از دکتر بپرسید

خستگى و بى حالى و احساس تنگى نفس به محض بلندشدن و راه رفتن - پرسش 4221

  • تصویر کاربر بيتا سه شنبه ۷ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 537 درد قفسه سینه
    با عرض سلام
    بيمار ديابتى و داراى فشار خون بالا و كم كارى كليه است، انسولين نووميكس ٣٠ تزريق ميكنه از مدتها قبل قرص هاى آمولوديپين و پرازوسين و آتورواستاتين و هيدروكلرتيازيدو آسپرين ٨٠ مصرف مي كنه، از يك هفته قبل به علت تپش قلب و ضربان نامنظم قلب و بستري شدن در سى سي يو پزشك متخصص قرص آپيكسابان و كنكور براش تجويز كرد كه داره مصرف ميكنه، از ديروز تا كنون احساس بي حالي و تنگي نفس و بي اشتهايي داره، آيا اينها ميتونه از عوارض مصرف قرص ها باشه يا نه؟
    لازمه كه به متخصص مراجعه كنيم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۷ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام و عرض ادب پیشنهاد میکنم که آزمایش کراتینین و اوره خون انجام دهید. در صورتی که فشارخون کمتر از نه و تعداد ضربان قلب کمتر از پنجاه نباشد و میزان قند خون طبیعی باشد و اوره خیلی بالا نباشد از عوارض دارو ها نیست و نیاز به مراجعه به پزشک محترم معالج خود را دارند

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.