از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۴ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش) مشاهده پرسش
    اقای دکتر من یه سوال دارم،،،از چه طریقی میشه صد در صد قلب و سلامت قلب رو چک کرد؟؟
    اسکن هسته ای باید بکنیم؟

    من میخوام مطمئن بشم قلیم مشکل نداره،،،،۲۴ سال سن دارم ولی احساس سنگینی میکنم روی قلبم و سمت چپ،،،،در اکثر زوز این احساس خیلی بد با من هسد و خسته شدم،،،،

    و اینکه دکتر،،،،ایا به دلیل معده هم امکان داره این سنگینی رخ بده؟؟ یعنی معده میتونه همچین مشکلی درست کنه؟؟ احساس سنگینی و حتی گاهی اوقات تنفس سنگین رو میگم،،،،چون اندوسکوپی هم میخوام بشم به درخواست خودم،،،،

    سپاص ازتون،،
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۴ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب هیچ تست واحدی تضمین کننده سلامت کامل قلب نیست و مجموعه ای از شرح حال و ترکیبی از تست ها برای تشخیص مشکلات قلبی بکار میروند مشکلات گوارشی از جمله ریفلاکس مری نیز می‌توانند بیماری‌های قلبی را تقلید کنند و ایجاد تنگی نفس کنند
  • تصویر کاربر Miguel چهارشنبه ۴ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر. پسر هستم، ۱۸ سالمه و عمل AVR فلزی انجام دادم. وارفارین و اسپیرین مصرف میکنم. میخواستم برای کاهش وزن از رژیم غذایی جنرال موتورز(بیشتر مبتنی بر مصرف میوه و سبزیجات) استفاده کنم. با توجه به شرایطم امکان داره از این رژیم استفاده کنم؟ خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۴ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب از مصرف کاهو و کلم اجتناب کنید و میزان مصرف سبزیجات روزانه ثابت باشد و در اوایل شروع رژیم جدید غذایی فواصل انجام آزمایشPT و INR را به هر چهار روز یکبار برای چند نوبت تا رسیدن به ثبات در نتیجه آزمایش ها تقلیل دهید
  • تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۳ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ببخشین تقریبا یک ماه هست که بعد از غذا خوردن شکم من و بالای شکمم درد میکنه بعضی وقتام اسهالم میرم ایا این به معده ربطی داره یا نه مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۳ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب خیر مشکل روده کوچک و یا روده بزرگ است
  • تصویر کاربر محمدرضا دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام ، بنده دارای تپش قلب بالا و فشارخون هستم وهمیشه دارای استرس بالایی هستم ، قبلا قرص پروپرانولول ۲۰ صبح و عصر میخوردم وروزی نصف آلپرازولام ، الان دکتر متخصص قلب که رفتم قرص کنکور ۲.۵ رو تجویز کردن ، آقای دکتر سوالم اینه که الان پروپرانولول رو باید به تدریج ترک کنم و کنکور رو جایگزینش کنم ،؟ یا مشکلی نداره که یه دفه کنکور جایگزین پروپرانولول شه ، چون قبلا خونده بودم که بتدریج پروپرانولول باید ترک شه
    سوال دومم هم اینه که آلپرازولام با کنکور تداخلی نداره ؟ بخاطر استرسم روزی یک چهارم صبح و یک چهارم عصر مصرف میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب خیر پروپرانولول رو قطع کنید و با کانکور جایگزین کنید آلپرازولام هم با کانکور تداخلی ندارند
  • تصویر کاربر شهرزاد دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت جناب دکتر گرامی
    جناب دکتر پدر من ۵۸ ساله و با سابقه فشار خون ارثی بالا ،حدود ۲ماه پیش با فشار ۲۵ دچار آنوریسم مغزی شدند وآنوریسم کویل شد و شنت داخل سرشون گذاشتند.
    در حال حاضر قرص والساکور ۸۰ روزی ۲ عدد،آتروواستاتین،آملوپرس ۵ یک عدد و کنکور ۲.۵ روزی ۱ عدد مصرف میکنن،از ابتدا به ما گفتند فشارو ۱۶ و ۱۷ پایین تر نیارید اما الان حدود ۳ هفته هست که فشار روی همون عدد مونده،آیا این فشار با توجه به شرایط پیش اومده برای پدرم همچنان باید بالا بمونه یا اینکه دوز مصرفی دارو ها باید بیشتر شه؟مثلا برای کنکور ؟و این که به غیر از این دارو کنکور هیچ دارویی با ایشون سازگار نیست و ما برای پیدا کردنش همچنین به مشکل خوردبم،ممنون میشم که راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب فکر میکنم که الان دیگه باید فشارخون رو به حد نرمال رسوند ولی بهتر است که با جراح اعصاب ایشان هم مشورت کنید در صورت نیاز به کنترل فشار خون و پایین آوردن آن به حد طبیعی دوز آملودیپین رو بشرط عدم بروز عارضه افزایش دهید
  • تصویر کاربر الهه دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش) مشاهده پرسش
    بیشتر اوقات بی دلیل برای چند لحظه تپش قلب شدید میگیرم نه استرسی ونه تنشی ولی اگر استرس داشته باشم بیشتر هم میشود .
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً یک هولتر نوار قلب ۴۸ ساعته انجام دهید
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام من یه بسر ۷ ساله دارم که کلاس کاراته میره از دیروز عصر وسط قفسه سینه اش موقع تنفس شدید درد میگیره ولی در حالت عادی دردی احساس نمیکنه لطفا منو راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب در صورتی که ضربه محکمی به قفسه سینه وارد نشده باشد و علایمی نظیر تلچب، سرفه و خلط همراه درد سینه وجود نداشته باشد مسئله مهمی نیست
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش) مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    اکثر مواقع ضربان قلب بالای ۱۰۰ و تا ۱۱۰ در زمان استراحت منزل بوده و فشار خونم اکثرا روی ۱۴۰ و ۱۰ و همین محدوده میباشد با اینکه قرص لوزار نصف صبح و نصف شب و قرص پرانول ۱۰ یکی صبح و یکی شب میخورم بازم ضربان ۹۵ تا ۱۰۰و فشار خون ۱۲۵ روی ۹۰ میباشد اکو هم انجام شده که گفتن قلبت بزرگتر شده ممنون از راهنمایی و وقتی که میزارین
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب لطفاً پروپرانولول را با کانکور ۲٫۵ میلی گرم روزانه دو بار جایگزین بفرمایید
  • تصویر کاربر نازنین دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر خوردن دمنوش یا چای بابونه و آویشن برای کسی که تپش قلب داره و آریتمی داره اشکال نداره؟ممنوعیتی برای این افراد برای دمنوش یا چای هستش یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب در حد متعارف اشکالی ندارد
  • تصویر کاربر سونیا چهارشنبه ۴ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    من مدتی هستش درد قفسه سینه و گاهی تنگی نفس دارم وقتی غذا میخورم گلوم اذیت میشه و گاهی گلو درد دارم حتی با خوردن آب بعضی وقتا حس میکنم غذا تو گلوم میخواد گیر کنه یا حالت خفگی دارم نمیدونم دلیلش مشکلات معده است یا چیزی دیگه است ممنون راهنمایی کنید؟چیکار کنم و چی استفاده کنم؟ عکس آندوسکوپی چند ماه پیش گرفته بودم دکتر گفت یکم ورم مشاهده شده،عکس آندوسکوپی و براتون فرستادم دکتر لطفا نظرتونو بگید؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      سلام و عرض ادب ضمن مصرف پنتوپرازول ۴۰ میلی‌گرم هر صبح نیم ساعت قبل از صبحانه با یکی از همکاران محترم متخصص بیماریهای گوش و حلق و بینی نیز مشورت بفرمایید
    2. تصویر کاربر سونیا دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      دکتر من نگران مشکلات مری هستم ممکنه از مری باشه؟ البته من چند سال پیشم آندوسکوپی دادم که دکتر گفتش معدت زیاد اسید ترشح میکنه میتونه از این باشه یا نه؟ آندوسکوپی که براتون فرستادم مشکلی نداشت خوب بود یا نه؟
      ممنونم
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      نتیجه آندوسکوپی کاملاً نرمال است ولی احتمال ریفلاکس مری منتفی نیست
    4. تصویر کاربر سونیا سه شنبه ۳ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      ممنون دکتر از پاسخگویی شما،برای ریفلاکس چی باید استفاده کرد همون قرص پنتوپرازول ۴۰ کافیه؟ یا در کنارش باید داروهایی دیگه هم استفاده کرد؟ من گاهی شربت آلومینیوم،منیزیوم میخورم خوبه دکتر یا نه؟ البته به طور کلی قرصی استفاده نمیکنم، آیا در طولانی مدت خطرناک نیست؟
    5. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۴ تیر ۹۹( ۱ ماه پیش)
      در صورتی که با پنتوپرازول به تنهایی علایم کنترل نشود فاموتیدین ۴۰ میلی‌گرم هر شب را به پنتوپرازول اضافه کنید مصرف آنتی اسید هم جایگزین دیگر است. مسئله مهمی نیست نگران نباشید
    6. نمایش سایر ۴ پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.

۹۳
۲