۱۰ علت تپش قلب در بیماران را بشناسید

اگر ضربان قلب ما به بالاتر از حد نرمال و قابل قبول برسد، به این وضعیت تپش قلب (heart palpitations) می گویند. این وضعیت می تواند بسیار هشدار دهنده باشد با این حال معمولا آسیبی به ما نمی رساند و پس از کمی استراحت، آرام می شود. در این مقاله به بررسی ۱۰ علت تپش قلب می پردازیم.

تمامی روزها، هر روز و هر لحظه قلب ما در حال پمپاژ کردن خون به نواحی مختلف بدن است تا اکسیژن و مواد ضروری را برای آنها تامین کند. علت تپش قلب در فرد می تواند ریشه در مسائل مختلف داشته باشد.

اکثر اوقات ما حتی متوجه فعالیت دائم و تپش قلب خود نیستیم، ولی گاهی اوقات که در حال انجام ورزش و فعالیت بدنی هستیم یا بر اثر چیزی به شدت می ترسیم، تپش قلب ما بالا رفته و ما را متوجه خود می کند.

اگر ضربان قلب ما به بالاتر از حد نرمال و قابل قبول برسد، به این وضعیت تپش قلب (heart palpitations) می گویند. این وضعیت می تواند بسیار هشدار دهنده باشد با این حال معمولا آسیبی به ما نمی رساند و پس از کمی استراحت، آرام می شود.

اما گاهی اوقات می تواند نشانه این باشد که ما در خطر هستیم و باید مشکل خود را هر چه سریع تر درمان کنیم. در این مقاله نگاهی خواهیم داشت به رایج ترین علائم و دلایل بروز تپش قلب در بیماران.

ترس

۱️⃣ حمله وحشت زدگی علت تپش قلب

ترس و وحشت یک واکنش طبیعی در انسان ها است که همه ما آن را در برخی شرایط و اوقات تجربه می کنیم. در واقع یک غریزه نجات و زنده ماندن در ما وجود دارد که باعث می شود نسبت به موقعیت های خطرناک و آسیب رسان واکنش نشان دهیم. اگر به خوبی در این شرایط واکنش نشان ندهیم، خطر پیش رو می تواند به ما آسیب برساند و یا حتی منجر به مرگ شود. اما گاهی اوقات این ترس می تواند خطرناک و نگران کننده شود و همیشه توجیه پذیر نیست.

همانطور که از نام آن مشخص است، حمله وحشت زدگی زمانی است که فردی حس بسیار نگران کننده اضطرار یا ترس را در خود داشته باشد. این می تواند یک تجربه بسیار ترسناک برای کسی باشد که این حمله را تحمل می کند و به وسیله تعدادی از علائم نظیر تپش قلب قابل شناسایی است.

آب

۲️⃣ تپش قلب به علت کاهش سطح آب بدن

اکثر ما در طی روز آن چنان توجهی به میزان سطح آب بدن خود نداریم و این که آیا میزان آب کافی و مورد نیاز وارد بدن ما می شود یا خیر. با این حال گاهی اوقات میزان آب ورودی به بدن ما بسیار کم است و در نتیجه با مشکل کم آبی بدن مواجه می شویم. این شرایط می تواند منجر به بروز تعدادی از علائم نظیر تپش قلب شود. با این حال مقابله و حل این وضعیت معمولا آسان است.

معمولا کاهش آب بدن می تواند منجر به کاهش فشار خون در افراد شود چرا که مایعات کمی در بدن وجود دارند. کم آبی بدن همچنین می تواند در تعادل موجود بین الکترولیت ها یا مواد غذایی که از مایعات دریافت می کنیم اختلال به وجود آورد. در چنین شرایطی بدن جهت جبران این وضعیت و کمبود آب ضربان قلب و سرعت آن را بالا تر می برد و مشکل تپش قلب به وجود خواهد آمد.

استرساسترس

۳️⃣ استرس علت تپش قلب

زندگی ما همیشه همانطور آرام و بدون مشکل و گرفتاری دنبال نمی شود و به عبارتی همیشه ایده آل نیست. اتفاقات و مشکلات اطراف ما منجر به افزایش استرس ما می شوند و بدن ما با مشکلات و اتفاقات درگیر خواهد شد تا آن ها را حل کند. آدرنالین کم کم و به شکل مخفیانه وارد جریان خون ما می شود و امکان آرام بودن و ریلکس کردن را از ما می گیرد. در نتیجه قلب سعی می کند سخت تر کار کند و خون را به نواحی مختلف از بدن پمپاژ می کند.

این پمپاژ سنگین و قوی خون منجر به بروز مشکل تپش قلب می شود که یکی از علائم بسیار رایج و شناخته شده از استرس و اضطراب به شمار می رود. معمولا ما با گذشتن چند لحظه آرام می شویم و همراه با آن ضربان قلب ما نیز به حالت طبیعی بر می گردد. اگر تپش قلب حتی پس از کم شدن میزان استرس ما پا برجا باقی بماند باید حتما به سراغ درمان رفته و با پزشکان عمومی و متخصص مشورت کنیم.

رژیم غذایی

۴️⃣ تغییرات رژیم غذایی علت تپش قلب

انسان ها معمولا رژیم غذایی متنوعی دارند و گذشته از درد شکم و مشکلات مربوط به آن، این تنوع غذایی مشکلی به وجود نمی آورد. در حقیقت متخصصین داشتن یک رژیم غذایی متنوع را پیشنهاد می کنند چرا که می تواند تنوع مواد غذایی ورودی به بدن ما را افزایش دهد تا بدنی سالم و خوش فرم داشته باشیم. با این حال گاهی اوقات تغییرات جدید و ناگهانی در رژیم غذایی می تواند تاثیرات ناخواسته و بدی داشته باشد که یکی از این موارد تپش قلب است.

ایجاد یک تغییر جدید در رژیم غذایی ممکن است موادی را وارد بدن فرد کند که به آن آلرژی دارند و در نتیجه این اتفاق تپش قلب به وجود خواهد آمد. این تغییرات رژیم غذایی می توانند بر موارد دیگری نظیر سطح قند خون تاثیر بگذارد که خود عامل دیگری برای افزایش ضربان قلب افراد به شمار می رود. اگر یک تغییر خاص در رژیم غذایی منجر به بروز تپش قلب در شما شد پیشنهاد می کنیم یک تاریخچه از موادی که معمولا مصرف می کنید نگه دارید تا بتوانید خیلی زود غذایی که منجر به بروز این اثرات ناخواسته می شود را شناسایی نمایید.

کافئین

۵️⃣ تحریک کننده ها علت تپش قلب

مواد مختلفی وجود دارند که به عنوان محرک برای بدن فعالیت می کنند. این مواد معمولا میزان هوشیاری ما را بالا می برند و در نتیجه آن ضربان قلب نیز شدت بیشتری پیدا می کند. تعداد زیادی از محرک های هوشیاری و بدن در بالا رفتن سرعت تپش قلب تاثیر دارند که حالتی غیر نرمال به حساب می آید.

یک مثال از این مواد محرک که مصرف زیادی نیز در بین افراد دارد کافئین است که بیشتر در چای و قهوه پیدا می شود. با این که چنین نوشیدنی هایی برای اول صبح ایده آل هستند تا هوشیاری ما را در شروع ساعت کاری بالا ببرند اما بسیاری از افراد باید کافئین را با تعادل و دقت مصرف کنند تا از تپش قلب بالا جلوگیری به عمل آید. دارو هایی نظیر آمفتامین ها (amphetamines) و کوکائین (cocaine) نیز می توانند منجر به ایجاد تپش قلب در افراد شوند. همچنین نوشیدنی های انرژی زا نظیر رد بول نیز می توانند مسئول به وجود آمدن تپش قلب در افراد باشند.

دارو

۶️⃣ تپش قلب به علت مواد دارویی و داروها

برای درمان بیماری ها و مشکلات حوزه سلامتی انسان تنوع بسیار زیادی از مواد دارویی و دارو های مختلف وجود دارد. این دارو ها علاوه بر تاثیر مثبت خود بر روی بیماری های خاص، عوارض جانبی متعددی نیز دارند که برخی از آن ها ناخواسته هستند. یکی از عوارض جانبی احتمالی برای بعضی از دارو ها افزایش تپش قلب است.

اگر احتمال بروز تپش قلب در شما وجود دارد و یا هرگونه عکس العمل دیگری نسبت به دارو ها دارید حتما باید قبل از مصرف هر داروی جدید و یا حتی داروهای قدیمی با پزشک معالج خود مشورت کنید. ممکن است در این شرایط پزشکان داروهای دیگری را جایگزین کنند. ترکیب های متفاوت از دارو ها نیز می توانند منجر به بروز تپش قلب شوند و اگر این علائم و مشکلات از بین نرفت حتما باید در این باره با پزشک معالج خود صحبت کنید.

معاینه قلب

۷️⃣ تغییرات هورمونی علت تپش قلب

بدن های ما به شدت تحت تاثیر هورمون ها هستند و همین هورمون ها جنبه های مختلف از بدن ما و کارکردهایمان را کنترل می کنند. هورمون ها می توانند بر روی حالت و مود، سطح قند خون، دمای بدن و دیگر بخش های بدن ما تاثیر بگذارند. یک کارکرد خاص بدن ما در این زمینه ضربان قلب است. تغییرات مختلف در سطح هورمون های بدن می توانند منجر به ایجاد تپش قلب شوند. با رسیدن دوباره سطح هورمون ها به حالت تعادل، مشکل تپش قلب نیز حل می شود.

در خانم ها، این گونه تغییرات هورمونی ممکن است به دلایلی نظیر حاملگی، دوران قاعدگی و یائسگی رخ دهند. دارو های پیشگیری از بارداری نیز می توانند دلیل اصلی تغییرات هورمونی باشند که منجر به تپش قلب می شود. اگر مشکل تپش قلب ادامه دار باشد و زود از بین نرود پیشنهاد می شود به دنبال درمان پزشکی مشکل باشیم به خصوص اگر فرد مربوطه باردار باشد.

ضربان قلب هدف

۸️⃣ ورزش و نرمش علت تپش قلب

متخصصین سلامت پیشنهاد می کنند در برنامه زندگی خود به اندازه کافی وقت برای تحرک و ورزش بگذاریم و این یک پیشنهاد بسیار خوب است.

ورزش و تحرک به افراد کمک می کند سیستم قلبی و عروقی خود را در حالت مناسب و سالمی نگه دارند و منجر به سالم ماندن قلب و شش های افراد می شود. همچنین به کمک ورزش و نرمش می توان چربی اضافه را آب کرد، حس و حال کلی خود را بهبود بخشید و کیفیت زندگی را در مجموع بالا برد.

اگر به تمرین و ورزش عادت ندارید، بالا رفتن ضربان قلب و مشکل تپش قلب می تواند تا حد زیادی نگران کننده باشد. این افزایش ضربان قلب عموما موقت است و حتی برای شما مفید خواهد بود.

اگر در مورد تپش قلب خود در حین ورزش کردن و یا پس از آن مطمئن نیستید و نگرانی دارید حتما با یک پزشک مشورت کنید. علاوه بر این یک مربی فیتنس و تناسب اندام می تواند تمرینات مناسبی را برای شما برنامه ریزی کند تا مشکل به وجود آمدن تپش قلب برطرف گردد.

ضربان قلب نرمال در حین ورزش چقدر باید باشد؟ : ضربان قلب هدف

کم خونی

۹️⃣ کم خونی (Anemia) و تپش قلب

ماده خاصی به نام هموگولوبین باعث قرمز بودن خون های موجود در بدن ما می شود. هموگولوبین یک نوع پروتئینی است که در سلول های قرمز خون پیدا می شود. این پروتئین حامل آهن است که وابستگی زیادی به اکسیژن دارد. آهن به اکسیژن این امکان را می دهد تا خود را به هموگولوبین متصل کند و سپس سلول های قرمز اکسیژن را به نواحی مختلف بدن حمل می کنند.

هنگامی که تعداد سلول های خونی قرمز کم می شود و یا به عبارتی هموگولوبین فرد کاهش می یابد، بدن نمی تواند اکسیژن مورد نیاز خود را تامین کند. نام این شرایط خاص را کم خونی می گویند و یکی از راه هایی که بدن سعی در جبران این مشکل دارد بالا بردن ضربان قلب است تا به کمک آن بتواند اکسیژن موجود در گردش خون بدن را بالا ببرد. در نتیجه این کم خونی مشکل تپش قلب برای فرد به وجود می آید. مشکل کم خونی قابل درمان است و در نتیجه این نوع از تپش قلب پس از حل مشکل مربوطه و بالا آمدن سطح اکسیژن موجود در جریان خون به حالت عادی بر خواهد گشت.

قلب درد

🔟مشکلات قلبی علت تپش قلب

قلب های ما روزانه و بدون هیچ توجهی به کار خود ادامه می دهند و ما نیز معمولا توجه خاصی به این عضو مهم نداریم و فکر می کنیم مشکلی آن را تهدید نمی کند. وابستگی ما به سلامت قلب در بدن بسیار بالا است چرا که اگر جریان خود پمپاژی آن به اندام های بدن متوقف شود از بین می رویم. هنگامی که مشکلات قلبی خاصی که منجر به محدود کردن خون در گردش بدن می شوند اتفاق می افتند، نتایج و اثرات این مشکلات زیان بار خواهند بود.

اگر بنا به هیچ دلیل مشخص و دقیقی مشکل تپش قلب دارید، این موضوع می تواند نشانه این باشد که مشکلی برای قلب شما به وجود آمده است. با این که تمامی مشکلات قلبی به صورت فوری خطرناک و زیان بار نیستند اما بعضی از این موارد نظیر حمله های قلبی می توانند کشنده باشند. اگر مشکل تپش قلب افراطی و غیر طبیعی دارید و یا حس می کنید که حمله قلبی برایتان پیش آمده است حتما خیلی زود بدون هیچ گونه اتلاف وقت به ملاقات پزشکان متخصص قلب و عروق بروید.

 

دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی

[wp_ulike]

.برای ارتقاء کیفیت مطالب امتیاز دهید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر رسول یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخير جناب دكتر پدرم شصت سال سن دارد ۵ سال پیش عمل قلب باز انجام داده الان میخواد عمل دیسک کمر انجام بدهد ضربان قلبش 86 تا 88 هست آیا میتواند عمل دیسک کمر را انجام دهد
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      توضیحات شما برای پاسخ دقیق و مناسب کافی نیست ولی به احتمال خیلی زیاد مشکلی برای عمل نخواهند داشت

  • تصویر کاربر سجادکرم دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 204 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    بنده ۳۰ سالمه ودر سن ۲۸ سالگیم دوچار
    تپش قلب سریع شدم بحدی که ب ۱۵۷ رسید بعد که ب دکتر متخصص قلب رفتم ب من دارو دادن متاسفانه واسه مدتی از آن استفاده کردم بعد آن را کنار گذاشتم دوچار خون غلیض هم هستم .امروزم شام سیر زیاد خوردم تا وقتی خواستم روی تخت دراز بکشم قلبم خیلی تند تند میزد تارسیدم بیمارستان ۱۴۵ درجه رسید اکو نوار قلب هم گرفتم دکتر میگن سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب

      لطفا نتیجه اکو و نوار قلب خود را بفرستید. ضربان قلب تابع عوامل مختلفی است، به همین علت توصیه می شود یک هولتر 24 ساعته نوار قلب انجام دهید و ساعت فعالیت های مختلف روزانه خود را درج کنید تا بهتر بتوان در مورد آن نظر داد.

  • تصویر کاربر فرشته دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب ...من 35سالمه تپش قلب میگیره منو تا 120.رفتم دکتر اکو ونوار قلب وتست ورزش دادم و گفتن سالم هست اما مجددا برام پیش میاد وحالت تهوع و لرزش از درون .سنگینی سمت قلبم .سبکی سر .ممنون از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب

      جای نگرانی نیست، برای کنترل تپش قلب می توانید از قرص پروپرانولول 10 استفاده نمایید.

  • تصویر کاربر رضایی دوشنبه ۳۰ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 221 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر.وقتتون بخیر
    من دختری19ساله ام و وقتی نبض دستم رو میگیرم میبینم که بین هر4-5تا ضربان قلبم یکی رو جا میندازه و بعد دوتا پشت سرهم و سریع میزنه.گاهی اوقاتم همینطور که نشستم در وضعیت استراحت یهو قلبم تند تند ضربان میزنه و بعد2-3ثانیه به حالت عادی برمیگرده.بعضی وقتا هم یهو سوزش و تیرکشیدنی در قلب و قفسه سینه احساس میکنم و در اون7-8ثانیه نمیتونم تکون بخورم یا نفس بکشم چون اگر تکون بخورم بدجور و غیرقابل تحمل تیرمیکشه.فقط نفسمو حبس میکنم تا وقتی دوباره به حالت عادی برگردم.آیا چیز خطرناکیه؟یا نه مشکل ساز نیست؟
    مشکل قلبی هم درخانواده داریم عموم قلبش مشکل داره داییمم دریچه مصنوعی میترال داره
    باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۳۰ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب

      لطفا یک هولتر نوار قلب 24 ساعته انجام  دهید و نتیجه را ارسال کنید.

  • تصویر کاربر عادل یکشنبه ۲۲ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان.من حدود 6 ماه است که وقتی می خواهم به رختخواب بروم.در لحظه ای که می خواهم به خواب فرو بروم.کسری از سانیه انگار قلبم می ایستد وبا ترس و خوف پا مشم.این فقط وقتی می خواهم بخوابم برام پیش می آید.در حالت عادی هیچ مشکلی نیست فقط وقتی می خواهم بخوابم .اینطوری میشه.لطف بفروایید بگویید دلیلش چی میتونه باشه .متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۲ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب

      اطلاعات ارائه شده برای پاسخگویی کافی نیست. یک هولتر نوار قلب 48 ساعته انجام دهید.

  • تصویر کاربر امید یکشنبه ۱۵ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 215 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من قراره عمل بنتال انجام بدم شما دکتر سعید حسینی بهم معرفی کردید ایشان هم واسم نوبت گذاشت حالا سه ماه شده خبری نشده آقای دکتر من طرف چپم خیلی درد میکنه خواستم بندانم شماره مطب دکتر حسینی دارید بهم بديد ممنون ميشم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۵ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      ایشان مطب شخصی نداشته و استاد تمام وقت بیمارستان شهید رجایی می باشند.

      با بیمارستان تماس بگیرید.

  • تصویر کاربر هانیه دوشنبه ۲ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت به خیر 28 ساله هستم با سابقه ریفلاکس و ورم معده بدون کم خونی و تیرویید.از نوجوانی گاهی دچار تیرکشیدن قلب، تپش قلب شدید و سنگینی سینه وتنگی نفس میشدم..4سال پیش متوجه پرولاپس میترال شدم که توصیه به چکاپ دوسالانه داشتند.دوسال پیش پرولاپس بانارسایی جزیی قید شده بودامسال میزان نارسایی خفیف بود با گزارش مشکوک بودن آئورت به دولتی بودن و نارسایی خفیف تا متوسط سه دریچه آئورت،پولمونروتریکوسپید.مشکل الانم اینه که بعداز غذا دچارتپش قلب شدید وگاهی تنگی نفس میشم که بامصرف پنتوپرازول تاحدی بهترمیشه.ولی غیر ازغذا،باقی اوقات روزهم تپش قلب یاضربان های نابجادارم.گاهی چند لرزش پشت هم درقلب یاچندنبض محکم پشت هم بالای سینه هام،گلو،شکم و بقیه مناطق حس میکنم.درحمام وفضای بخارآلودآشپزخونه دچاردرد و تنگی نفس وکمی تپش میشم.نزدیک پریودزمان برخاستن،دچارسرگیجه و تپش میشم.گاهی زیادبایستم،نوعی دلشوره وریزش قلب سراغم می‌آد. زمان درازکش به چپ ضربان کوبشی قلبمو حس میکنمو از همه بدترمشکلیه که زمان تدریس دارم.درد دوطرف سینه که به پشت می‌زنه،تپش و تنگی نفسوسرگیجه سراغم میاد،طوری که رسماموقع صحبت کردن نفس‌نفس می‌زنم ودرد دارم که بامصرف پرانول40بعد تقریبایه ساعت آروم میشه.گاهی زمان فعالیت بدنی یا حرکت درسربالایی سینه ام درد میگیره که گفتم شاید به معده ربط داشته باشه؛چون بعدش کمی ترش میکنم.آیانیاز به تست ورزش دارم؟و ایا گزارش آخرین اکو(تابستون امسال) دولتی بودن آئورت و نارسایی آئورت وتریکوسپید وپولمونروتاییدمیکنه؟25درصد ضربان ناقص دهلیزی که درگزارش هولتراومده،نیاز به اقدام خاصی نداره؟لازمه برای بررسی ضربان شکمی سونوانجام بدم؟

    سوال بالا مربوط به یک هفته پیش بود..بنا به درخواستتون عکس گزارش اکوروفرستادم..عکس هولترم دفعه قبل ارسال کردم...فقط اکوامسال توسط تکنسین انجام شد و دکتر بعدی به دلیل وجود تناقضاتی در اکو،به تفسیر و کار تکنسین اعتماد نکردن و توصیه به انجام اکوی مجدد در سال آینده داشتن.مایلم نظرتون رو در خصوص گزارش بدونم..با تشکر...
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      سوال شما پاسخ داده شد. احتیاجی به ارسال سوال قبلی نیست، در پیگیری سوال قبلی برای شما ارسال شده است.

  • تصویر کاربر هانیه دوشنبه ۲ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 228 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت به خیر 28 ساله هستم با سابقه ریفلاکس و ورم معده بدون کم خونی و تیرویید.از نوجوانی گاهی دچار تیرکشیدن قلب، تپش قلب شدید و سنگینی سینه وتنگی نفس میشدم..4سال پیش متوجه پرولاپس میترال شدم که توصیه به چکاپ دوسالانه داشتند.دوسال پیش پرولاپس بانارسایی جزیی قید شده بودامسال میزان نارسایی خفیف بود با گزارش مشکوک بودن آئورت به دولتی بودن و نارسایی خفیف تا متوسط سه دریچه آئورت،پولمونروتریکوسپید.مشکل الانم اینه که بعداز غذا دچارتپش قلب شدید وگاهی تنگی نفس میشم که بامصرف پنتوپرازول تاحدی بهترمیشه.ولی غیر ازغذا،باقی اوقات روزهم تپش قلب یاضربان های نابجادارم.گاهی چند لرزش پشت هم درقلب یاچندنبض محکم پشت هم بالای سینه هام،گلو،شکم و بقیه مناطق حس میکنم.درحمام وفضای بخارآلودآشپزخونه دچاردرد و تنگی نفس وکمی تپش میشم.نزدیک پریودزمان برخاستن،دچارسرگیجه و تپش میشم.گاهی زیادبایستم،نوعی دلشوره وریزش قلب سراغم می‌آد. زمان درازکش به چپ ضربان کوبشی قلبمو حس میکنمو از همه بدترمشکلیه که زمان تدریس دارم.درد دوطرف سینه که به پشت می‌زنه،تپش و تنگی نفسوسرگیجه سراغم میاد،طوری که رسماموقع صحبت کردن نفس‌نفس می‌زنم ودرد دارم که بامصرف پرانول40بعد تقریبایه ساعت آروم میشه.گاهی زمان فعالیت بدنی یا حرکت درسربالایی سینه ام درد میگیره که گفتم شاید به معده ربط داشته باشه؛چون بعدش کمی ترش میکنم.آیانیاز به تست ورزش دارم؟و ایا گزارش آخرین اکو(تابستون امسال) دولتی بودن آئورت و نارسایی آئورت وتریکوسپید وپولمونروتاییدمیکنه؟25درصد ضربان ناقص دهلیزی که درگزارش هولتراومده،نیاز به اقدام خاصی نداره؟لازمه برای بررسی ضربان شکمی سونوانجام بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۳۰ آذر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      با توجه به توضیحات شما قطعا نیاز به درمان ریفلاکس مری با پنتوپرازول روزانه ۴۰ میلی گرم دارید
      به جز آن با توجه به گزارش اکو (که متاسفانه تصویر آن ارسال نشده است ) و توضیحات شما نیاز به پیگیری سالانه یادو سالیانه خود دارید
      توصیه می کنم به جای پروپرانولول از قرص متوهگزال استفاده بفرمایید
      با توجه به عدم ارسال نتیجه اکو در مورد نتیجه اکو نمی توانم اظهار نظر قطعی کنیم

    2. تصویر کاربر هانیه یکشنبه ۱ دی ۹۸( 4 سال پیش)
      سلام اقای دکتر...شب خوش...این هم عکس گزارش اکو....
      امسال آخرین اکو توسط تکنسین انجام شد؛ نه خود دکتر...دکتر بعدی هم تناقضاتی در گزارش اکو دیدن و به دلیل عدم اعتماد به نتیجه اکو و تفسیر تکنسین، توصیه به انجام اکو در سال بعد داشتند...مایلم نظر جنابعالی رو هم در خصوص گزارش بدونم
    3. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲ دی ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      به احتمال خیلی زیاد کسی که اکو را انجام داده تکنسین نبوده بلکه فلوی اکوکاردیوگرافی بوده که با آقای دکتر همکاری میکند و تناقضات ناشی در گزارش هم احتمالا به علت این هست که این گزارش بر روی گزارش بیمار دیگری نوشته شده و قسمت های لازم این گزارش اصلاح شده و مواردی اصلاح نشده باقی مانده است به نظر می رسد که شما مبتلا به تنگی دریچه آئورت با شدت خفیف تا متوسط باشید و احتمال دولتی بودن دریچه آئورت هم وجود دارد. بنابراین توصیه می کنم که هم برای برطرف شدن ابهامات و هم برای قطعیت اینکه آیا در یچه دو لتی هست یا سه لتی یک اکوی از راه مری انجام دهید

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ن دوشنبه ۱۱ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 196 مشاهده پرسش
    ایا عفونت بدن تاثیری بر قلب دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۱ آذر ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب سوال بسیار بسیار کلی است و امکان پاسخگویی دقیق نیست.
      ولی امکان سرایت عفونت ریه به بافت های قلبی وجود دارد.

  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۱۲ آبان ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    با سلام بنده حدود دوماه پیش حجامت کردم بعد از سه هفته یه روز احساس سوزن سوزن شدن در قلبم حس کردم وبعداز دوروز خوب شد اما تپش قلب گرفتم طوری که همیشه ۶۵ تا ۷۰ بود اما الان درحال استراحت گاهی به ۹۰ هم میرسد گاعی هم فشارم بالا میرورد و موقع فعالیت نفسم تنگ میشود باید چکار کنم با تشکر از شما دکتر عزیز
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۱۲ آبان ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      توصیه می کنم که یک نوار قلب تست ورزش و اکو بگیرید

درحال دریافت اطلاعات