از دکتر بپرسید

نرمی دریچه - پرسش 9057

  • تصویر کاربر راضیه یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 487 افتادگی دریچه میترال
    سلام ودرود خدمت شما آقای دکتر من چند ماه فهمیدم نرمی دریچه دارم میشه تفسیر اکو من را بگین و اینکه احتمال پیشرفت بیماری من چقدره. و برای جراحی دندان نیاز به آنتی بیوتیک دارم. و اینکه برای بارداری مشکلی ایجاد میکنه.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۴ شهریور ۰( 4 سال پیش)
      سلام و عرض ادب در گزارش به پرولاپس دریچه میترال بهمراه نارسایی خفیف این دریچه اشاره شده است و احتمال پیشرفت وجود دارد فعلاً منعی برای بارداری وجود ندارد و نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک قبل از اعمال دندانپزشکی نیست. تکرار اکوکاردیوگرافی توسط همکاران محترم فلوشیپ اکوکاردیوگرافی را هر دو سال یکبار توصیه می‌کنم

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.