از دکتر بپرسید

Pcr - پرسش ۹۱۶۰

  • تصویر کاربر ابراهیمی یکشنبه ۲۱ شهریور ۰( ۱ هفته پیش) تعداد بازدید: ۶ تپش قلب
    سلام آقای دکتر من خانم ۷۰ سال دارم ‌دو دوز واکسن استرازنیکا را زدم ولی نمیدونم قبل از زدن نوبت دوم یا بعد ازان سرفه چند عدد در روزداشتم pcr دادم مثبت شد ولی هیچ علامتی دیگری نداشتم اکسیژن ۹۶تا ۹۸ و ضربان ۶۷ تا۷۴ بود. چند بار سرم نمکی باویتامین های لازم وهمچنین نوروبیون زدم. حالم خوب خوب هست والان هفته سوم را سپری میکنم. میخواستم بدانم باید بعد از چند وقت ازگرونا گذشته pcr جدیدبدهم ویا اصلا لازم نیست. آیا آزمایش خون برای انتی بادی. ویا. اسکن ریه لازم هست و اگر لازم هست چه زمانی باید اقدام کنم. ممنون از محبت شما
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۱ شهریور ۰( ۱ هفته پیش)
      سلام و عرض ادب تست مجدد پی سی آر و آنتی بادی لازم نیست و در صورتی که سرفه دارید کم است سی تی اسکن ریه نیز لازم نیست و در غیر این صورت سی تی اسکن ریه را انجام دهید

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.