از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر فریدون دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۷ مشاهده پرسش
    سلام مدارک پیوست خدمت آقای دکتر
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب متعاقب سکته قلبی در زمینه لخته ایجاد شده بر روی استنت قبلی دچار نارسایی قلبی و همچنین نارسایی شدید دریچه میترال شده اید که علت این نارسایی دریچه دور شدن دو قسمت دریچه از یکدیگر و نرسیدن دولبه آن به هم است لطفاً در صورتی که سوال دیگری دارید مطرح بفرمایید
  • تصویر کاربر فریدون دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۲ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ۳سال پیش برای یکی از رگهای قلبم استنت گذاشتند یکهفته قبل مجددا دچار مشکل و گرفتگی در محل استنت کار گذاشته شده شدم و به گفته پزشک معالجم فنر قبلی عوض و جایگزین شد و به من گفته شد که بر اثر فشار وارد آمده یک دریچه قلبم دچار مشکل شده و حالت ایستایی یافته آیا امکان برگشت به حالت طبیعی با دارو وجود دارد چه نوع دارو و فعالیتی کمک به بهبودی مینماید سپاسگزارم
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۲ مهر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً تصویر گزارش آخرین اکوکاردیوگرافی خود را بفرستید
    2. تصویر کاربر فریدون یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      سلام
      سپاسگزارم جناب دکتر بزرگوار مدارک به حضور ارسال کردم
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      دوست عزیز تصویر ارسالی مربوط به خلاصه پرونده ترخیص است و اطلاعاتی در مورد دریچه قلب شما در آن ذکر نشده است لطفاً در صورت دسترسی به گزارش اکوکاردیوگرافی تصویر آن را بفرستید
    4. تصویر کاربر فریدون دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      سلام مدارک فرستادم دریافت شد ؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۴ مهر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      همانطور که قبلاً هم عرض کردم این نتیجه اکوکاردیوگرافی نیست بلکه خلاصه پرونده است که در آن اشاره به نتیجه اکوکاردیوگرافی نشده است
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر فریدون شنبه ۱۲ مهر ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۴۹ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ۳سال پیش برای یکی از رگهای قلبم استنت گذاشتند یکهفته قبل مجددا دچار مشکل و گرفتگی در محل استنت کار گذاشته شده شدم و به گفته پزشک معالجم فنر قبلی عوض و جایگزین شد و به من گفته شد که بر اثر فشار وارد آمده یک دریچه قلبم دچار مشکل شده و حالت ایستایی یافته آیا امکان برگشت به حالت طبیعی با دارو وجود دارد چه نوع دارو و فعالیتی کمک به بهبودی مینماید سپاسگزارم
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۲ مهر ۹۹( ۷ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً تصویر گزارش اکوکاردیوگرافی خود را بفرستید
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۵ مشاهده پرسش
    ببخشید آقای دکتر سوال دوم برای من مهم تر بود
    اگه ممکنه جوابمو بدین ، چون همسرم خیلی نگران من هستن ، برای بارداری میخوایم اقدام کنیم ولی من از الان بخاطر شل بودن دریچه ی قلبم استرس بارداری دارم ، واسه همین پرسیدم که با افزایش سن یا اقدام به بارداری ممکنه دریچه شل تر بشه یا در همین حد باقی میمونه؟
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( ۷ ماه پیش)
      اگه ممکنه پاسخ بدین ممنون میشم
    2. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( ۷ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب در صورتی که پرولاپس میترال همراه با نارسایی دریچه باشد این امکان وجود دارد که با گذشت زمان شدت نارسایی افزایش یابد ولی بارداری تاثیر چندانی ندارند
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۸ مشاهده پرسش
    آیا شل بودن دریچه میترال به جز درمان دارویی درمان خوردنی یا مواد غذایی هم دارد؟
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( ۷ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب خیر درمان غذایی ندارد و درمان دارویی نیز بجز موارد محدود نیازی نیست
    2. تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( ۷ ماه پیش)
      آیا با افزایش سن ممکنه دریچه ی قلب شل تر و آسیب پذیر تر بشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( ۷ ماه پیش)
      در صورتی که همراه با نارسایی دریچه باشد بله این امکان وجود دارد
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر ستار یکشنبه ۲۳ شهریور ۹۹( ۷ ماه پیش) تعداد بازدید: ۶۷ مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر
    بنده ۳۲ سالمه به خاطر تپش قلب و حالت اضطراب بی دلیل به متخصص قلب و عروق مراجعه کردم اکو انجام دادن گفتن افتادگی متوسط دریچه میترال دارم و دو دریچه دیگه هم مشکل داره. برای تپش قلب قرص concor تجویز کردن و گفتن یک ماه دیگه ویزیت بشم. سوال من اینه که من همیشه تپش قلب ندارم میشه فقط مواقعی که تپش قلب دارم قرص concor رو بخورم یا هر روز بخورم؟ آیا لازمه یک ماه دیگه دوباره ویزیت بشم ؟ در ضمن برای مشکلات افسردگی و اضطراب هم قرص های سیپرالکس و ترازودون مصرف میکنم که توسط روانپزشک تجویز شده فاموتیدین ۲۰ هم استفاده میکنم. تصاویر اکو به پیوست ارسال می گردد.
    بسیار متشکرم
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۲ شهریور ۹۹( ۷ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب میتوانید در هر زمانی که طپش قلب داشتید از متورال ۲۵ میلی گرم دو بار در روز استفاده کنید. بجز پرولاپس میترال بقیه دریچه ها طبیعی هستند و اشکالات اشاره شده در محدوده طبیعی است. در مجموع مشکل مهمی وجود ندارد و احتمالا حمله اظطراب است.
    2. تصویر کاربر ستار شنبه ۲۲ شهریور ۹۹( ۷ ماه پیش)
      خیلی ممنون فقط آقای دکتر من آلرژی هم دارم که متخصص آلرژی بهم گفته پروپرانول استفاده نکنم آیا متورال هم آلرژی را تشدید می‌کند؟
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۳ شهریور ۹۹( ۷ ماه پیش)
      به میزان خیلی کمتر از پروپرانولول
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر عاطفه سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۲ مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر ایا نارسایی قلبی که به دلیل بیماری لوپوس ایجاد گردیده و سایز قلب بزرگتر از حد طبیعی و گشادی دریچه میترال و ای اف ۴۰-۴۵ ایا قابل برگشت می باشد یا پیشرفت دارد فعلا بیماری لوپوس دو ماه است که کنترل می باشد درگیری کلیه نیز بوده ولی با داروی سلسپت بهبود یافته
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۹( ۸ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب احتمال برگشت وجود دارد
    2. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۹( ۸ ماه پیش)
      برگشت به وضعیت نرمال
    3. نمایش سایر ۱ پاسخ
  • تصویر کاربر رها سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۷ مشاهده پرسش
    سلام من دختری نوزده ساله هستم گاهی ضربان قلبم بالا میره و ناگهان تپش قلب میگیرم یکی دو بار هم پیش اومده از خواب پریدم به همین علت‌ ‌‌‌؛ تو ماه رمضونم وقتی روزه میگرفتم بعد از افطار یهو تپش قلب میگرفتم؛ گاهی هم نفسم کم میاد به طور مثال وقتی از حالت خوابیده به حالت نشسته در میام یا وقتی از جام پا میشم یا گاهی خیلی بی دلیل. گاها شده که تو قلبم احساس سنگینی میکنم آزمایش خون هم دادم از نطر تیروئید و کم خونی و قند و این ها مشکل خاصی نداشتم بیماری خاصی ام ندارم فقط میگرن دارم که دارم درمانش میکنم. چند وقت پیش که برای چکاب پیش دکتر عمومی رفته بودم هنگام معاینه قلبم بدون اینکه من چیزی بگم خودشون مشکوک شدن و درباره تپش قلب ازم پرسیدن و من هم علائمم رو بهشون گفتم و ایشون احتمال افتادگی دریچه میترال رو دادن و گفتن اکو بدم تا مشخص بشه. اما من شرایطشو ندارم میخواستم ببینم اگه اکو ندم مشکلی پیش میاد و خطرناکه؟
    سوال دیگمم اینه که من گاهی وقتی که سر درد هم ندارم نبض سرم رو حس میکنم انگار که قلبم تو سرمه میخواستم ببینم اینم ممکنه مربوط به قلبم بشه یا ربطی نداره به اون؟!
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۹( ۸ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب شما بیشتر از اکو نیاز به گرفتن نوار قلب و انجام هولتر نوار قلب دارید. احساس نبض در سر ارتباطی با قلب ندارد
    2. تصویر کاربر رها سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۹( ۸ ماه پیش)
      سلام مجدد، مگر این علائم بیشتر به چه چیز شباهت دارند؟! هولتر نوار قلب به چه علت انجام می‌شود!؟
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۹( ۸ ماه پیش)
      علایم شما بیشتر به آریتمی شبیه هستند و انجام هواتر جهت بررسی همین موضوع است
    4. تصویر کاربر رها سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۹( ۸ ماه پیش)
      ببخشید اگه این بررسی ها انجام نشه مشکلی پیش میاد؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۹( ۸ ماه پیش)
      هنوز مشخص نیست که شما مشکلی دارید یا خیر لذا پیش بینی بروز و یا عدم بروز مشکل بدون انجام موارد فوق منطقی نیست
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
  • تصویر کاربر الهام جمعه ۷ شهریور ۹۹( ۸ ماه پیش) تعداد بازدید: ۵۳ مشاهده پرسش
    سلام
    وقتتون بخیر
    بنده ۲۴سالمه و افتادگی دریچه میترال داشتم
    الان حدود یک هفته هست که زیر سینه چپم احساس درد خفیفی دارم ، البته با نفس کشیدن و تحرک درد زیادتر نمیشود و گاها در روز ساعاتی حس نمیشود.
    در حال حاضر بعلت کیست تخمدان در حال مصرف قرص ضدبارداری یاز نیز هستم
    میخواستم بدونم مشکل جدی هست یا خیر
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۷ شهریور ۹۹( ۸ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب توضیحات ارائه شده برای پاسخگویی دقیق کافی نیست. در صورتی که سابقه ریفلاکس مری دارید از پنتوپرازول ۴۰ میلی‌گرم هر صبح استفاده کنید و در غیر اینصورت از پروپرانولول ۱۰ میلی گرم روزانه دو بار استفاده کنید. به احتمال زیاد مسئله مهمی نیست
  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۹ ماه پیش) تعداد بازدید: ۳۹ مشاهده پرسش
    سلام من خانم ۲۶ساله هستم نزدیک دوهفته دردقفسه سینه کتف چپ ودست چپ وزیر بغل داشتم به دکتر مراحعه کردم بعداز گرفتن نوار قلب واکو گفتن افتادگی دریچه دارم دارو دادن بعد دوماه دیگه گفتن برای تست ورزش مراجعه کنم از دیروز گردن درد گرفتم واحساس میکنم چیزی داخل گلومه که پایین نمیره که اذیتم میکنه خواستم ببینم این ربطی به افتادگی دریچه داره یانه بعد این افتادگی خطرناکه یانه
      برای دریافت خدمات بیشتر تماس با ما نوبت دهی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۱۰ مرداد ۹۹( ۹ ماه پیش)
      در سوال قبلی پاسخ شما داده شد‌
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.