از دکتر بپرسید

شما بیمار گرامی بهتر است برای سهولت در تشخیص بیماری و درمان آن، آخرین مستندات پزشکی خود را (جواب آزمایشات اکو، نوار قلب، مدارک آنژیوگرافی، هولتر مانیتورینگ و … ) در زیر پیوست کنید.

  • تصویر کاربر کیمیا شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت اقای دکتر ،اقای دکتر تقریبا چند ماه میشه تپش قلب دارم ومشکل خاصی نداشتم تا اینکه بعد از درد سدید معده نوار قلب مشکل داشت چند بار دیگه هم نوار قلب تکرار شد باز مشکل داشت اکو بدون مشکل وسالم بود ولی تست ورزشم هم مشکل کوچیک داشت یه مقدار هم سمت چپ طرف قلبم احساس سنگینی میکنم همراه با تپش قلب. میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید مشکل از قلبم هستش یا معده ؟‌لازم که مگا اسکن انجام بدم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      به نظر مشکل شما قلبی نیست.

  • تصویر کاربر عارف شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    پروپرانول برای رفع استرس خوبه؟ متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      نشانه های جسمی  استرس را کاهش می دهد اما درمان بیماری استرس نیست. برای درمان این بیماری باید به متخصص روانشناس مراجعه نمایید.

  • تصویر کاربر جاوید شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز. بنده را بخاطر تپیش قلب من زیر عمل بردند ولی عمل نکرد گفت که دیده نمیشه. بعد من‌گفتم قرص امیدورون یک هفته قبل استفاده کدم . آنها هم همان گپ را گرفته گفت به همان خاطر دیده نمیشه من برای یک‌ماه وقت داد گفت دارو نخور حال واقعا بخاطر خوردن دارو بوده یا پزشک من توانایی نداشته؟ ممنون میشم جواب بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      تشخیص پزشک معالج شما صحیح است و عمل باید به تعویق بیفتد

  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید جناب دکتر من جوان 33 ساله و هستم چند وقته متاسفانه مواد مخدر تدخینی وع شیره استفاده میکنم صربان قلبم بالا میره. همش میترسم اتفاقی پیش بیاد. یا تو خاب سکته کنم یا اوردز چه زمانی متوجه بشم مشکل سازه و به پزشک مراجعه کنم البته تصمیم به ترک این ماده گرفتم و خودمم خیلی پشیمونم ببخشید سرتونو به درد اوردم همش میترسم سکته کنم به متخصص قلب رفتم اما روم نشده بگم هفته ای یکبار استعمال میکنم لطفا راهنماییم کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      سوالی مطرح نشده است. ولی هرچه سریعتر برای سلامتی خود مواد مخدر را ترک کنید، می توانید از اجتماع های معتادین گمنام NA کمک بگیرید.

  • تصویر کاربر سهیلا شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب،اقای دکتر من ۲۵سالمه یه مدت هست ک افت فشار دارم و ضربان قلبم بالاست ،احساس سردرد میکنم و هیچ اشتهایی ندارم با این علائم با دستگاه دیجیالی ضربان قلبمو میگیرم اصلا نرمال نیس بین ۸۵تا۹۵هستش ولی وقتی فشارم نرمال باشه قلبم ۶۵ضربانش
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      برای درمان فشار خون خود باید به متخصص مراجعه نمایید.

  • تصویر کاربر سهیلا شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب،اقای دکتر من ۲۵سالمه یه مدت هست ک افت فشار دارم و ضربان قلبم بالاست ،احساس سردرد میکنم و هیچ اشتهایی ندارم با این علائم با دستگاه دیجیالی ضربان قلبمو میگیرم اصلا نرمال نیس بین ۸۵تا۹۵هستش ولی وقتی فشارم نرمال باشه قلبم ۶۵ضربانش
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      برای درمان فشار خون خود باید به متخصص مراجعه نمایید.

  • تصویر کاربر غزال شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    مصرف قرص پروپوانول با ورزش تداخلی ایجاد نمی کنه. من میخوام بدنسازی کارکنم میخواستم ببینم مشکلی نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      مشکلی ندارد، ولی پیش از فعالیت ورزشی پروپرانولول مصرف نکنید.

  • تصویر کاربر محمدی شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    وقتتون بخیرآقای دکتر؛
    من حدود یک هفته است که احساس میکنم ضربان قلبم بالاست یه نوار قلب گرفتم ضربان قلبم90 بودکه گفتن مشکلی ندارم اما گاهی باضربان قلب پایین احساس میکنم ضربان در قسمت گلوم هست و احساس یه لرزشی در قلب دارم وهمچنین بی قرار و آشفته ام..کمی اضطراب هم دارم..به نظرتون مشکلی وجود نداره؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      نشانه های توصیفی شما به بیماری های روانشناختی مثل استرس و اضطراب نزدیک است، به همکار متخصص روانشناس مراجعه کنید.

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    باسلام چخسته نباشید پدر من دیالیز میشه اما بعلت بالارفتن ضربان قلبش درحین دیالیز و نه در زمان هادی،ابایشن رو دکترش انجام داد ،حالا بعد از ابلیشن هم باز درحال مصرف امیو دارون هست و تنگی نفسش گویا تشدید شده ،روزی یک عدد ،باتوجه به مشکل دیالیز پدرم آیا نیازی به مصرف امیو دارون حتی بعد از عمل هم هست یاخیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورت عدم کنترل بی نظمی به وسیله ابلیشن بله آمیودارون رو باید ادامه داد

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 4 روز پیش) مشاهده پرسش
    با سلام ،مادرم چند روز بعد از عصبی شدن خون دماغ شد و فشارش بالا بود لوزار رو به لوزار اچ تغییر دادند آملودیپین صبح و شب اضافه کردند و برای تپش قلب کونکور . البته مادرم به آتنولول پراپنالول و کاپتوپریل حساس هست و سرفه همراه با خلط دارد. الان بعد از مصرف نصف قرص کونکور ضربان قلبش پایین تر آمده ولی سرفه و خلط دارد بطوری که کمی خون (صورتی کم رنگ) در خلطش دیده میشه. کونکور رو همان نصف مصرف کرد و دیگه نمیخوره البته الان به 24ساعت نرسیده. آیا قرص جایگزینی هست؟ و آیا این خون در خلط به خاطر خونریزی بسیار زیاد از بینی بوده؟(سه روز تامپون داشت تا بند اومد)گفتند خونریزی بند اومد آسپرین بخوره چون هنوز در خلط خونی هست آیا خوردن آسپرین باعث خونریزی دوباره نمیشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸( 4 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      نیازی به تغییر داروها نیست در صورتی که خلط وجود داشته باشد این خلط ناشی از خونریزی از بینی قبلی نیست. با توصیفات فوق به احتمال بسیار زیاد خلط خونی ایشان ناشی از خونریزی بینی ۳ روز قبل نیست و ناشی از عفونت مجاری تنفسی است . مصرف آسپرین در این بیماران منعی ندارد

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.