه کمتر
    ازمایشگاه برم یم دستگاه سه منظوره تست کلسترول تری گلیسیزید وقند خون خریدم با عرض پوزش از شما میخواستم بپرسم این دستگاها کارشون دقیقه ومورد تایید شما هست؟
    باسپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۹ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب ‌برای اندازه گیری های در فواصل زمانی کوتاه مناسب هستند ولی این دستگاهها که به روش اندازه گیری اصطلاحا به آنها شیمی خشک اطلاق میشود جایگزین آزمایش های دوره ای هر شش ماه تا یکسال توسط آزمایشگاه نمی شوند
  • تصویر کاربر M چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر پدر من سکته کرد بو د و۳ تا رگ هاشون گرفت بود که دوتا از رگ ها طی آنژیو پلاستی باز شد ویک رگ دیگه که دوبار انژیو شد وباز نشد دلیلش کمبود امکانت گفتن میخواستم بپرسم برای باز شدن رگ به کجا مراجعه کنیم واگر رگ انژیو نکنه دارو هاشون مصرف کن مشکل پیش نمیادو هزینه که بخواد بیمارستان خصوصی برن ندارن
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      پاسخ شما در سوال قبلی داده شد
    2. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      در صورتی که بیمه شده تامین اجتماعی هستند آقای دکتر جلال نوروزی در بیمارستان میلاد را پیشنهاد میکنم
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر M چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر پدر من سکته کرد بو د و۳ تا رگ هاشون گرفت بود که دوتا از رگ ها طی آنژیو پلاستی باز شد ویک رگ دیگه که دوبار انژیو شد وباز نشد دلیلش کمبود امکانت گفتن میخواستم بپرسم برای باز شدن رگ به کجا مراجعه کنیم واگر رگ انژیو نکنه دارو هاشون مصرف کن مشکل پیش نمیاد
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب برای باز شدن رگ سوم باید به مراکز و پزشکانی مراجعه کنید که تجربه و تبحر کافی در باز کردن عروق مسدود شده قدیمی و یا اصطلاحاً CTO دارند. در صورتی که قبلاً در محدوده این رگ سکته‌ ای اتفاق نیفتاده باشد و محدوده بزرگی باشد بهتر است که رگ باز شود و در غیر اینصورت درمان دارویی به تنهایی کافی است.
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    عرض ادب و احترام برادر اینجانب ۴۵ سال سن و اهل سیگار نیست و قند خون ندارد البته پدرم سابقه قلبی و عمل باز کرده نتیجه انژیو ان dlcx100% , midland76-90%, prca76-90%,mrca51-75% می باشد به نظرتون عمل باز بهتره یا فنر از چند دکتر پرسیدیم عده ای باز و عده ای بسته پیشنهاد دادن نظر شما چیه ممنون از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب بهترین پیشنهاد برای بیمار شما محاسبه ضریبی بنام SYNTAX است که بر اساس اطلاعات آنژیوگرافی شامل تعداد رگها، محل تنگی، وجود یا عدم وجود امداد کامل و پارامترهای دیگر است لذا پیشنهاد میکنم که به پزشک ایشان بفرمایید که این ضریب را محاسبه کنند و بر اساس آن تصمیم بگیرید و یا در صورتی که امکان مراجعه حضوری هست به مطب مراجعه بفرمایید
    2. تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      با تشکر ازپاسخ جنابعالی البته نظر دکتر محل بستری عمل باز میباشد ولی از چند دکتر که سوال شده عمل بسته هم امکان پذیر است با توجه به سن ایشان به نظر عمل باز زودهنگام باشد چرا که مطعنا با توجه به اینکه اهل سیگارنیست و قند پایین دارد مستعد گرفتن رگ را مجددا دارد بهتر نیست اول بسته عمل شود و بعد چند سال در صورت نیاز عمل باز و نهایتا در سنوات اینده نیز امکان استنت هم داشته باشد
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      در صورتی که امکان آنژیوپلاستی باشد طبیعتاً انتخاب اول است
    4. تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      بسیار سپاسگزارم از راهنمای حضرت عالی
    5. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      خواهش میکنم امیدوارم که توانسته باشم کمکی کرده باشم
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۲۲ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵ مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    خوردن عسل برای کسی که آنژیوپلاست رگ LAD انجام داده ضرر دارد یا مفید است؟ یا اینکه در مصرف عسل باید از اصولی پیروی کنند یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۲ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب در صورتی که مبتلا به دیابت نباشند منعی ندارد و اصول خاصی ندارد
  • تصویر کاربر سجاد جمعه ۲۱ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۸ مشاهده پرسش
    آیا بعد از آنژیوپلاست در رگ LAD روی سینه‌ و پهلوی چپ خوابیدن مشکلی بوجود می‌آورد؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۲۱ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب خیر
  • تصویر کاربر Mina.shni چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش) تعداد بازدید: ۷ مشاهده پرسش
    باسلام و ادب دکتر در ادامه پرسش ۴۵۴۳ برای مادرم غیر از قرص متفورمین و اتورواستاتین.کدام قرص را که عرض نمودم میتواند کنار بگذاردیا کم کند از زیادی قرص ها اذیت هست.یا تا چه مدتی و تحت چه شرایطی ادامه دهد و یا ممیتواند قطع کند؟، دوروکانتین ۲.۶ روزی دوتا.متورال روزی یکی.متفورمین پونصد روزی دوتا اتورواستاتین ۲۰روزی یکی.اسپرین و پلاویکس روزی یکی.
    پلاویکس هم فرمودین بعد یکسال کنار میشود گذاشت ایا اضافه خوردنش ضرر دارد؟پیشاپیش از حسن توجهتون قدردانی مینمایم.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب سایر داروها باید ادامه یابند. ادامه مصرف پلاویکس سودی نخواهد داشت و ریسک خونریزی گوارشی را افزایش خواهد داد
    2. تصویر کاربر Mina.shni چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سپاسگذارم از پاسخگویی.
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      خواهش میکنم امیدوارم که توانسته باشم کمکی کرده باشم
    4. تصویر کاربر Mina.shni چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      شما بسیار بزرگوارید و تازه با سایت اشناشدم و به دلیل رفتار خوب و حاذق بودنتان به اطرافیانم معرفی نمودم.
    5. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( ۱ ماه پیش)
      متشکرم
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.