از دکتر بپرسید
سلام و عرض ادب سلام و عرض ادب خیر محدودیتی نداردخمیازه زیاد - پرسش 2138
علی دوشنبه ۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 538 آنژیوپلاستی
پدر من حدود یک ماه پیش (۲۸ شهریور) دچار Ant MI شدن و دکتر درون رگ LAD ایشون ۲ عدد استنت دارویی گذاشتن؛ البته ef ایشون موقع اکو حمله (قبل آنژیو) ۲۵ شده بود که می دونم بسیار کمه و هنوز اکو مجدد نشدن.
حال عمومی و بالینیشون بسیار خوب هست و تقریبا برگشتن به زندگی عادی بدون درد، نفس تنگی و...
یه نکته ای که از زمان مرخصی ایشون از بیمارستان تا کنون من و نگران کرده که البته نمی دونم استرس و حساسیت خودم هست یا خیر اینه که به نظرم زیاد خمیازه می کشن، مثلا شاید ساعتی ۱-۳ تا یا بیشتر یا حتی کمتر؛ می خواستم ببینم جای نگرانی داره یا من حساس شدم؟
دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۴ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
جای نگرانی نیست و بیشتر به نظر میاد که در مورد مسائلی که اهمیتی ندارند خیلی حساس شده اید علی یکشنبه ۵ آبان ۹۸( 6 سال پیش)
متاسفانه دقیقا همینطور هست که سعی می کنم دیگر این وسواس را کنترل کنم؛ سوال دیگری داشتم که آیا استخر و آب درمانی برای ایشان محدودیت دارد؟ البته نه حتما شنا، راه رفتن درون آب استخر.
دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۶ آبان ۹۸( 6 سال پیش)