از دکتر بپرسید

پرفشاری خون - پرسش ۴۷۹۷

  • تصویر کاربر ایمان یکشنبه ۶ مهر ۹۹( ۴ سال پیش) تعداد بازدید: ۳۱۱ فشار خون
    سلام و عرض ادب
    چند سوال داشتم از خدمتتون
    ۱.با توجه به اینکه فشار خون بالای ۱۸۰ بحرانی می گویند و سریع باید بررسی شود و بیمار دارو بگیرد.... این امکان وجود دارد که بدن بعضی بیماران فشار خونی به این عدد فشار عادت کرده باشد یعنی نوع فشارخونش متوسط به بالا باشه و در فشار خون ۱۷۰ و ۱۸۰ و... هم علامت خاصی نداشته باشد؟
    ۲.مبنای انتخاب دارو برای پایین آوردن فشار خون توسط پزشکان سطح فشار خون اولیه فرده یا خیر؟ یعنی مثلا فردی فشار ۱۴۰ دارد انتظار دکتر و انتخاب داروی برای آوردن فشار تا ۱۲۰ هست ولی برای شخصی که ممثلا بشتر فشار ۱۶۰ دارد۰عادت داره بدنش) مبنا آوردن حداقل رو ۱۴۰ هست یا خیر باید برای همه سطوح فشار خون، باید زیر ۱۴۰ یا حتی ۱۲۰ بیاد فشار خون با کنترل دارویی ؟؟
    ۳.اینکه جدیدا منابع علمی معتبر میگن فشار خون از بالای ۱۳۰ شروع میشه و درجه ۱ و ۲ داره یعنی دیگه مبنا برای پزشکان ۱۴۰ نیست بلکه فردی هم که فشارش ۱۳۰ یاشه بهش دارو میدن یا رعایت سبک زندگی درست باید توصیه بشه این درسته؟؟ و اینکه عدد فشار خون اگر در حد ۱۳۰ یا ۱۴۰ باشه دارو توصیه میکنن یا فقط رعایت سبک زندگی درست کافیه براشون؟
    ۴.کسی که سکته قلبی میکنه و خوب میشه بعدش دیگه نیاز نیست دارو بخوره یا نه دیگه مشکل قلبی پیدا میکنه و باید دارو بخوره؟؟
    عذرخواهی میکنم مطالب زیاد شد
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۶ مهر ۹۹( ۴ سال پیش)
      سلام و عرض ادب بله این امکان وجود دارد. بله یکی از معیارهای انتخاب دارو میزان فشار خون بیمار است و فاکتورهای دیگری نظیر زمان بالا رفتن فشار خون، تعداد ضربان قلب، پیک صبحگاهی و .. نیز در تصمیم‌گیری موثر هستند. مبنا رساندن فشارخون خون به ۱۰۰-۱۳۰٫۸۵ برای افراد عادی و ۱۲۰-۱۰۰ بر روی ۸۰ برای مبتلایان به نارسایی کلیه، افراد دیابتی و مبتلایان به تنگی عروق قلبی است. ابتدا در افراد چاق و کم تحرک با فشار خون خفیف یا پیش فشارخون میتوان با اصلاح الگوی زندگی شروع کرد و در صورت عدم پاسخ مناسب دارو را شروع کرد ولی در موارد شدیدتر علاوه بر اصلاح سبک زندگی دارو نیز شروع خواهد شد. مبتلایان به سکته قلبی نیاز به مصرف مادام العمر دارو دارند.

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.