از دکتر بپرسید

با وجود EPS رگم سوزانده نشد، الان از چه روش درمان آریتمی استفاده کنم؟ - پرسش ۷۹۱۵

  • تصویر کاربر مهشید دوشنبه ۷ تیر ۰( ۲ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۴۷ تپش قلب
    سلام جناب دکتر، خانم ۳۴ ساله ایی هستم که از نوجوانی دچار آریتمی های حمله ایی بدون غش با فواصل رخداد طولانی مدت بودم. اوایل یکی دو دقیقه طول میکشید و با درد شدید قفسه سینه و کتف، تنگی نفس و سردرد همراه بود. در سالهای اخیر تعداد انکشت شماری از این حمله ها به جای اینکه کوتاه مدت قطع شوند گاها بین ۱ تا چند ساعت ادامه داشته اند . اکوی قلبم از قدیم نشان میدهد لقی دریچه میترال دارم.نوار قلبها و هولتر هرکدام نشان دهنده عارضه خاصی هستند گاهی AF گاهی PSVT مطرح میشود. پزشک متخصصم PSVT به همراه شک به AF را مطرح کرد و پیشنهاد EPS و ابلیشن داد. در حین EPS گفت این آریتمی به سادگی که فکر میکردم نیست و AF است و نیاز به دستگاه سه بعدی دارد. ایشان در ویزیت پس از عمل پیشنهاد دادند که فعلا یک دوره سوتاکیم مصرف کنم و اگرعود مجدد داشتم یا بدتر شدم آنگاه برای کرایوابلیشن یا ابلیشن سه بعدی اقدام کنم و کرایو را ارجح دانستند. (لازم به ذکر است که پیش از EPS دوماه پروپرانول ۲۰ مصرف میکردم و دکتر معتقد است چندان اثری نداشته است چون در دو ماه قبل عمل یک بار دچار حمله طولانی مدت شدم). حال نگرانی من این است که ریسکهای جانبی و عود مجدد کدام عمل کمتر است کرایو یا سه بعدی؟ در ثانی اگر کلا قرص سوتاکیم بتواند آریتمی من را کنترل کند آیا نیازی به عمل هست؟ اگرآریتمی ها کلا درمدت زمان طولانی عود نکردند امکان قطع مصرف دارو وجود دارد به نحوی که نخواهم مادام العمر مصرف کنم؟ لازم به ذکر است که در آینده قصد بارداری نیز دارم. تعدادی تصویر از گزارش پرونده ام به پیوست ارسال شده است.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۷ تیر ۰( ۲ سال پیش)
      سلام و عرض ادب ابلیشن با استفاده از نقشه برداری سه بعدی برای تعیین کانون آریتمی و کرایوابلیشن برای از بین بردن کانون آریتمی بطور همزمان انجام خواهد شد نه به صورت نقشه برداری سه بعدی یا کرایوابلیشن. شانس موفقیت با کرایوابلیشن بیشتر از RF ابلیشن است با عوارض جانبی کمتر. استفاده درازمدت از سوتالول را توصیه نمی کنم. احتمال افزایش تعداد حملات با افزایش سن بالا. خواهد رفت

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.