از دکتر بپرسید

شما بیمار گرامی بهتر است برای سهولت در تشخیص بیماری و درمان آن، آخرین مستندات پزشکی خود را (جواب آزمایشات اکو، نوار قلب، مدارک آنژیوگرافی، هولتر مانیتورینگ و … ) در زیر پیوست کنید.

  • تصویر کاربر اسماعيل دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام
    چند سالي ميشه كه مچ دست و زانوم درد ميكنه ولي جديدا ديگه كلا مفاصل مثل مچ دست ارنج زانو مچ پا به طور عجيبي درد ميگيره و غش ميره نميدونم چ بيماري هست و به چه دكتري بايد مراجعه كنم ممنون تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      ابتدا به متخصص ارتوپد مراجعه نمایید.

  • تصویر کاربر Mohamadmadar دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    پدر ٧٠ساله كه دچار تنگى نفس هست كه گاه وبيگاه بوجود ميادوپزشكAcsتشخيص داده،وبخاطر ضعف بدن نه عمل ميشه كرد ونه آنژيو ودارو داده وگفته ببرين خونه وبراى تنگى نفس اكسيژن استفاده كنين
    واقعا راه حلى نيست،بيمار ما خواب نداره وإحساس تنگى نفس شديد داره
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      اطلاعاتی که ارائه کرده اید متاسفانه برای پاسخگویی دقیق کافی نیست ولی ۷۰ سالگی سن بالایی برای انجام آنژیوگرافی و سایر اقدامات لازمه نیست

  • تصویر کاربر اکبر دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و عرض احترام به شما دکتر بزرگوار و مخاطبین محترم.دکتر عزیز دختر من بعد از تولد در غربالگری 3 تا 5 روز مشکوک به کمکاری تیروئد شناخته شد و بعد آزمایش وریدی داد که نتیجهtsh9.75 و Free T4 1.0 رو نشون داد و از همون روز یعنی روز یازدهم تولدش درمان رو طبق دستور پزشک فوق تخصص با یک چهارم قرص لووتیروکسین50 شروع کردیم.حالا میخواستم بپرسم با این تفاسیر کودک ما دچار اختلال در رشد و مغز نمیشه.و آیا یک چهارم قرص کم نیست.راستش خیلی نگرانیم.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      با توجه به این که از همان ابتدای تولد دارو شروع شده است مشکلی برای رشد نخواهند داشت و دوز لازم برای درمان تابع پیگیری‌هایی است که در آزمایشات دوره ای انجام میشه

  • تصویر کاربر وشنامي دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و عرض خسته نباشيد
    چند مدتيه که درد قفسه سينع دارم براي رفع درد قفسه سينه بايد چي مصرف کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب

      به پزشک عمومی برای معاینات اولیه و تشخیص منبع درد مراجعه نمایید.

  • تصویر کاربر لیلا دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    روز خوش من بخاطر سردرد و گردن درد پیش متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات رفتم بعد از سی تی اسکن بهم گفتن مشکلی در ستون فقرات و سر ندارم ولی ممکن هست بخاطر استرس کاری باشه و این قرص رو تجویز کردن
    به مدت یه ماه استفاده کردم ولی حالت سستی بهم دست می داد ولی دیگه سر درد و گردن درد نداشتم
    آیا باید این قرص رو ادامه بدم یا می تونم در مواقعی که احساس می کنم استرس کاریم زیاد میشه بخورم
    در ضمن دچار آسم هم هستم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتی که مبتلا به آسم هستید پروپرانولول رو به تدریج کنار بگذارید و بعد از یکی دو هفته قطع کنید

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    آیا خوردن گوشت مرغ هم بعد از آنژیوپلاستی و فنر گذاشتن مضر هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      گوشت سفید در صورتی که به صورت کبابی یا آبپز صرف شود مشکلی ندارد
      در این مقاله در مورد رژیم بعد از آنژیوپلاستی تمامی توصیه ها را گردآوری کرده ایم.
      https://dryazdankhah.com/1412/

  • تصویر کاربر نادر دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام پی وی سی حدود 14-15 درصد کل ضربانات را داشتم به تشخیص پزشک معالج سوتالول هگزال بادوز 80 نصف صبح و نصف شب به مدت 6 ماه استفاده کردم خیلی خوب شده بودم در هولتر 370 تا pvc داشتم میخوام تدریجا قطع کنم حالا که به نصف صبح ها کاهش دادم تعداد پی وی سی ها زیاد شده ( شبها که اثر قرص از بین میره) چکارکنم همین نصف رو چند ماه میشه ادامه بدم یا مثل روال قبل چند ماه دیگه ادامه بدم ( از long QT میترسم )یا قرص رو تدریجی قطع کنم و به فکر درمان دیگه ای مثل ابلیشن باشم ممنون ازشما
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      نیازی به ابلیشن ندارید توصیه می کنم که سوتالول رو با متوهگزال که طولانی اثر تر هست جایگزین بفرمایید

  • تصویر کاربر مهرداد دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    درد دست
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      توصیفات شما برای اظهار نظر پزشکی کافی نیست، جهت آزمایش ها و معاینات اولیه به پزشک عمومی مراجعه نمایید.

  • تصویر کاربر ماهرخ دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر، بنده خانمی 36 ساله و درماه سوم حاملگی هستم، من بدلیل آریتمی قلبی که داشتم ولی با EF: 55, قرص وراپامیل مصرف میکردم به توصیه پزشک یک ماهه که مصرف نمیکنم سوالم اینجاست آیا وراپامیل باعث ناهنجاری یا بیماری خاصی در نوزاد میشود؟ با توجه به اینکه من دیروز حمله بدی بهم دست داد وکلا بهم ریختم نظر شما به مصرف دوباره قرص هست یا نه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      وراپامیل در دسته اب از داروها قرار می گیرد که مصرف آن آثار سوئی برروی جنین حیوانات داشته است ولی در مورد اثر آن بر روی جنین انسان اطلاعات کافی در دسترس نیست لذا توصیه می کنم که در صورتی که مصرف دارو کاملا ضروری نباشد از شروع مجدد آن خودداری کنید
      در مورد لزوم مصرف مجدد دارو نیاز به رویت نوار قلب حین تپش قلب شما دارم

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش) مشاهده پرسش
    انژیوگرافی شدم ولی دریچه قلبی کم گرفتگی دارد که دکترم گفتند نیازی به بالن و اسکن نیست و از دارو استفاده کن و حالا کمی درد در قفسه سینه دارم باید چکار کنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱ مهر ۹۸( 3 هفته پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفاً تصویر آخرین اکو و گزارش آنژیوگرافی رو بفرستید

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.