از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر همتا یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش) تعداد بازدید: ۵ مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید بیماری روماتیسم قلبی دارم که سبب تنگشدن دریچه میترال وگشادشد دریچه شده ایا درمانی داره تاکی این مریضی خوب میشه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً تصویر گزارش اکوکاردیوگرافی را بفرستید نه تصویر پرینت هارد کپی را
  • تصویر کاربر بیمار۲۳ یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۳ روز پیش) تعداد بازدید: ۱۵ مشاهده پرسش
    با سلام و وقت به خیر
    بیمار ۲۳ ساله آقا داریم. ۹ماه است متوجه شدیم بیماری کوارکتاسیون آئورت و دریچه دولتی دارد. بیمار هیچ علامتی نداشت تا به طور اتفاقی ۹ ماه پیش فشار خون گرفت و فهمیدیم خیلی بالاست. برای رفع کوارکتاسیون ۹ ماه پیش استنت گذاشت. دو اکوی اخیر پس از عمل استنت گذاری آپلود شد. قطر آئورت قبل از استنت ۵.۱ و بعد از عمل ابتدا ۴.۸۵ و سپس ۵ شده است. با مقایسه دو اکو اخیر، آیا سایز بطن چپ افزایش یافته و در صورت تاخیر انداختن عمل چه عوارضی به جز دایسکشن متوجه بیمار است؟
    در خوش بینانه ترین حالت؛ تا چه زمانی می تواند عمل تعویض دریچه آئورت و اصلاح ریشه را به تعویق بیاندازد؟(دچار مشکل نارسایی قلب یا دایسکشن نشود)
    بیمار مایل است به دلیل عوارض وارفارین عمل را تا حد ممکن به تاخیر بیاندازد.
    بیمار در حال حاضر سه داروی فوروزماید-کارودیلول-آملودیپین را مصرف می کند. فشارش کنترل است. استرس و یبوست ندارد و هیچ علامت بالینی دیگری ندارد. ونگران دایسکشن آئورت نیستیم به دلیل سبک زندگی سالم
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      سلام و عرض ادب بله ابعاد قلب بعلت نارسایی دریچه آئورت افزایش یافته است و این بیمار علیرغم میزان EF ظاهراً طبیعی دچار نارسایی قلبی است و تاخیر در جراحی موجب پیشرفت نارسایی قلبی خواهد شد لذا زمان جراحی فرا رسیده است. بروز دایسکشن آئورت ارتباطی با سبک زندگی ندارد
    2. تصویر کاربر بیمار۲۳ یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      با سلام و احترام
      در تهران کدام جراح در بیمارستان خصوصی علاوه بر دکتر ماندگار معرفی می کنید؟
      باز هم ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      دکتر فروزان نیا ولی در درجه اول خود دکتر ماندگار
    4. تصویر کاربر بیمار۲۳ یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      خدا خیرتون بده که رایگان بیمارها را راهنمایی می کنید. یک دنیا سپاسگذارم
    5. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      خواهش میکنم امیدوارم که مفید بوده باشد
    6. تصویر کاربر بیمار۲۳ یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      جناب دکتر عزیز
      بیمارمون الان هیچ علامت تنگی نفس و... ندارد و فشارش کاملا کنترل است آیا بازهم چاره ای جز عمل نداریم؟ چون باید بتوانم او را متقاعد کنم
    7. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۳ روز پیش)
      همانگونه که عرض کردم زمان عمل فرا رسیده است و چاره دیگری نیست
    8. نمایش سایر ۶ پاسخ
  • تصویر کاربر maryam یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش) تعداد بازدید: ۴ مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید. آقای دکتر مادر من ٧٨ سالشونه.. حدوداا ١ ماه پیش واکسن زد.. ولی بعد ٢ هفته از زمان تزریق درد بازوی شدیدی پیدا کرده.خودشونم میگن به دستشون به جایی نخورده که بخواد درد بگیره یا زمین نخورده…حالا من پماد ضد درد میزنم و قرص مسکن استفاده میکنن.. ولی خیلی موثر نبوده.. شما بفرمایید که آیا به واکسن ارتباط داره؟! و یا باید چکار کنم؟! لطفاا راهنمایی کنید.. به کجا مراجعه کنم؟! ممکن هست مشکل قلبی براشون پیش اومده باشه؟!
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      سلام و عرض ادب خیر به واکسن ارتباطی ندارد لطفاً جهت ویزیت به یکی از همکاران محترم متخصص بیماریهای داخلی مراجعه بفرمایید
  • تصویر کاربر پری یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش) تعداد بازدید: ۱ مشاهده پرسش
    من از بچگی وقتی کمی ناراحت میشدم احساس تنگی نفس میکردم ولی این اواخر یعنی یک سال هست که موقع خواب احساس میکنم نمیتونم نفس بکشم و به سختی می خوابم البته پارسال اکو کردم گفتن گشادی مادر زادی دریچه قلب دارم در ضمن موقع خواب وقتی نفسم تنگ میشه دست راستم هم یک حالت نیمه خواب پیدا میکنه خیلی اذیت هستم آیا این مشکل درمان داره در ضمن ۴۰ ساله هستم .راستی زمان بارداری هم خون تو پام لخته شد و یک بار هم با مصرف قرص دانازول برای بار دوم خون تو پام لخته شد (کلا بدنم فکر کنم نسبت به هورمونهای زنانه که افزایش پیدا میکنه حساسه و خون لخته میشه)
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً جهت ویزیت به یکی از همکاران محترم متخصص بیماریهای ریوی مراجعه بفرمایید
  • تصویر کاربر پری یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش) تعداد بازدید: ۰ مشاهده پرسش
    من از بچگی وقتی کمی ناراحت میشدم احساس تنگی نفس میکردم ولی این اواخر یعنی یک سال هست که موقع خواب احساس میکنم نمیتونم نفس بکشم و به سختی می خوابم البته پارسال اکو کردم گفتن گشادی مادر زادی دریچه قلب دارم در ضمن موقع خواب وقتی نفسم تنگ میشه دست راستم هم یک حالت نیمه خواب پیدا میکنه خیلی اذیت هستم آیا این مشکل درمان داره در ضمن ۴۰ ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً جهت ویزیت به یکی از همکاران محترم متخصص بیماریهای قلب و عروق و یا ریه مراجعه بفرمایید
  • تصویر کاربر میثم شنبه ۲۲ خرداد ۰( ۴ روز پیش) تعداد بازدید: ۱۱ مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون‌بخیر،امیدوارم که حالتون خوب باشه، بنده بیمار نارسائی قلبی ef45٪ هستم و دکتر امین برام قرص lisinopril5 بصورت ۱/۴ روزانه تجویز کردن، اما متأسفانه مدتیه که این قرص نیست و هرجا رفتم نتونستم پیدا کنم، شما چی پیشنهاد میکنید تا زمان موجود شدنش چیکار کنم؟ چون از فردا دیگه قرص ندارم استرس گرفتم، سپاس که وقت میزارید برای این مردمی که کسیرو جز خدا و امثال شما ندارند🙏🏽خدا ۱۲۰ سال عمر باعزت به شما بده🙏🏽🌹
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۲ خرداد ۰( ۵ روز پیش)
      سلام و عرض ادب از انالاپریل بعنوان جایگزین لیزینوپریل استفاده بفرمائید
    2. تصویر کاربر میثم شنبه ۲۲ خرداد ۰( ۵ روز پیش)
      عرض ادب و احترام مجدد، یعنی انالاپریل ۵ موجوده؟ و‌اینکه اونم‌ ۱/۴ استفاده کنم‌دقیقا مثل لیزینوپریل؟؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۲ خرداد ۰( ۴ روز پیش)
      بله موجود است و با همان دوز مصرف بفرمایید
    4. نمایش سایر ۲ پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۱ خرداد ۰( ۵ روز پیش) تعداد بازدید: ۶ مشاهده پرسش
    سلام دکتر

    من دوسال پیش پدرم رو به علت بیماری قلبی از دست دادم . ایشون در سن ۳۵ سالگی ef قلبشون به ۳۵ رسید و قلبشون هم مادرزادی بزرگ بود و در ۳۵ سالگی باتری گذاشتند پیش دکتر قربانی شریف . که دو سال پیش با ef 15 ناگهان باتری شروع کرد به شوک های متعدد تا وقتی که باطری تموم شد و فوت کردن…

    من بعد فوت ایشون دچار حملات پانیک شدید شدم و درد های شدید قفسه سینه که با مراجعه به دکتر قربانی شریف گفتند اکو و هولتر عالیه و بیماری پدرت ارثی نبوده.

    من از ۱۶ سالگی دچار pvc شدم که سال ۹۶ هولتر بستم و در ۷۲ ساعت هولتر تعداد پی وی سی ۱۲۳۰ عدد بود .
    و سال گذشته هم تست ورزش دادم که همه چیز نرمال بود. و تقریبا هر ۴ ماه اکو و نوار میدم . که همیشه سالمه و مقدار ef همیشع ۵۵-۶۰ هست و حتی پرلاپس هم ندارم.

    الان در حال حاضر قرص پاروکستین ۲۰ رو روزی نصف مصرف میکنم و حدودا ۷ روزه شروع کردم و نمی دونم چرا تعداد pvc ها و شدتشون خیلی زیاد شده و رسیده به روزی ۱۰ بار

    و خیلی شدت پیدا کرده و محکم میکوبه

    در صورتی که هفته ی گذشته دو بار اکو و نوار انجام دادم پیش دکتر بخشیان که گفتند قلب سالمه و هرچه اصرار کردم که هولتر بدهند گفتند فیزیک قلب سالمه و لازم نیست هولتر

    جواب ه‌ولتر ۴ سال پیشم رو دیدن و گفتند مشکلی نیست.

    اما بسیار نگران این pvc ها هستم که بعد از شروع قرص پاروکستین ظاهرا خیلی شدت یافتن در ضمن دو عدد پراپنانول ۲۰ هم مصرف میکنم یکی صبح ها و یکی شب ها و هم چنین زاناکس یک چهارم صبح یک چهارم شب و یک عدد کامل شب ها

    با مصرف پراپنانول ۲۰ روزی ۲ بار باز هم pvc های خیلی شدید دارم و به نظرم زمانی که از جام بلند میشم بیشتر میشه . ضربانم بالا نیست فقط pvc های متعدد دارم و یهو در ۱ دقیقه ۶ بار به فاصله هر چند ثانیه اتفاق می افته.

    به نظرشما ممکنه از عوارض خطرناک پاروکستین باشه؟

    و یا خطر مرگ داره به نظرتون pvc ها ؟

    لازم به مراجعه فوری هست؟

    لازم به ذکره که امسال ۴ بار اکو انجام دادم یه بار هم و بارها هم نوار قلب و همه اشون سالم بودن ظاهرا.

    میشه لطفا راهنماییم کنید دکتر

    من سال هاست از این pvc ها میترسم.

    نیاز هست برای هولتر و بررسی بیشتر مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۲۱ خرداد ۰( ۵ روز پیش)
      سلام و عرض ادب خیر از عوارض پاروکستین نیست. نیاز به بررسی بیشتری ندارید
  • تصویر کاربر امین جمعه ۲۱ خرداد ۰( ۶ روز پیش) تعداد بازدید: ۲ مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب جناب دکتر من شبها اکثرا ساعت ۱۰اینا اندازه گیری میکنم نبضم رو بین ۷۵ تا ۸۵ هستش یروز ۷۵ یروز ۸۰ و بیشتر مواقع ۸۰ هستش میخواستم بدونم مشکل قلبی دارم یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۲۱ خرداد ۰( ۶ روز پیش)
      سلام و عرض ادب خیر
  • تصویر کاربر نادر جمعه ۲۱ خرداد ۰( ۶ روز پیش) تعداد بازدید: ۱۷ مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر یزدانخواه گرامی
    متخصص قلب ارجاع دادن برای انجام اکو
    پیش فلوشیپ اکوکاردیوگرافی رفتم و در زمان انجام اکو ضربان قلبم ۱۱۴ بود،آیا ۵۵٪ EF قابل اطمینان هست در این ریت ؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۲۱ خرداد ۰( ۶ روز پیش)
      سلام و عرض ادب بله
  • تصویر کاربر مریم جمعه ۲۱ خرداد ۰( ۶ روز پیش) تعداد بازدید: ۱۰ مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    بنده یک ماه پیش بدون سابقه حساسیت و بیماری قلبی در مطب دندانپزشکی به دنبال تزریق آمپول بی حسی دچار شوک آنافیلاکتیک شدم و به دلیل مشکل تنفسی و قلبی دو روز در icu و دو روز در بخش بستری بودم.

    الان بعد از یک ماه دچار آریتمی شدم و با توجه به اکو انجام شده ef قلب به ۴۵ کاهش پیدا کرده

    سوال بنده این هست که آیا مشکل قلبی پیش آمده برای من به دلیل واکنش حساسیت هست؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه جمعه ۲۱ خرداد ۰( ۶ روز پیش)
      سلام و عرض ادب بدون رویت مستندات بیمارستانی نمی توان اظهار نظر کرد. توصیه می‌کنم که اکوکاردیوگرافی خود را نزد یکی از همکاران محترم فلوشیپ اکوکاردیوگرافی تکرار بفرمایید
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.