از دکتر بپرسید
رضا چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( ۳ سال پیش) تعداد بازدید: ۲۷۴ مشاهده پرسش
دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( ۳ سال پیش)
دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( ۳ سال پیش)
دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۲۴ تیر ۰( ۳ سال پیش)
۲۲ سالم هست به طور اتفاقی متوجه شدم که فشارم بالا هست که ۱۴/۹ بعد بر اثر استرسی که بهم وارد شد روز بعدش ۱۸/۱۱ بود و رفتم اورژانس فشارم رو ۱۶/۹ بود و نوار قلب ازم گرفتند البته یه دوره شدید استرس و اضطراب رو داشتم و تا حدودی هم علائم افسردگی بعد از ازمایش یه هفته بعد این موضوع سدیم خونم ۱۳۶ بود که بالا هست و یه کم کم کاری تروئید دارم که تازه متوجه شدم و یه مدت هم به حالت ترس و وحشت از خواب بیدار می شدم و الان هم یه چند هفته ای هست یه سر درد مزمن دو طرف سرم و اطراف چشمام دارم با توجه به نوار قلب نیاز به انجام اکو هست یا نه چون یه دکتر عمومی گفته نه و یکی گفته اره و یه کم سمت راست قلب بزرگ شده با توجه به نوار قلب می خواستم نظر شما هم بدونم و اینکه فشار خون در خانواده ما ارثی هست دکتر سعید یزدانخواه پنجشنبه ۲۴ تیر ۰( ۳ سال پیش)
دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( ۳ سال پیش)
من حدود ۴ ماهه که پرولاپس میترالم اذیتم میکنه و دریچه کمی پایین اومده، قرص بیزوپرولول روزی یک عدد مصرف میکردم که از دیروز پزشکم اون رو قطع کردن و برام سوتالول ۸۰ شروع کردن از روزی که سوتالول رو خوردم سردرد شدید، گرگرفتگی و احساس تپش قلب دارم آیا اینها از عوارض قرصه و به خوردنش ادامه بدم؟ دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۳ تیر ۰( ۳ سال پیش)
اما این بار آنژیو از راه دست راست مادرم صورت گرفت و فنر گذاشت شد.پس از ۲ هفته هنوز ورم انگشتان دست ایشان برطرف نشده و دست ایشان درد می کند به صورتی که نمی تواند کاری با دست راست خود انجام دهد!!!
از طرف دیگری پس از ۲ روز از آنژیو ،قلب ایشان گاهی اوقات درد می گیرد و بعضی شبها نفس کم می آورد.
آقای دکتر خواهشمند م راهنمایی بفرمایید.
الان مادرم قرص پلاویسکس روزی ۱بار و آسپرین روزی ۲بار مصرف می کنند. محمد سه شنبه ۲۲ تیر ۰( ۳ سال پیش)
دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۲ تیر ۰( ۳ سال پیش)
دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۲ تیر ۰( ۳ سال پیش)
من ۱۶سال دارم.تپش قلب دارم و گاهی اوقات سرم گیج میره یا چشم هایم سیاهی میره.علاوه بر این ها گاهی اوقات قفسه سینم میسوزه و موقع ای که تحرک داشته باشم بیشتر میشه.بعضی مواقع هم موقع فعالیت مقداری تنگی نفس میگیرم و تپش قلبم هم بعضی اوقات به صورتی هست که احساس میکنم قلبم میریزه البته همیشه به این صورت نیست فقط گاهی اوقات.میخواستم بدونم چه مشکلی دارم؟ دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۲ تیر ۰( ۳ سال پیش)