هزینه آنژیوگرافی قلب در سال ۹۹ چقدر است؟
در این مقاله اطلاعات جامعی در مورد هزینه عمل آنژیوگرافی بدون بیمه و با بیمه در بیمارستان نیکان و نیز هزینه آنژیوپلاستی قلب در اختیار شما قرار خواهیم داد.
اما ابتدا بدانیم:
فهرست موضوعات
تفاوت آنژیوگرافی با آنژیوپلاستی چیست؟
آنژیوگرافی قلب که تحت عنوان کاتتریزاسیون قلبی نیز شناخته می شود، عملی است که برای تشخیص شریان های کرونری تنگ شده یا مسدود شده به کار برده می شود.
ولی آنژیوپلاستی عروق کرونریکه تحت عنوان بالون زدن قلب نیز از ان یاد می شود، یک روش درمانی است که برای درمان شریان های مسدود شده یا تنگ شده به کار گرفته می شود.
انواع آنژیوگرافی
آنژیوگرافی قلب به دو روش اصلی انجام می گیرد، از طریق شریان دست و از طریق شریان کشاله ران. برای آشنایی با این روش ها و مقایسه ریسک ها و مزایای آنها می توانید مقالات زیر را مطالعه بفرمایید.
هزینه آنژیوگرافی قلب در سال ۹۹
یکی از متداول ترین سوالات بیماران مبتلا به بیماری های قلبی و عروقی درباره ی هزینه ی آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی است. در این مقاله قصد داریم مفصل به بررسی این موضوع بپردازیم.
با توجه به اینکه بیمار تحت پوشش کدام بیمه (سلامت، تامین اجتماعی و یا نیروهای مسلح) است، آیا بیمه تکمیلی دارد یا خیر؟ آنژیوگرافی به تنهایی انجام می شود یا همراه با آنژیوپلاستی؟ از استنت دارویی استفاده می شود یا استنت غیردارویی و نیز بیمار در کدام بیمارستان تحت درمان قرار گرفته است، هزینه آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی متفاوت است
قیمت آنژیوگرافی با بیمه سلامت
اگر بیمه سلامت فعلی ادامه یابد، هزینه آنژیوگرافی قلب در بیمارستان های دولتی در حدود ۵۰۰ هزار تومان و هزینه آنژیوپلاستی به طور متوسط بین ۱ تا ۳ میلیون تومان است.
افرادی که تحت پوشش بیمه تکمیلی هستند، به دو گونه هزینه هایشان پرداخت می شود. اول بدین صورت است که فرد به طور نقدی با بیمارستان حساب کرده و با مدارک، جهت دریافت هزینه های خود به بیمه مراجعه می کند.
گونه دوم بدین صورت است که یک معرفی نامه برای انجام آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی و یا هر دو از بیمه خود دریافت کرده و به بیمارستان تحویل دهد. اغلب بیمه های تکمیلی هزینه آنژیوگرافی را به طور کامل پرداخت می کنند و بخشی یا تمام هزینه های آنژیوپلاستی را نیز متقبل می شوند.
قیمت استنت قلب
قیمت استنت های دارویی در کشور تا قبل از اجرای طرح سلامت، در حدود ۶ میلیون تومان بود که به این قیمت هزینه های تعبیه فنر نیز اضافه می شد. ولی خوشبختانه طی سال های اخیر قیمت استنت قلب در سیستم خصوصی و دولتی در حدود یک میلیون و ششصد هزار تومان تعریف شده است.
ان باید هزینه های دستمزد پزشک و وسایل مصرفی را نیز در نظر گرفت. در مجموع می توان گفت برای تعبیه یک استنت در رگ حدود هشت تا نه میلیون تومان پول نیاز است.
عوارض آنژیوگرافی
بعد از این که شما این آزمایش را انجام دادید، ممکن است در محل عمل به دلیل حساسیت به لمس و سوزش، احساس ناراحتی داشته باشید. سوزش ممکن است در اثر مقدار کم خونریزی در هنگام خروج لوله باشد.
با این وجود این حالت خطری ندارد و طبیعی است. همچنین احساس سردرد خفیف بعد از آنژیوگرافی شایع است. برای آشنایی با تمامی عوارض آنژیوگرافی مقاله زیر را بخوانید.
مراقبت های پس از آنژیوگرافی
مراقبت بعد از آنژیوگرافی برای بهبودی سریع تر بیمار و جلوگیری از عوارض آنژیوگرافی بسیار مهم هستند.
با رعایت نکات مراقبت بعد از آنژیوگرافی به راحتی می توان دوران بهبودی و نقاهت را بدون مشکل پشت سر گذاشت و از عوارضی چون مثل لخته، تپش قلب، کبودی و ورم محل ورود کاتتر جلوگیری کرد.
برای آشنایی با مراقبت های بعد از آنژیوگرافی مقاله زیر را بخوانید
دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی
برای پرسش از دکتر روی مشاوره پزشکی کلیک کنید.
.برای ارتقاء کیفیت مطالب امتیاز دهید