از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر امیرحسین شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام خواستم بدانم آیا تنگی عروق ریز قلب خطرناک است؟وآیا کندی جریان خون در این عروق مشکل ساز می شود البته که درد قفسه سینه دارد وآیا با مصرف روزی یک عدد آ اس آ80 درمان میشود؟ علت تنگی عروق ریز قلب بنده آیا می تواند مادرزادی باشد یا در این سن 36 مبتلا شدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      هرگونه تنگی می تواند خطر ساز باشد ولی با توضیحات شما احتمالاً شما مبتلا به گرفتگی عروق و یا تنگی نیستید بلکه حرکت خون در رگهای قلب شما با کندی انجام می‌شود که پیش آگهی بسیار خوبی دارد و نیاز به درمان عمدتاً با استاتین ها نظیر روزاواستاتین و کاپتوپریل دارید و در صورت عدم وجود تنگی واضحی که با چشم رویت شود نیازی به مصرف آسپرین ندارید

  • تصویر کاربر امیرحسین شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    باسلام خواستم بدانم آیا تنگی عروق ریز قلب خطرناک است؟وآیا کندی جریان خون در این عروق مشکل ساز می شود البته که درد قفسه سینه دارد وآیا با مصرف روزی یک عدد آ اس آ80 درمان میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      هرگونه تنگی می تواند خطر ساز باشد ولی با توضیحات شما احتمالاً شما مبتلا به گرفتگی عروق و یا تنگی نیستید بلکه حرکت خون در رگهای قلب شما با کندی انجام می‌شود که پیش آگهی بسیار خوبی دارد و نیاز به درمان عمدتاً با استاتین ها نظیر روزاواستاتین و کاپتوپریل دارید و در صورت عدم وجود تنگی واضحی که با چشم رویت شود نیازی به مصرف آسپرین ندارید

  • تصویر کاربر فریبا شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر دوهفته پیش رگ سوزوندم چمران اصفهان گاهگاهی درددرکتف وقفسه سینه دارم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      مسئله مهمی نیست لطفاً نگران نباشید

  • تصویر کاربر نبی شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام چرا ورزش بدنسازی آماتور ، برای کسانی که آنژیوپلاستی انجام داده اند مضر است استدعا دارم لطفا جواب کامل باشد ( سپاسگزارم)
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 1 ماه پیش)

      ورزش هایی برای قلب مفید هستند که در آن‌ها ضربان قلب افزایش یابد و منجر به افزایش ضخامت عضلات قلب نشوند ورزش بدنسازی جزو ورزش هایی است که موجب افزایش ضخامت عضله قلب خواهد شد

  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتربنده اکووتست ورزش،انجام دادم وچیزی مشاهده نشده فقط به طورارثی پرولاپس هستم وهنگام اکوهم دکترگفته قطرسیاهرگ ۳۸میباشدکه باید۳۵باشدالان هم به علت فشارخون آملودیپین وبرای استرس بمدت ۶ساله پروپرانول ۱۰هم میخورم آیالازم است که پراپرانول راکناربگذارم ممنونم ازجنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      نیازی به کنار گذاشتن پروپرانولول نیست لطفاً اکوکاردیوگرافی را سالیانه یک بار تکرار بفرمایید

  • تصویر کاربر سامان چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    مادرم میگه عمل نمیکنم نمیدونم برای چی دکتر ش تشخیص داده عمل بشه لطفا راهنمایی کنید و الانم در بخش سی سی یو هستش مراقبت ویژه هستش
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      با توجه به عدم دسترسی به اطلاعات پرونده بیمارستانی و کلی بودن سوال متاسفانه قادر به پاسخگویی نیستم

  • تصویر کاربر نبی چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام پس از استعلام حالات شریف و عرض ارادت
    ۵۲ساله هستم و بعد از ۳۵ سال فوتبال نیمه حرفه ای به دلیل عارضه قلبی حدود ۵سال پیش ۲عدداستنت گذاری کرده و پس از عمل آنژیوپلاستی مدام ورزش های هوازی انجام داده ولی در سن۵۲سالگی یعنی حدود یک سال است که به ورزش بدنسازی رو آورده ام
    سوال من اینه که باوجود اینکه ۵سال ازعمل می گذرد آیاکار باوزنه ضرری نداردیانه؟
    درضمن به تازگی اسکن هسته ای شدم که الحمدالله هیچ مشکلی نداشتم
    باسپاس فراوان
    لطفا با سخاوت جوابم را بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      ورزش بدنسازی و به طور کلی ورزش های ایزومتریک که درآنها طول عضله ثابت است و فقط عضله در حالت انقباض نگاه داشته می شود ورزشهای مناسبی نیستند توصیه می کنم همان ورزش های هوازی را ادامه دهید

  • تصویر کاربر افسانه چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام تپش قلبم خيلي زياد ونامرتب شده وقشار خون بالا دارم در ضمن كورتون وهيدروكسي ميخورم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفاً یک هولتر نوار قلب ۴۸ ساعته بگیرید و سوال خود را به طور مشخص بپرسید

  • تصویر کاربر مهردخت چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید دکتر من مادرم49سالشه رمضان98با مصرف قرص33روز روزه گرفت چند شب بعد از ماه رمضان شب حالش بد شد و با فشار19 و قند400با آمبولانس به بیمارستان منتقل شد.طبق تشخیص پزشکان برای فشار خون و قندخون قرص تجویز شد ولی از بعد اون مدت تا همین چند وقت پیش دوباره حالش بد شد با ضربان145با آمبولانس منتقل شد بعد از اکو متخصص قلب تشخیص گشادی خفیف دریچه رو داد و کونکور50تجویز کرد ولی الآن مدتیه که تنگی تنفس ناگهانی،تپش قلب محکم ولی با ضربان نرمال،سردشدن دست و پا،وقتی بوی دود رو حس میکنه ضربان قلبش شدید میشه و کاملا حس خفگی داره،احساس تنگی قفسه ی سینه یا حس یه وزنه ی سنگین روی قفسه سینه رو داره،تاری دید،بطور کلی علائمی مشابه برونش اسپاسم رو داره و حالا نمیدونیم چیکار کنیم؟قرص رو ادامه بده یا نه؟
    دکتر والزومیکس رو قطع کرده و گفته هر وقت فشار خونت بالا بود مصرف کن و قرصای دیایتش هم ایناس:رپاگلیناید0/5_آتورواستاتین10_گلوتازون15که اولی رو هروقت شام سنگین بخوره استفاده میکنه.الآن بعد مدتی گفته که تنگی نفس داره چون مثل اکثر مادرا عادت به قایم کردن درداش داره.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتی که علائم حساسیت ریوی داشته باشند مصرف کانکور می‌تواند به تشدید علائم تنفسی کمک کند لذا می توانید کانکور را با داروهای دیگر پایین آورنده فشار خون از جمله والزومیکس نامبرده جایگزین بفرمایید همچنین بررسی از نظر احتمال گرفتگی عروق را قویا توصیه می کنم
      در صورت قطع کانکور و بروز تپش قلب می توان آن را با داروهای دیگری نظیر دیلتیازم و یا سایر داروها کنترل کرد

  • تصویر کاربر کیمیا چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 1 ماه پیش) مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    برای کسی که عمل قلب داشته و قرص وارفارین مصرف میکنه آیا مصرف قرص باکلوفن که شل کننده عضلات هست به مدت سه ماه مشکلی ایجاد نمیکنه؟ سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۳ آذر ۹۸( 1 ماه پیش)

      سلام و عرض ادب
      مصرف باکلوفن می‌تواند در صورت مصرف وارفارین میزان inr را افزایش دهد و احتمالاً نیاز به کاهش دوز مصرفی وارفارین خواهد بود بنابراین درصورت ضرورت مصرف باکلوفن INR را در فواصل زمانی کوتاه چک بفرمایید تا در صورت لزوم دوز مصرفی وارفارین تنظیم شود

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.