هزینه آنژیوگرافی قلب در سال ۹۹ چقدر است؟

در این مقاله اطلاعات جامعی در مورد هزینه عمل آنژیوگرافی بدون بیمه و با بیمه در بیمارستان نیکان و نیز هزینه آنژیوپلاستی قلب در اختیار شما قرار خواهیم داد.

اما ابتدا بدانیم:

تفاوت آنژیوگرافی با آنژیوپلاستی چیست؟

آنژیوگرافی قلب که تحت عنوان کاتتریزاسیون قلبی نیز شناخته می شود، عملی است که برای تشخیص شریان های کرونری تنگ شده یا مسدود شده به کار برده می شود.

ولی آنژیوپلاستی عروق کرونریکه تحت عنوان بالون زدن قلب نیز از ان یاد می شود، یک روش درمانی است که برای درمان شریان های مسدود شده یا تنگ شده به کار گرفته می شود.

در ۸۰% موارد آنژیوپلاستی به همراه استنت گذاری (فنر قلب) انجام می شود.

انواع آنژیوگرافی

آنژیوگرافی قلب به دو روش اصلی انجام می گیرد، از طریق شریان دست و از طریق شریان کشاله ران. برای آشنایی با این روش ها و مقایسه ریسک ها و مزایای آنها می توانید مقالات زیر را مطالعه بفرمایید.

  1. آنژیوگرافی از راه پا
  2. آنژیوگرافی از راه دست

هزینه آنژیوگرافی قلب در سال ۹۹ 

مراقبت بعد از آنژیوگرافی

یکی از متداول ترین سوالات بیماران مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی درباره ی هزینه ی آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی است. در این مقاله قصد داریم مفصل به بررسی این موضوع بپردازیم.

با توجه به اینکه بیمار تحت پوشش کدام بیمه (سلامت، تامین اجتماعی و یا نیروهای مسلح) است، آیا بیمه تکمیلی دارد یا خیر؟ آنژیوگرافی به تنهایی انجام می شود یا همراه با آنژیوپلاستی؟ از استنت دارویی استفاده می شود یا استنت غیردارویی و نیز بیمار در کدام بیمارستان تحت درمان قرار گرفته است، هزینه آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی متفاوت است

تعرفه ی آنژیوگرافی عروق کرونر در سال ۹۹ در یک بیمارستان خصوصی برای فردی که هیچکدام از بیمه های پایه را ندارد در حدود شش و نیم میلیون تومان است.
هزینه ی آنژیوپلاستی برای فرد مذکور، اگر فقط بر روی یک رگ با استنت دارویی انجام شود در حدود ۱۳ میلیون تومان و اگر بر روی دو رگ با استنت دارویی انجام شود، در حدود ۱۸ میلیون تومان است.

قیمت آنژیوگرافی با بیمه سلامت

اگر بیمه سلامت فعلی ادامه یابد، هزینه آنژیوگرافی قلب در بیمارستان های دولتی در حدود ۵۰۰ هزار تومان و هزینه آنژیوپلاستی به طور متوسط بین ۱ تا ۳ میلیون تومان است.

افرادی که تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند، به دو گونه هزینه هایشان پرداخت می شود. اول بدین صورت است که فرد به طور نقدی با بیمارستان حساب کرده و با مدارک، جهت دریافت هزینه های خود به بیمه مراجعه می کند.

گونه دوم بدین صورت است که یک معرفی نامه برای انجام آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و یا هر دو از بیمه خود دریافت کرده و به بیمارستان تحویل دهد. اغلب بیمه های تکمیلی هزینه آنژیوگرافی را به طور کامل پرداخت می کنند و بخشی یا تمام هزینه های آنژیوپلاستی را نیز متقبل می شوند.

قیمت استنت قلب

قیمت استنت های دارویی در کشور تا قبل از اجرای طرح سلامت، در حدود ۶ میلیون تومان بود که به این قیمت هزینه های  تعبیه فنر نیز اضافه می شد. ولی خوشبختانه طی سال های اخیر قیمت استنت قلب در سیستم خصوصی و دولتی در حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان تعریف شده است.

هزینه اسنت قلبان باید هزینه های دستمزد پزشک و وسایل مصرفی را نیز در نظر گرفت. در مجموع می توان گفت برای تعبیه یک استنت در رگ حدود هشت تا نه میلیون تومان پول نیاز است.

عوارض آنژیوگرافی

بعد از این که شما این آزمایش را انجام دادید، ممکن است در محل عمل به دلیل حساسیت به لمس و سوزش، احساس ناراحتی داشته باشید. سوزش ممکن است در اثر مقدار کم خونریزی در هنگام خروج لوله باشد.

با این وجود این حالت خطری ندارد و طبیعی است. همچنین احساس سردرد خفیف بعد از آنژیوگرافی شایع است. برای آشنایی با تمامی عوارض آنژیوگرافی مقاله زیر را بخوانید.

مراقبت های پس از آنژیوگرافی

مراقبت بعد از آنژیوگرافی برای بهبودی سریع تر بیمار و جلوگیری از عوارض آنژیوگرافی بسیار مهم هستند.
با رعایت نکات مراقبت بعد از آنژیوگرافی به راحتی می توان دوران بهبودی و نقاهت را بدون مشکل پشت سر گذاشت و از عوارضی چون مثل لخته، تپش قلب، کبودی و ورم محل ورود کاتتر جلوگیری کرد.

برای آشنایی با مراقبت های بعد از آنژیوگرافی مقاله زیر را بخوانید

دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

برای پرسش از دکتر روی مشاوره پزشکی کلیک کنید.

[wp_ulike]

.برای ارتقاء کیفیت مطالب امتیاز دهید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    هزینه عمل جراحی باز قلب در بیمارستان دولتی چقدر هست
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      اطلاعی در مورد تعرفه ها ندارم، لطفاً از بیمارستان‌های دولتی سوال بفرمایید

  • تصویر کاربر ملوک سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    با سلام -اکو و اسکن قلب پیوست تقدیم میگردد لطفا راهنمایی بفرمائید نیازی به آنژوگرای دارم یا با دارو مشکل رفع میشود در ضمن زنی 64 ساله هستم علائم خاصی ندارم فقط بعضی وقتها تنگ نفسی خفیفی دارم و کمی ناحیه پشتم درد خفیف دارم انهم مقطعی است
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفاً تصویر گزارش اسکن هسته ای را نیز بفرستید

  • تصویر کاربر ملوک سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    با سلام، زنی 64 ساله هستم آزمایش اکو قلب انجام دادم که پیوست تقدیم کرده ام اکنون می گویند باید آنژو گرافی انجام دهم درحالی که علائم قلب درد ندارم لطفا راهنمایی بفرمائید انژو گرافی انجام بدهم یا خیر. سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۴ آبان ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفاً تصویر گزارش اسکن هسته ای را نیز بفرستید

  • تصویر کاربر زيبا سه شنبه ۲ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد.دكتر من چندسال تپش قلب دارم به خصوص در مواقع استرس و عصبانيت.وهمچنين افتادگي دريچه ميترال.ضربان قلبم بالاس و تنفس برام سخت ميشه طوريكه اگر خواب باشم بيدارم ميكنه.چه كاري انجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲ مهر ۹۸( 5 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      توصیه می کنم که قبل از هر اقدامی یک هولتر نوار قلب ۴۸ ساعت انجام بدید و در صورت عدم دسترسی به مراکز انجام دهنده هولتر ۱۰ میلی گرم پروپرانولول ۲ بار در روز و نیم میلی‌گرم آلپرازولام شب قبل از خواب مصرف بفرمایید

درحال دریافت اطلاعات