از دکتر بپرسید

آمبولي - پرسش 1377

  • تصویر کاربر مريم چهارشنبه ۱۳ شهریور ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 550 درد قفسه سینه
    باسلام ، پدرم ٥٥ ساله هستن ، ٢٠ روز پيش حراجي تومور مغز داشتن، يك هفته بعد از عمل به علت آمبولي هر دو ريه و يك لخته هم در پا ٢ شب سي سي يو بستري بود و داروي قرص خواراكي اسمش استراد اگر اشتباه نكنم مصرف ميكردن ، مرتب فيزيوتراپ ميومد ولي تب شديد كردن به علت عفونت ريه مجدد بستري شدن و ديشب خبر دادن كه مجددا آمبولي كردن و بردنشون اي سي يو، تنفسشون مشكله الان و با اكسيژن ، تجويز شما براي رفع آمبولي چيست با توجه به عمل جراحي مغز ٢٠ روز پيش؟؟؟
    و اينكه صادقانه قابل درمانه؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۳ شهریور ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      نام دارو که اشاره شده احتمالاً اشتباه است و برای من نام آشنایی نیست
      آمبولی ریه بیماری است که طیف‌های مختلفی دارد، بسته به وسعت عروقی که توسط آمبولی های وارد شده در ریه مسدود شده باشند، بنابراین از یک بیماری خیلی خفیف تا یک بیماری کشنده می‌تواند باشد
      آمبولی قابل درمان است و بسته به میزان اثری که بر روی فشار شریان ریوی و عملکرد بطن راست می‌گذارد استراتژی های درمانی متفاوت است و بیماری است که با داروهای ضد انعقاد کاملا قابل درمان هست

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.