عوارض بعد از آنژیوگرافی قلب چیست؟

آنژیوگرافی برای تشخیص و بررسی گرفتگی عروق قلب به کار می رود. در این روش، یک کاتتر از درون رگ، عبور کرده و به سمت قلب هدایت می شود. در صورتی که به تشخیص متخصص قلب نیاز به بالن گذاری باشد، از آنژیوپلاستی برای باز کردن عروق قلب بهره می برند.

مزایای استفاده از آنژیوگرافی

✅ آنژیوگرافی ممکن است نیاز به جراحی را از بین ببرد. و اگر عمل جراحی همچنان ضروری باشد، می توان آن را دقیق تر انجام داد.

✅ کاتتر آنژیوگرافی یک تصویر بسیار دقیق از عروق خونی را به ما نشان می دهد. این کار زمانى مفید است که یک روش جراحی یا مداخله ى زير پوستی نياز باشد.

✅ با انتخاب شریان هایی که کاتتر از آن ها عبور می کنند، مى توان عروق نواحى مختلفى از بدن را ارزیابی کرد. در حقیقت، ممکن است يک کاتتر کوچک تر از طریق یک کاتتر بزرگتر به شاخه ای ازشريان منتقل شود که خون یک ناحيه ى کوچک از بافت یا تومور را فراهم می کند؛ این آنژیوگرافی ، سوپرسلکتيو نامیده می شود.

✅ برخلاف توموگرافی کامپیوتری ( سى تى اسکن ) یا رزونانس مغناطیسی (ام آر)، استفاده از کاتتر باعث می شود که تشخیص و درمان در یک روش واحد ترکیب شوند. به عنوان مثال، ابتدا یک ناحيه از تنگی شديد شریان ها را پيدا کرده و سپس با آنژیوپلاستی در آن نواحى استنت قرار داده مى شود.

✅ جزئیاتى که توسط کاتتر آنژیوگرافی نمایش داده می شود ممکن است با هیچ روش غیر غیر تهاجمى ديگرى در دسترس نباشد.

✅ پس از تست اشعه ایکس، هيچ اشعه اى در بدن بیمار باقی نمی ماند.

✅ معمولا اشعه ى ايکس عوارض جانبی در اين آزمايش ندارد.

عوارض بعد از آنژیوگرافی

بعد از این که شما این آزمایش را انجام دادید، ممکن است در محل عمل به دلیل حساسیت به لمس و سوزش، احساس ناراحتی داشته باشید. سوزش ممکن است در اثر مقدار کم خونریزی در هنگام خروج لوله باشد. با این وجود این حالت خطری ندارد و طبیعی است. همچنین احساس سردرد خفیف بعد از آنژیوگرافی شایع است.

برای مدیریت درد، ممکن است از مسکن استفاده کنید. همچنین نوشیدن مقدار زیادی مایعات در روزهای ابتدایی، به دفع رنگ کنتراست از بدن، کمک خواهد کرد.

همیشه احتمال ابتلا به سرطان از قرار گرفتن در معرض تابش زیاد وجود دارد. با این حال، مزيت تشخیص دقیق آنژیوگرافی به مراتب بیشتر از خطرش است.

یکی از شایع ترین عوارض بعد از آنژیوگرافی می تواند واکنش حساسیتی (آلرژیک) به رنگ کنتراست باشد. این واکنش ممکن است در صورت خفیف بودن خودش را با خارش و لکه های قرمز و در صورتی که شدید باشد با مشکلات تنفسی نشان دهد.

یکی از خطرات آنژیوگرافی که خیلی شایع نیست، آسیب به عروق خونی می باشد. این عارضه در صورتی که شریان از پیش دچار بیماری بوده باشد با احتمال بیشتری رخ می دهد. وقتی کاتتر وارد عروق می شود ممکن است روزنه ای در آن ایجاد کند یا قسمتی از پلاکی که آستر عروق را تشکیل می دهد را از جای بکند. بنابراین ممکن است این پلاک کنده شده راهی به مغز پیدا کند و جریان خون را مسدود کند، چیزی که ممکن است در نهایت به سکته مغزی ختم شود.

یکی از اثرات بعد از آزمایش می تواند احساس گرمی (عطش) و طعم فلزی مختصری در دهان باشد. جدای از این، ممکن است واکنش هایی از قبیل راش پوستی، استفراغ، آسم، افت فشار خون و اختلال ضربان قلب به وجود بیایند.

در کسانی که عملکرد کلیویشان از قبل مختل بوده است یا در افراد دیابتی و کسانی که آب بدنشان از دست رفته است، ممکن است یکی از عوارض بعد از آنژیوگرافی آسیب کلیه ای باشد. این آسیب ممکن است به دلیل رنگی که در آنژیوگرافی استفاده می شود به وجود بیاید.

همچنین کهیرهای شدید و مشکل در تنفس می توانند به عنوان عارضه ی جانبی ایجاد شوند، اما نادر هستند.

همچنین ممکن است جلوی ران و پاها بی حسی احساس شود. گرچه بعد از یک ساعت یا بیشتر بهتر شده و از بین می رود.

لخته خون، چیزی که ممکن است درون شریان اتفاق بیافتد و به عنوان یکی از جدی ترین خطرات آنژیوگرافی قلب در نظر گرفته می شود.

همینطور ممکن است کاتتر دچار شکستگی شود و تکه ای کوچک از آن درون بدن باقی بماند. با این حال این اتفاق بسیار نادر است، زیرا پزشک بیشترین دقت را در هنگام انجام این فرآیند به کار می گیرد.

⚠ توجه
1️⃣ اگر زنان احتمال باردار بودن در آن ها وجود دارد، باید پزشک را در جريان بگذارند.
2️⃣ تولیدکنندگان مواد کنتراست داخل وریدی تاکيد دارند که مادران تا 24 الى 48 ساعت بعد از تزريق کنتراست نبايد به فرزند خود شير دهند. با این حال، کالج رادیولوژی آمریکا و انجمن رادیولوژی اورژانسى اروپا اظهار مى کنند که داده های موجود نشان می دهد که ادامه دادن شیر مادر پس از دریافت کنتراست داخل وریدی ایمن است.

محدودیت های انجام آنژیوگرافی

❌ بیماران مبتلا به اختلال عملکرد کلیه، به ویژه کسانی که دیابت دارند، نامزد خوبی برای این روش نیستند.

❌ بیماران که قبلا دارای واکنش های آلرژیک به مواد کنتراست اشعه ایکس بودند، در معرض خطر واکنش به مواد کنتراست حاوی ید هستند. اگر آنژیوگرافی ضروری باشد، برای کاهش خطر ابتلا به آلرژی از روش های مختلف استفاده می شود:

  • ممکن است یک یا چند دوز از داروهای استروئیدى قبل از آنژيوگرافى به شما داده شود.
  • ماده کنتراست بدون ید می تواند به جای کنتراست اشعه ایکس استاندارد استفاده شود.

 

دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی
برای پرسش از دکتر سعید یزدانخواه برروی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 5 روز پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    لطف کنید بفرمایید آیا آنژو گرافی وسیتی آنژو به لحاظ تشخیصی تفاوت دارند اگر پاسخ مثبت هست کدام یک دقیق تر است.
    با تشک واحترام
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 5 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله متفاوت هستند
      در صورت طبیعی بودن سی تی آنژیوگرافی دقت بسیار خوبی داره و نیازی به آنژیوگرافی نیست ولی در صورت غیر طبیعی بودن دقت زیادی نداره و در اکثر اوقات نیاز به آنژیوگرافی است برای دیدن جزئیات بیشتر و دقیق تر توسط آنژیوگرافی بنابراین سی تی آنژیوگرافی رو در افرادی توصیه میکنیم که بیشتر احتمال بدیم مشکلی ندارند و طبیعی هستند توضیحات فوق مشخص شد که آنژیوگرافی از سی تی آنژیوگرافی دقیق تر هست

  • تصویر کاربر مرتضی دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    پسرم تیر ماه 97 به دلیل سوراخ قلب مادرزادی که بین دودهلیز بود آنژیو درمانی شد و مشکلش به طور کامل برطرف شد فقط دوهفته بعد آنژیو تا الان هر چندروز یکبار میگه سردرد دارم که فکر کردم از چشماشه دکترچشم پزشک هم بردم که سالم بود میخواستم بدونم ممکنه از عوارض آنژیو باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸( 1 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر از آنژیوگرافی درمانی نیست لطفا با یک متخصص بیماریهای مغز و اعصاب مشورت کنید

  • تصویر کاربر ندا دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام شنیدم بعد آنژیو گرافی تا یکسال هیچ جراحی نمیتونیم انجام بدیم ایا درسته؟؟؟؟
    مادرم چند روز دیگه انژیوگرافی داره چشماش اب مرواید داره نگرانم که اگه وقت عمل چشماش رسید میتونه بعد آنژیوگرافی انجام بده؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      خیر آنژیوگرافی منعی برای جراحی نیست در صورت آنژیوپلاستی و تعبیه استنت تا زمان مصرف پلاویکس( بین ۱ تا ۱۲ ماه بسته به نوع استنت) جراحی نمیتونه انجام بشه

  • تصویر کاربر آرسین دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ..من کمتر از یک ماه پیش دچار سرماخوردگی شدید و به همراه اون درد قلب شدم اورژانسی به بیمارستان رفتم بعد از انجام آنژیوگرافی گفتندداخل دو تا از مویرگ های شما عفو نت وجود داره و رگهای اصلی هیچ‌مشکلی ندارن بعد از دو روز و درمان عفونت سرماخوردگی ترخیص شدم ..الان بعد از ۲۰ روز درد در ناحیه قلبم احساس میکنم طوری که حرکت دادن و تکان خوردنم همراه درد است و همچنین نفس کشیدن برام سخته نفسم بالا نمیاد. لطفا راهنمایم کنید خیلی ممنون از لطف تون..
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۶ فروردین ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      توصیه میکنم که از مسکن هایی مثل ژلوفن استفاده کنید و یک عکس سینه با کیفیت مناسب بگیرید

  • تصویر کاربر قدمیاری یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    پدر من 12 روز پیش انژیوگرافی شدند دکتر تشخیص دادن یکی از رگ ها تنگ شده. الان قفسه سینه و قلبشان به شدت درد میکنه.. میگه قبل ازانژیو تا این حد درد نداشتم مشکل چیه اقای دکتر؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۵ فروردین ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتیکه درد زیاد باشه و تنگی شدید نیاز به آنژیوپلاستی دارند

  • تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    پدر من 76سال دارد و بک هفته است که عمل آنژیو کرده از دست.
    و الان احساس بی حالی و خستگی می کند و پلاویکس مصرف می کنه تا یک هفته دوتا.
    آیا بی حالی طبیعیه یا ممکنه مشکلی باشه
    فشار طبیعی است
    لطفا و خواهش می کنم راهنمایی کنید
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۹ فروردین ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورت بدون عارضه بودن آنژیوپلاستی جای نگرانی وجود نداره و بهبود خواهند یافت

  • تصویر کاربر محمودی شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام، دلیل استفراغ، تهوع و سرگیجه دو روز پس از آنژیو گرافی چیست
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      علائمی که فرمودید ناشی از آنژیوگرافی نیست و باید بدنبال علل دیگری بود
      توصیه میکنم که آزمایش کارکرد کلیه رو انجام بدید بویژه اگر از قرص متفورمین استفاده میکنید

  • تصویر کاربر محمودی شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام، دلیل استفراغ، تهوع و سرگیجه دو روز پس از آنژیو گرافی چیست
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۸ اسفند ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      علائمی که فرمودید ناشی از آنژیوگرافی نیست و باید بدنبال علل دیگری بود
      توصیه میکنم که آزمایش کارکرد کلیه رو انجام بدید بویژه اگر از قرص متفورمین استفاده میکنید

  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 2 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر سن مادر من 60 سال و 9 ماه است و مبتلا به دیابت (31 سال دیابت) و گرفتگی عروق کرونر قلبی
    4 سال قبل (اسفند-1393) روی مادرم آنژیوگرافی شد و دکتر قلب بیمارستان میلاد گفت با اینکه عروق قلبی مادرم گرفتگی کامل دارد ولی به دلیل محل گرفتگی عروق و درگیری عروق ریز به خاطر دیابت امکان استنت و حتی جراحی بای‌پس نه اکنون و نه در آینده وجود ندارد. وباید درمان دارویی شود.
    در خلاصه آنژیوگرافی حدود 4 سال قبل شریانهای LAD و OM1 کاملاً بسته بودند و جراحان قلب بیمارستان میلاد توصیه به درمان دارویی کردند
    Left Anterior Descending was total cut off at mid portion with poor run off
    OM1 was total cut off at proximal portion with good run off
    Positive D.S.E *
    DM *

    همچنین مادرم یک سال و 4 ماه پیش به خاطر حملات آنژین صدری و عفونت ناشی از تب مالت (بروسلوز) به مدت 10 روز در همان بیمارستان میلاد بستری شد و اسکن هسته‌ای قلب دو مرحله‌ای(در حالت استراحت و و در حالت استرس) برایش انجام دادند که در خلاصه‌اش نوشته شده است:
    ٰThe scan shows reversible perfusion defect in the distal portion of lateral & anterolateral walls
    Stress induced ischemia in the distal portion of lateral & anterolateral walls
    Mild abnormal uptake is in breast tissue as well
    RV is not prominent
    LHR is in normal limit
    TID = negative

    از یک سال و نیم قبل هر وقت مادرم دچار عفونت میشود مثلاً عفونت مثانه یا سرماخوردگی شدید درد قفسه سینه و دست چپ سراغش می‌آید.
    که پس از چند روز درمان عفونت با آنتی بیوتیک تزریقی (سفتریاکسون) و خوراکی با رفع شدن عفونت، درد قفسه سینه و حملات آنژین صدری متوقف میشود.

    2 هفته قبل، پیش از خواب شبانه مادرم دچار گرفتگی صدا و سرفه و تب و لرز خفیف شد نشانه‌هایی شبیه سرماخوردگی که احتمالاً از بقیه اعضای خانواده که دچار سرماخوردگی بودند گرفته بود. 4 ساعت بعد از این نشانه‌های سرماخوردگی، مادرم دچار درد قفسه سینه و پشت قلب و دست چپ شد. و در منزل قبل از رفتن به اورژانس بیمارستان، استفراغ کرد .
    به اورژانس بیمارستان میلاد مراجعه کردیم.
    در اورژانس دکتر داخلی برای نشانه‌های عفونت و سرما خوردگی سرم تزریقی (سفتریاکسون) تجویز کرد. و نوار قلب از مادرم گرفته شد که پزشک متخصص قلب کشیک اورژانس گفت نوار قلب خوب است و مشکلی نیست و آزمایش Troponin-I-Chemo نوشت که مقدار آن 5.8 ng/L بود.
    Troponin-I-Chemo = 5.8 ng/L negative <19 , Borderline: 19-100 , Positive > 100

    قبل آنکه جواب آزمایش بالایی Troponin-I-Chemo آماده شود ، مادرم که کاملاً سست و بیحال بود دوباره استفراغ کرد و هنگام استفراغ به مدت 30 ثانیه کاملاً بیهوش شد. البته مادرم از 4 سال قبل مبتلا به تشنج است که دلیل آن به تشخیص نورولوژیست، سابقه قدیمی سکته مغزی است (12 سال قبل سکته مغزی ترومبوز داشته است) و از آخرین تشنج و بیهوشی‌اش 3 سال و نیم میگذشت. به خاطر این برای ما معلوم نبود این بیهوشی 30 ثانیه‌ای حین استفراغ در اورژانس به دلیل مشکل قلبی بوده یا بر اثر عفونت و خستگی دچار تشنج و بیهوشی کوتاه مدت شده است.

    به یک پزشک دیگر متخصص قلب اورژانس (پزشک قلب قبلی رفته بود) وضعیت درد قفسه سینه و استفراغ و بیهوشی کوتاه مدت را گفتیم دوباره نوار قلبی گرفت و دوباره گفت نوار قلبی خوب است و مشکلی را نشان نمی‌دهد و دوباره آزمایش آنزیمها و پروتئین قلبی گرفت
    نتیجه آزمایش آنزیمها و پروتئین قلبی 3.5 ساعت پس از استفراغ همراه با بیهوشی کوتاه مدت:
    CPK MB = 10 U/L The liklihood of myocardial damage is high when following 3 factors are present: ck-total>200 U/L CK-MB>25 U/L
    Troponin-I-Chemo = 22.7 ng/L negative <19 , Borderline: 19-100 , Positive > 100

    در این حین چون درد قفسه سینه و پشت و دست چپ مادرم قطع نمیشد هر 15 دقیقه یکبار به او یک قرص زیرزبانی نیتروگلیسیرین میدادم تا 4 بار به او قرص دادم ولی دردش کمتر نشد پزشک متخصص قلب اورژانس با دیدن نتایج آزمایش آنزیمها و پروتئین قلبی 3.5 ساعت پس از استفراغ همراه با بیهوشی کوتاه مدت دوباره گفت آزمایش خوب است و گفت نوار قلبی دوم هم که بعد از استفراغ همراه با بیهوشی بوده، خوب است ولی به اصرار ما مبنی بر اینکه درد قلب مادرم حتی با 4 بار قرص زیرزبانی نیتروگلیسیرین قطع نمیشود او را در اورژانس بستری کرد تا اینکه نیمه شب او را به سی سی یو منتقل کردند.

    دکتر یزدان خواه عزیز سؤال من اینجاست . فردا صبح در سی سی یو یعنی ساعت 8:30 صبح حدود 18 ساعت پس از استفراغ و بیهوشی کوتاه مدت در اورژانس پزشک قلب CCU درخواست آزمایشات جدید برای مادرم کرد که نتایج آن به شرح زیر است.
    FBS 124 (High) mg/dl
    Uric Acid 4.2 mg/dl
    Triglycerides 68 mg/dl
    Cholestro 112 mg/dl
    HDL 32 (Low) mg/dl
    LDL 65 mg/dl

    aPTT Patient 58 (High) Sec Normal Range : 27-38

    CPK MB = 34 (High) U/L The liklihood of myocardial damage is high when following 3 factors are present: ck-total>200 U/L CK-MB>25 U/L
    Troponin-I-Chemo = 3004 (High) ng/L negative <19 , Borderline: 19-100 , Positive > 100

    با توجه به نتایج آزمایشات بالا در CCU و بالا بودن مقادیر Troponin-I-Chemo = 3004 (High) ng/L و CPK MB = 34 (High) U/L که حدود 18 ساعت پس از دردهای قفسه سینه و استفراغ دوم همراه با بیهوشی، به دست آمده، آیا نشانه قطعی سکته قلبی است؟

    نکته اینجاست که درمان عفونت مادرم توسط دکتر عفونی در CCU و بخش POST-CCU با سرم تزریقی سفتریاکسون و سرم تزریقی کلیندامایسین و سفکسیم خوراکی طی 6 روز انجام شد مادر من پس از 2 روز که در CCU بود تمام دردهای خفیف قفسه سینه و پشت و دست چپش کامل قطع شد و برطرف گردید. 3 روز نیم در CCU بود و بعد آن 4 روز در بخش POST-CCU که هیچگونه شکایتی از دردهای آنژین صدری نداشت.
    قرار بود با پیشنهاد و دستور پزشک قلب CCU و بخش POST-CCU مادر من آنژیوگرافی شود اما ما رضایت ندادیم چون از باقیمانده عفونت موجود در بدن و گرفتگی صدا و سرفه‌های گاه و بیگاهش می‌ترسیدیم و مادر را به خانه آوردیم و طی هفته اخیر ادامه درمان خوراکی با سفکسیم را ادامه دادیم.
    طی هفته اخیر که مادر را به خانه آوردیم هیچگونه درد آنژین و قفسه سینه و دست چپ نداشته فقط در طول شبانه روز خیلی می‌خوابد حدود 14 تا 16 ساعت
    امروز دوباره او را نزد پزشک عفونی بیمارستان بردیم و برایش آزمایش نوشت و با خواندن نتایج آزمایشات عفونی هفته قبل در بخش POST-CCU نظر مثبت داد و گفت می‌توانید بعد از آزمایش دوباره و جدید کشت ادرار و خون که یک هفته بعد آماده میشود او را با خیال راحت مبنی بر نداشتن عفونت برای پیگیری درمان قلبی نزد پزشک قلب ببریم.

    آقای دکتر یزدان خواه این 2 پرسش را از شما پزشک محترم داشتم ممنون میشوم راهنمایی کنید:

    1- با توجه به نتایج آزمایشات در CCU و بالا بودن مقادیر Troponin-I-Chemo = 3004 (High) ng/L و CPK MB = 34 (High) U/L که حدود 18 ساعت پس از دردهای قفسه سینه و استفراغ دوم همراه با بیهوشی، به دست آمده، آیا نشانه قطعی سکته قلبی است؟

    2- با توجه به نتایج آنژیوگرافی 4 سال قبل و توصیه و گفته دکتر قلب پیشین مادرم که عروق کرونر قلبی مادرم گرفتگی کامل دارد ولی به دلیل محل گرفتگی عروق و درگیری عروق ریز به خاطر دیابت امکان استنت و حتی جراحی بای‌پس نه اکنون و نه در آینده وجود ندارد. وباید همیشه درمان دارویی شود. و از طرفی با توجه به دستور پزشک جدید قلب مادرم در CCU بیمارستان آیا آنژیوگرافی دوباره بعد 4 سال مفید است و میتوان برای گرفتگی و انسداد در این حد و شدت کار جدیدی علاوه بر آن درمان دارویی همیشگی انجام داد؟

    پیشاپیش به خاطر راهنمایی‌تان کمال تشکر را دارم و خیلی خیلی ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 2 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله حمله سکته قلبی اتفاق افتاده است. 
      در مورد سوال دوم هم بعد از رویت سی دی آنژیوگرافی میتونم نظر بدم و بدون سی دی نمیتونم اظهار نظری کنم.

  • تصویر کاربر فرج یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 5 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نبا شید پدرم یک سال پیش عمل کرده ولی الان باز خون بلا میار رفتیم دکتر دکتر میگه چیزی نیست میخاستم علتشو بدونم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۱ آذر ۹۷( 5 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      ارتباطی بین خون بالا آوردن و آنژیوگرافی وجود نداره و در این مورد لطفا با یک همکار متخصص گوارش مشورت بفرمائید.

درحال دریافت اطلاعات
پرسش از دکتر