۱۰ علت تپش قلب در بیماران را بشناسید

اگر ضربان قلب ما به بالاتر از حد نرمال و قابل قبول برسد، به این وضعیت تپش قلب (heart palpitations) می گویند. این وضعیت می تواند بسیار هشدار دهنده باشد با این حال معمولا آسیبی به ما نمی رساند و پس از کمی استراحت، آرام می شود. در این مقاله به بررسی ۱۰ علت تپش قلب می پردازیم.

تمامی روزها، هر روز و هر لحظه قلب ما در حال پمپاژ کردن خون به نواحی مختلف بدن است تا اکسیژن و مواد ضروری را برای آنها تامین کند. علت تپش قلب در فرد می تواند ریشه در مسائل مختلف داشته باشد.

اکثر اوقات ما حتی متوجه فعالیت دائم و تپش قلب خود نیستیم، ولی گاهی اوقات که در حال انجام ورزش و فعالیت بدنی هستیم یا بر اثر چیزی به شدت می ترسیم، تپش قلب ما بالا رفته و ما را متوجه خود می کند.

اگر ضربان قلب ما به بالاتر از حد نرمال و قابل قبول برسد، به این وضعیت تپش قلب (heart palpitations) می گویند. این وضعیت می تواند بسیار هشدار دهنده باشد با این حال معمولا آسیبی به ما نمی رساند و پس از کمی استراحت، آرام می شود.

اما گاهی اوقات می تواند نشانه این باشد که ما در خطر هستیم و باید مشکل خود را هر چه سریع تر درمان کنیم. در این مقاله نگاهی خواهیم داشت به رایج ترین علائم و دلایل بروز تپش قلب در بیماران.

ترس

۱️⃣ حمله وحشت زدگی علت تپش قلب

ترس و وحشت یک واکنش طبیعی در انسان ها است که همه ما آن را در برخی شرایط و اوقات تجربه می کنیم. در واقع یک غریزه نجات و زنده ماندن در ما وجود دارد که باعث می شود نسبت به موقعیت های خطرناک و آسیب رسان واکنش نشان دهیم. اگر به خوبی در این شرایط واکنش نشان ندهیم، خطر پیش رو می تواند به ما آسیب برساند و یا حتی منجر به مرگ شود. اما گاهی اوقات این ترس می تواند خطرناک و نگران کننده شود و همیشه توجیه پذیر نیست.

همانطور که از نام آن مشخص است، حمله وحشت زدگی زمانی است که فردی حس بسیار نگران کننده اضطرار یا ترس را در خود داشته باشد. این می تواند یک تجربه بسیار ترسناک برای کسی باشد که این حمله را تحمل می کند و به وسیله تعدادی از علائم نظیر تپش قلب قابل شناسایی است.

آب

۲️⃣ تپش قلب به علت کاهش سطح آب بدن

اکثر ما در طی روز آن چنان توجهی به میزان سطح آب بدن خود نداریم و این که آیا میزان آب کافی و مورد نیاز وارد بدن ما می شود یا خیر. با این حال گاهی اوقات میزان آب ورودی به بدن ما بسیار کم است و در نتیجه با مشکل کم آبی بدن مواجه می شویم. این شرایط می تواند منجر به بروز تعدادی از علائم نظیر تپش قلب شود. با این حال مقابله و حل این وضعیت معمولا آسان است.

معمولا کاهش آب بدن می تواند منجر به کاهش فشار خون در افراد شود چرا که مایعات کمی در بدن وجود دارند. کم آبی بدن همچنین می تواند در تعادل موجود بین الکترولیت ها یا مواد غذایی که از مایعات دریافت می کنیم اختلال به وجود آورد. در چنین شرایطی بدن جهت جبران این وضعیت و کمبود آب ضربان قلب و سرعت آن را بالا تر می برد و مشکل تپش قلب به وجود خواهد آمد.

استرساسترس

۳️⃣ استرس علت تپش قلب

زندگی ما همیشه همانطور آرام و بدون مشکل و گرفتاری دنبال نمی شود و به عبارتی همیشه ایده آل نیست. اتفاقات و مشکلات اطراف ما منجر به افزایش استرس ما می شوند و بدن ما با مشکلات و اتفاقات درگیر خواهد شد تا آن ها را حل کند. آدرنالین کم کم و به شکل مخفیانه وارد جریان خون ما می شود و امکان آرام بودن و ریلکس کردن را از ما می گیرد. در نتیجه قلب سعی می کند سخت تر کار کند و خون را به نواحی مختلف از بدن پمپاژ می کند.

این پمپاژ سنگین و قوی خون منجر به بروز مشکل تپش قلب می شود که یکی از علائم بسیار رایج و شناخته شده از استرس و اضطراب به شمار می رود. معمولا ما با گذشتن چند لحظه آرام می شویم و همراه با آن ضربان قلب ما نیز به حالت طبیعی بر می گردد. اگر تپش قلب حتی پس از کم شدن میزان استرس ما پا برجا باقی بماند باید حتما به سراغ درمان رفته و با پزشکان عمومی و متخصص مشورت کنیم.

رژیم غذایی

۴️⃣ تغییرات رژیم غذایی علت تپش قلب

انسان ها معمولا رژیم غذایی متنوعی دارند و گذشته از درد شکم و مشکلات مربوط به آن، این تنوع غذایی مشکلی به وجود نمی آورد. در حقیقت متخصصین داشتن یک رژیم غذایی متنوع را پیشنهاد می کنند چرا که می تواند تنوع مواد غذایی ورودی به بدن ما را افزایش دهد تا بدنی سالم و خوش فرم داشته باشیم. با این حال گاهی اوقات تغییرات جدید و ناگهانی در رژیم غذایی می تواند تاثیرات ناخواسته و بدی داشته باشد که یکی از این موارد تپش قلب است.

ایجاد یک تغییر جدید در رژیم غذایی ممکن است موادی را وارد بدن فرد کند که به آن آلرژی دارند و در نتیجه این اتفاق تپش قلب به وجود خواهد آمد. این تغییرات رژیم غذایی می توانند بر موارد دیگری نظیر سطح قند خون تاثیر بگذارد که خود عامل دیگری برای افزایش ضربان قلب افراد به شمار می رود. اگر یک تغییر خاص در رژیم غذایی منجر به بروز تپش قلب در شما شد پیشنهاد می کنیم یک تاریخچه از موادی که معمولا مصرف می کنید نگه دارید تا بتوانید خیلی زود غذایی که منجر به بروز این اثرات ناخواسته می شود را شناسایی نمایید.

کافئین

۵️⃣ تحریک کننده ها علت تپش قلب

مواد مختلفی وجود دارند که به عنوان محرک برای بدن فعالیت می کنند. این مواد معمولا میزان هوشیاری ما را بالا می برند و در نتیجه آن ضربان قلب نیز شدت بیشتری پیدا می کند. تعداد زیادی از محرک های هوشیاری و بدن در بالا رفتن سرعت تپش قلب تاثیر دارند که حالتی غیر نرمال به حساب می آید.

یک مثال از این مواد محرک که مصرف زیادی نیز در بین افراد دارد کافئین است که بیشتر در چای و قهوه پیدا می شود. با این که چنین نوشیدنی هایی برای اول صبح ایده آل هستند تا هوشیاری ما را در شروع ساعت کاری بالا ببرند اما بسیاری از افراد باید کافئین را با تعادل و دقت مصرف کنند تا از تپش قلب بالا جلوگیری به عمل آید. دارو هایی نظیر آمفتامین ها (amphetamines) و کوکائین (cocaine) نیز می توانند منجر به ایجاد تپش قلب در افراد شوند. همچنین نوشیدنی های انرژی زا نظیر رد بول نیز می توانند مسئول به وجود آمدن تپش قلب در افراد باشند.

دارو

۶️⃣ تپش قلب به علت مواد دارویی و داروها

برای درمان بیماری ها و مشکلات حوزه سلامتی انسان تنوع بسیار زیادی از مواد دارویی و دارو های مختلف وجود دارد. این دارو ها علاوه بر تاثیر مثبت خود بر روی بیماری های خاص، عوارض جانبی متعددی نیز دارند که برخی از آن ها ناخواسته هستند. یکی از عوارض جانبی احتمالی برای بعضی از دارو ها افزایش تپش قلب است.

اگر احتمال بروز تپش قلب در شما وجود دارد و یا هرگونه عکس العمل دیگری نسبت به دارو ها دارید حتما باید قبل از مصرف هر داروی جدید و یا حتی داروهای قدیمی با پزشک معالج خود مشورت کنید. ممکن است در این شرایط پزشکان داروهای دیگری را جایگزین کنند. ترکیب های متفاوت از دارو ها نیز می توانند منجر به بروز تپش قلب شوند و اگر این علائم و مشکلات از بین نرفت حتما باید در این باره با پزشک معالج خود صحبت کنید.

معاینه قلب

۷️⃣ تغییرات هورمونی علت تپش قلب

بدن های ما به شدت تحت تاثیر هورمون ها هستند و همین هورمون ها جنبه های مختلف از بدن ما و کارکردهایمان را کنترل می کنند. هورمون ها می توانند بر روی حالت و مود، سطح قند خون، دمای بدن و دیگر بخش های بدن ما تاثیر بگذارند. یک کارکرد خاص بدن ما در این زمینه ضربان قلب است. تغییرات مختلف در سطح هورمون های بدن می توانند منجر به ایجاد تپش قلب شوند. با رسیدن دوباره سطح هورمون ها به حالت تعادل، مشکل تپش قلب نیز حل می شود.

در خانم ها، این گونه تغییرات هورمونی ممکن است به دلایلی نظیر حاملگی، دوران قاعدگی و یائسگی رخ دهند. دارو های پیشگیری از بارداری نیز می توانند دلیل اصلی تغییرات هورمونی باشند که منجر به تپش قلب می شود. اگر مشکل تپش قلب ادامه دار باشد و زود از بین نرود پیشنهاد می شود به دنبال درمان پزشکی مشکل باشیم به خصوص اگر فرد مربوطه باردار باشد.

ضربان قلب هدف

۸️⃣ ورزش و نرمش علت تپش قلب

متخصصین سلامت پیشنهاد می کنند در برنامه زندگی خود به اندازه کافی وقت برای تحرک و ورزش بگذاریم و این یک پیشنهاد بسیار خوب است.

ورزش و تحرک به افراد کمک می کند سیستم قلبی و عروقی خود را در حالت مناسب و سالمی نگه دارند و منجر به سالم ماندن قلب و شش های افراد می شود. همچنین به کمک ورزش و نرمش می توان چربی اضافه را آب کرد، حس و حال کلی خود را بهبود بخشید و کیفیت زندگی را در مجموع بالا برد.

اگر به تمرین و ورزش عادت ندارید، بالا رفتن ضربان قلب و مشکل تپش قلب می تواند تا حد زیادی نگران کننده باشد. این افزایش ضربان قلب عموما موقت است و حتی برای شما مفید خواهد بود.

اگر در مورد تپش قلب خود در حین ورزش کردن و یا پس از آن مطمئن نیستید و نگرانی دارید حتما با یک پزشک مشورت کنید. علاوه بر این یک مربی فیتنس و تناسب اندام می تواند تمرینات مناسبی را برای شما برنامه ریزی کند تا مشکل به وجود آمدن تپش قلب برطرف گردد.

ضربان قلب نرمال در حین ورزش چقدر باید باشد؟ : ضربان قلب هدف

کم خونی

۹️⃣ کم خونی (Anemia) و تپش قلب

ماده خاصی به نام هموگولوبین باعث قرمز بودن خون های موجود در بدن ما می شود. هموگولوبین یک نوع پروتئینی است که در سلول های قرمز خون پیدا می شود. این پروتئین حامل آهن است که وابستگی زیادی به اکسیژن دارد. آهن به اکسیژن این امکان را می دهد تا خود را به هموگولوبین متصل کند و سپس سلول های قرمز اکسیژن را به نواحی مختلف بدن حمل می کنند.

هنگامی که تعداد سلول های خونی قرمز کم می شود و یا به عبارتی هموگولوبین فرد کاهش می یابد، بدن نمی تواند اکسیژن مورد نیاز خود را تامین کند. نام این شرایط خاص را کم خونی می گویند و یکی از راه هایی که بدن سعی در جبران این مشکل دارد بالا بردن ضربان قلب است تا به کمک آن بتواند اکسیژن موجود در گردش خون بدن را بالا ببرد. در نتیجه این کم خونی مشکل تپش قلب برای فرد به وجود می آید. مشکل کم خونی قابل درمان است و در نتیجه این نوع از تپش قلب پس از حل مشکل مربوطه و بالا آمدن سطح اکسیژن موجود در جریان خون به حالت عادی بر خواهد گشت.

قلب درد

🔟مشکلات قلبی علت تپش قلب

قلب های ما روزانه و بدون هیچ توجهی به کار خود ادامه می دهند و ما نیز معمولا توجه خاصی به این عضو مهم نداریم و فکر می کنیم مشکلی آن را تهدید نمی کند. وابستگی ما به سلامت قلب در بدن بسیار بالا است چرا که اگر جریان خود پمپاژی آن به اندام های بدن متوقف شود از بین می رویم. هنگامی که مشکلات قلبی خاصی که منجر به محدود کردن خون در گردش بدن می شوند اتفاق می افتند، نتایج و اثرات این مشکلات زیان بار خواهند بود.

اگر بنا به هیچ دلیل مشخص و دقیقی مشکل تپش قلب دارید، این موضوع می تواند نشانه این باشد که مشکلی برای قلب شما به وجود آمده است. با این که تمامی مشکلات قلبی به صورت فوری خطرناک و زیان بار نیستند اما بعضی از این موارد نظیر حمله های قلبی می توانند کشنده باشند. اگر مشکل تپش قلب افراطی و غیر طبیعی دارید و یا حس می کنید که حمله قلبی برایتان پیش آمده است حتما خیلی زود بدون هیچ گونه اتلاف وقت به ملاقات پزشکان متخصص قلب و عروق بروید.

 

دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

[wp_ulike]

.برای ارتقاء کیفیت مطالب امتیاز دهید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر ابوالفضل شنبه ۱۱ آبان ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 215 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من ضربان قلب نامنظم همراه با تنگی نفس دارم.استرسم و ترسم خیلی زیاده.
    خواستم بدونم
    این خیلی خطرناکه؟ یا به مرور زمان رفع میشه
    نوار قلب گرفتم نرمال بود.ولی خودم نامنظم بودن رو حس میکنم ونمیتونم بعضی وقتا نفس عمیق بکشم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۱ آبان ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      اطلاعات ارائه شده برای پاسخگویی کافی نیست. انواع آریتمی قلبی و درمان آن را در مقاله زیر گردآوری کرده ام. اگر علائمی غیر از علائم ذکر شده داشتید، باید به پزشک مراجعه کنید.

      https://dryazdankhah.com/1105/

  • تصویر کاربر دانیال شنبه ۱۱ آبان ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 223 مشاهده پرسش
    درود بر شما، وقت بخیر.
    پسری ۳۴ ساله هستم، از دوران کودکی ( حدود ۶ سالگی ) متاسفانه دچار خود ارضایی بودم، که تبدیل به نوعی اعتیاد اجباری شد
    ( روزی ۲،۱ بار )
    چند سالی هست دچار تپش قلب هستم،‌ به نوعی که احساس میکنم شخصی قلبم و تو دستاش گرفته و قلبم به زور میزنه ( البته احساس درد در قفسه سینه یا دستها ندارم )
    این تپش قلب از روی اضطراب نیست چون وقتهایی که مشکلی هم‌ ندارم و کاملا عادی ام این احساس رو تجربه میکنم به خصوص وقتی که میشینم رو صندلی کامپیوتر کار کنم.
    نوار قلب دادم خوب بود، یک بارم اکو سیاه سفید دادم گفتند مشکلی نیست.
    به‌نظر شما ارتباطی بین خودارضایی حاد و این احساس وجود داره و راه درمان چیست ؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۱ آبان ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      معایبی که برای خودارضایی ذکر می شود، پشتوانه علمی و تحقیقاتی ندارد و به طور قطع وضعیت شما ارتباطی با این قضیه ندارد.
      ضربان قلب خود را با روش های ذکر شده در مقاله زیر اندازه گیری کنید، اگر در محدوده نرمال است، جای نگرانی ندارید. اگر خارج از محدوده نرمال است، با مراجعه به پزشک متخصص عادات غذایی و حرکتی خود را بررسی و اصلاح نمایید.
      https://dryazdankhah.com/6/

  • تصویر کاربر ارش چهارشنبه ۱ آبان ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من مدت یکماه است نفس تنگی و سوزش شدید گلو دارم بیمارستان رفتم بستری شدم پزشکم دستور انژیو داد ولی پلاکت خونم پایین بود منو ترخیص کردن و عودت دادن به خون شناس درد سوزش گلوم زیاده حتی فقادر به راه رفتن نیستم خواهش میکنم راهنمایی کنین من تو شهرستان هستم مازنداران و اینجا خیلی کم رسیدگی میکنن در ضمن من 39سالمه و سابقه قبلی نداشتم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱ آبان ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      قبل از هر اظهار نظری تمایل دارم که نظر پزشکی متخصص خون را در مورد بیماری شما بدانم

  • تصویر کاربر کیمیا شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت اقای دکتر ،اقای دکتر تقریبا چند ماه میشه تپش قلب دارم ومشکل خاصی نداشتم تا اینکه بعد از درد سدید معده نوار قلب مشکل داشت چند بار دیگه هم نوار قلب تکرار شد باز مشکل داشت اکو بدون مشکل وسالم بود ولی تست ورزشم هم مشکل کوچیک داشت یه مقدار هم سمت چپ طرف قلبم احساس سنگینی میکنم همراه با تپش قلب. میشه لطف کنید منو راهنمایی کنید مشکل از قلبم هستش یا معده ؟‌لازم که مگا اسکن انجام بدم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      به نظر مشکل شما قلبی نیست.

  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید جناب دکتر من جوان 33 ساله و هستم چند وقته متاسفانه مواد مخدر تدخینی وع شیره استفاده میکنم صربان قلبم بالا میره. همش میترسم اتفاقی پیش بیاد. یا تو خاب سکته کنم یا اوردز چه زمانی متوجه بشم مشکل سازه و به پزشک مراجعه کنم البته تصمیم به ترک این ماده گرفتم و خودمم خیلی پشیمونم ببخشید سرتونو به درد اوردم همش میترسم سکته کنم به متخصص قلب رفتم اما روم نشده بگم هفته ای یکبار استعمال میکنم لطفا راهنماییم کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      سوالی مطرح نشده است. ولی هرچه سریعتر برای سلامتی خود مواد مخدر را ترک کنید، می توانید از اجتماع های معتادین گمنام NA کمک بگیرید.

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۷ مهر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    ببخشید من ضربان قلبم بالا است حدود 130الی 120 و فشار خونم هم پایینه حدود10/5 روی 7/5 می خواستم ببینم که آیا این قرص پراپرانولول برای من خوب هست یا نه
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۷ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب

      در صورت مصرف پروپرانولول ممکن است دچار افت فشار خون شوید، لطفا پیش از مصرف دارو به پزشک مراجعه نمایید.

  • تصویر کاربر اصغر چهارشنبه ۱۷ مهر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من قبلاً اضطراب زیادی داشتم که حدود سه سال تحت نظر روانپزشک بودم که اون حالت های آزار دهنده خوب شد ودارو هم مصرف نمی کنم اما اکثراً وقتی فعالیتی ندارم در حال نشسه یا دراز کش تپش قلب دارم و احساس می کنم سرم کیجه می رود اما وقتی در حال فعالیت هستم چنین مشکلی ندارم ودر ضمن غذا هم بیشتر می خورم اما وزنم بالا نمی رود 45سال دارم وزنم 69کیلو است
    باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۷ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورت طبیعی بودن آزمایش های تیروئید می توانید از پروپرانولول ده میلی گرم روزانه دو بار استفاده بفرمایید

  • تصویر کاربر Hiva چهارشنبه ۱۷ مهر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت اقای دکتر
    ۷ساله ک تپش دارم البته تو این مدت فقط هنگام پله بالا رفتن و خستگی تپش های اریتمی میشدم ولی خیلی گذرا ولی هرسری احساس میکردم ک بیشتر شده و خسته میشم تا اینکه گفتن باید ابلیشن انجام بدم ۲روز بعد ابلیشن باز دچار تپش شدم و دکتر گفت باید دارو رو مصرف کنی پروپرانولول ۲۰ اما ازاون موقع خیلی بیشتر شده و مصرف دارو به روزی ۴تا رسیده ک مدام احساس خستگی میکنم حتی تپش ها بیشتر و طولانی شده علتش چیه دکتر؟مکنه ناموفق بوده یا مشکل دیگه ای هست
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۷ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      بله احتمال عدم موفقیت ابلیشن وجود دارد

  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۴ مهر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 206 مشاهده پرسش
    باسلام مادر بنده که حدود ۶۲سال سن دارد از گذشته سابقه تپش قلب داشته و درزمان هایی مثلا ۷ماه یایکسال هیچ تپشی ندارد ولی بعضی اوقات دچار تپش قلب شدید می شود.همه پیگیری ها و آزمایشات قلبی برای ایشان انجام شده ومی گویند قلب کاملا سالم است.
    فقط بعضی وقت ها که معده اش ناراحت است تپش بیشتر دارد.
    واقعا در سختی هستند و ریشه اصلی تپش هم مشخص نشده و جدیدا گفته شده برای معده است.اما بازهم نه دارو ودرمانی پیشنهاد نشده.از شما خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۴ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      لطفاً یک هولتر نوار قلب ۴۸ ساعته انجام دهید و یا در حین یکی از حملات تپش قلب نوار قلب بگیرید

  • تصویر کاربر shadi شنبه ۱۳ مهر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 224 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشین ببخشید اقای دکتر سوال داشتم از خدمتتون من دیروز یهو احساس کردم تنگی نفس گرفتم و تپش قلب یه حس بدی سمت چپ سینم داشتم ک خیلی نگرانم کرد که بعد یه ساعتک تومدم بیرون و تو هوای خنک بودم یه مقدار بهتر شدم امروز خیلی خوبم تا الان فقط گاهی یه سنگینی کوچیک تو همون قسمت چپ سینم‌حس میکنم ب نظرتون دلیلش چی میشه و من باید چیکار کنم ؟دیروز یه لیوان قهوه چرب خوردم از اونکه نمیتونه باشه نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۳ مهر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      توضیحات ارائه شده کافی نیست، ممکن است از تغییر فشار خون ناگهانی باشد، در صورت تکرار این وضعیت برای معایتات و آزمایش های اولیه به پزشک عمومی مراجعه کنید.

درحال دریافت اطلاعات