علت درد دست چپ چیست و چگونه درمان می شود؟

علت درد دست چپ و یا بازوی چپ می تواند حمله قلبی، مشکلات استخوانی، اسپاسم ریوی و حتی دیسک کمر باشد. به خاطر همین، علت اصلی درد دست چپ می بایست توسط متخصص قلب بررسی شود.

با این که درد و سوزش های کوچک، بخشی نرمال از بالا رفتن سن و سال هستند، درد ناگهانی و غیر طبیعی در دست چپ می تواند مرتبط با مشکلات جدی و خطرناکی باشد.


علت درد دست چپ

درد دست چپ می تواند نشانه یک آسیب دیدگی یا مشکل باشد که نیاز به توجه و درمان دارد و یا در بدترین حالت نیز نشانه یک حمله قلبی باشد. آشنا بودن با علل احتمالی بروز درد در دست چپ و ویژگی های آن می تواند به افراد کمک کند تا بفهمند بدن نسبت به چه چیزی واکنش نشان می دهد و چه زمانی باید به سراغ درمان و پزشک بروند.

در ادامه به بررسی ۳ علت اصلی درد دست چپ می‌پردازیم:

۱- حمله قلبی و درد دست چپ

به آسیب دیدگی یا مرگ بخشی از عضله قلب در اثر کمبود اکسیژن، حمله قلبی می گویند. بیشتر حمله های قلبی زمانی رخ می دهند که شریان های عروقی تنگ شوند و دلیل این موضوع نیز انباشته شدن کلسترول و رسوبات چرب در آن هاست. اگر بخشی از این رسوب ها از دیواره شریان جدا شود، می تواند جریان خون حاوی اکسیژن به قلب را مسدود کرده و در نتیجه حمله قلبی رخ دهد.

❗ توجه: درد در دست چپ  یکی از رایج ترین علائم اولیه حمله قلبی در زنان و مردان به شمار می آید.

علت درد کتف و بازوی دست چپ هنگام حمله قلبی

از آنجایی که عضله های ناحیه دست با آسیبی مواجه نمی شوند، درد کتف و بازوی دست چپ هنگام سکته قلبی کمی عجیب به نظر می رسد. این به آن علت است که رشته های عصبی که از قلب خارج می شوند و رشته های عصبی دست، سیگنال های خود را به سلول های مشابه مغزی ارسال می کنند. این بدان معناست که مغز نمی تواند به خوبی تشخیص دهد منبع اصلی درد و مشکل کجاست.

علائم حمله قلبی

متخصصان قلب و عروق پیشنهاد می‌کنند که در صورت شدید شدن درد ناگهانی دست چپ در عرض چند دقیقه حتما با اورژانس تماس بگیرید. همچنین در صورت مشاهده علائم زیر باید هر چه زودتر به اورژانس مراجعه کنید:

سکته قلبی

  • ناراحتی در مرکز قفسه سینه که برای بیش از چند دقیقه به طول می انجامد و یا به صورت مکرر ظاهر شده و از بین می رود.
  •  درد، بی حسی و یا هرگونه ناراحتی دیگر در پشت، گردن، فک و یا پایین شکم؛
  • تنگی نفس همراه با درد قفسه سینه یا بدون آن؛
  •  مشکل سو هاضمه؛
  •  حالت تهوع و استفراغ؛
  •  حس سبکی سر؛

در این بین حس ناراحتی در قفسه سینه از جمله رایج ترین علائم حمله قلبی در زنان و مردان به شمار می رود. این مشکل در حالت فشار، تنگی، حس پر بودن، سوزش و یا افزایش درد ظاهر می شود.

با این حال، احتمال تجربه کردن علائم بدون داشتن درد قفسه سینه یا عضله دست در بانوان بیشتر از آقایان است. این علائم معمولا در اثر یک ویروس، مشکل سو هاضمه یا استرس خود را نشان می دهند.

اگر فردی به شکل ناگهانی و بی دلیل ترکیبی از علائم نظیر حالت تهوع، استفراغ، تنگی نفس و یا درد در پایین شکم، پشت یا فک را تجربه کند، باید حتما سریعا به اورژانس رفته و چک آپ شود.

۲-  ‌آنژین قلبی

مشکل آنژین صدری (درد قفسه سینه) زمانی حس می شود که قلب اکسیژن کمتری نسبت به آنچه نیاز دارد، دریافت می کند. به همراه درد در دست چپ، علائم دیگر ممکن است در ناحیه شانه، گلو، پشت و فک خود را نشان دهند. آنژین ممکن است شبیه به مشکل سو هاضمه خود را نشان دهد.

آنژین در واقع حمله قلبی نیست، بلکه نشانه ای از بروز مشکل در قلب است. دلیل اصلی بروز آنژین نیز تنگی و مسدود شدن شریان های کرونری هستند.

دو نوع اصلی از آنژین وجود دارد:

۱- آنژین پایدار

این نوع قابل پیش بینی و مدیریت پذیر است. نوع پایدار از آنژین در حین انجام کارهای فیزیکی و یا استرس های احساسی رخ می دهد. در این زمان ها قلب در حال فعالیت بیشتر بوده و به اکسیژن بیشتری نیاز دارد اما شریان های تنگ شده در بدن اجازه این موضوع را نمی دهند.

این مشکل را می توان با استراحت کردن و در صورت نیاز داروهای مربوط به آرام کردن شریان های قلبی به نام نیتروگلیسرین رفع کرد.

۲- آنژین ناپایدار

 این نوع از آنژین غیر قابل پیشبینی و خطرناک است و حتی ممکن است در حین استراحت نیز رخ دهد و بدان معنا است که قلب در حالت عادی نمی تواند اکسیژن مورد نیاز خودش را دریافت کند.

آنژین ناپایدار نشانه این است که احتمال بروز حمله قلبی وجود دارد و باید حتما در اورژانس ارزیابی شود.

۳. صدمات اسکلتی عضلانی از علل درد دست چپ

در صورت وجود شرایط و حالات زیر برای درد دست چپ، احتمالا مشکل قلبی شما را تهدید نمی کند:

  • درد تیرکش که هر بار برای چند ثانیه باقی می ماند.
  • دردی که در اثر جابجایی و یا تماس بدنی به وجود می آید.
  • دردی که تنها در یک نقطه کوچک بر روی دست وجود دارد.
  • دردی که بدون علائم و مشکلات دیگر برای ساعت ها و روزها باقی می ماند.

به جای آن، ناراحتی و درد شما می تواند علامت یک مصدومیت استخوانی و یا بافتی در دست، شانه و یا آرنج باشد. برخی از شرایط و مشکلات اسکلتی عضلانی که می توانند در دست افراد درد به وجود آورند عبارتند از موارد زیر:

# بورسیت (اماس کیسه های مفصلی)

بورسا یک کیسه پر از مایعات است که همچون یک کوسن بین استخوان و بافت های نرم کنار آن عمل می کند. مشکل بورسیت زمانی رخ می دهد که این کیسه دچار التهاب شود.

درد شانه و بازو سمت چپ می تواند علامت بورسیت باشد، که معمولا در اثر استفاده بیش از حد مفاصل رخ می دهد. همچنین احتمال بروز این مشکل در اثر داشتن برخورد و تصادف یا عفونت نیز وجود دارد.

بورسیت شانه

#  تاندونیت

تاندونیت همان التهاب بافت متصل کننده عضلات و استخوان است. همچون مشکل بورسیت، تاندونیت نیز در اثر استفاده بیش از حد از عضلات رخ می دهد. به همین دلیل بیشتر شاهد رخ دادن آن در بازیکنان تنیس، شناگران و موسیقی دان ها هستیم.

تاندونیت در شانه و یا آرنج می تواند منبع درد دست چپ باشد.

#  پاره شدن عضله سرشانه

گروهی از عضلات و تاندون ها در سرشانه شما قرار دارند که آن را در محلی که باید ثابت نگه می دارند و به شما در بلند شدن و چرخاندن دست کمک می کنند.

بروز پارگی در عضلات و بافت های این ناحیه می تواند بسیار دردناک باشد. این اتفاق نیز در اثر استفاده بیش از حد از شانه و یا حوادث مختلف رخ می دهد. بالا رفتن سن و سال نیز یک فاکتور ریسکی است چرا که در اثر آن شاهد فرسودگی بافت های شانی هستیم.

#  دیسک کمر

زمانی که یکی از دیسک ها ستون فقرات بشکند، از نوار اصلی خارج شده و به رشته های عصبی اطراف خود فشار وارد می کند. اگر اعصاب تحت تاثیر مرتبط با ناحیه دست باشند، احتمال بروز درد، بی حسی و ضعفی که معمولا با مشکل حمله قلبی اشتباه گرفته می شود، وجود دارد.

# شکستگی

درد در ناحیه دست می تواند علامت یک شکستگی تشخیص داده نشده استخوان باشد. حتی با داشتن یک فهم درست از تمامی این شرایط اسکلتی عضلانی، سخت است بخواهیم فرق آسیب دیدگی و حمله قلبی را تشخیص دهیم. برخی فاکتور های ریسکی برای صدمات نظیر سن و سال و فعالیت های بدنی می توانند همزمان با هم رخ دهند و به شکل مشترک دخیل باشند.

به همین دلایل، بهتر است سعی به تشخیص دادن یک صدمه به تنهایی و یا رد کردن احتمال مشکلات قلبی بر اساس علائم غیر واضح نباشیم.

درد کتف و بازو

درد کتف و بازو نیز ممکن است علل مختلفی داشته باشد، از آسیب دیدگی مفاصل بدن گرفته تا فشرده شدن رشته های اعصاب در فرد. درد بازو ممکن است ناگهان شروع شود و یا در طول زمان شکل بگیرد و این موضوع به علت اصلی آن بستگی دارد.

 

در بیشتر موارد، علت اصلی درد بازو به مشکلی در گردن یا نیمه بالایی ستون فقرات فرد برمی گردد. اگر درد اگر در بازوی چپ فرد وجود داشته باشد ممکن است نشانه ای از یک حمله قلبی باشد.

در صورت داشتن علائم و نشانه های زیر حتما خیلی زود به فکر رفتن به مراکز درمانی و معاینه باشید:

🟡 درد در کتف و بازوی چپ که به شکل ناگهانی پدیدار می شود، معمولا به شکل عجیبی شدید است یا همراه با فشار، حس پر بودن یا تنگی و سنگینی قفسه سینه همراه می شود (این ها نشانه بروز حمله قلبی در افراد هستند).

🟡 یک ناهنجاری یا بیرون زدگی آشکار استخوانی در بازو یا مچ دست، به خصوص اگر مشکل خون ریزی یا مصدومیت های دیگر را داشته باشید.

در صورت داشتن علائم زیر حتما خیلی زود به دکتر  مراجعه نمایید:

⚠️ درد بازو، کتف یا کمر که با کمترین کار بدنی به وجود می آید و با استراحت کردن بهتر می شود؛ این مورد احتمالا نشانه بیماری قلبی در فرد است. همچنین ممکن است به خاطر کم شدن گردش خون به عضله قلب چنین علامتی در بدن افراد ظاهر شود (آنژین).

⚠️ آسیب ناگهانی به بازو، به خصوص اگر صدای شکستن یا ترک خوردگی در بازوی خود را بشنوید.

⚠️ درد شدید و ورم بازو یا کتف

⚠️سختی در تکان دادن بازو به شکل عادی یا حرکت دادن آن به صورت بالا و پایین یا چرخشی از ناحیه کتف

در نهایت اگر در کتف و بازوی خود درد دارید و با درمان های خانگی بهبود پیدا نمی کنید و یا میزان قرمزی، ورم یا درد در ناحیه آسیب دیده رو به افزایش است، حتما در اولین فرصت برای معاینه به پزشک مراجعه نمایید.

خود مراقبتی در هنگام درد کتف و بازو

حتی آسیب های جدی بازو نیز به کمک اقدامات درمانی اولیه و خانگی تا حدی بهبود پیدا می کنند.

اگر فکر می کنید بازو یا مچ دست شما شکسته است، از بسته های یخ در ناحیه آسیب دیده استفاده کنید و به کمک یک وسیله یا چوب، دست را در وضعیت صاف نگه دارید تا به مرکز درمانی مورد نظرتان برسید.

اگر رشته عصبی خاصی در دست شما فشرده شده باشد و یا با آسیب دیدگی به خاطر فشار روی بدن، مواجه شده باشید، در پروسه درمان و بهبود یافتن خود پایدار عمل کنید؛ وضعیت دست خود را به شکل مناسبی نگه دارید و در حین انجام یک سری از فعالیت های تکراری یا در محل کار، به دست خود استراحت دهید. مواردی مثل تمرین کردن با چوب گلف یا نواختن آلات موسیقی از جمله فعالیت های تکراری هستند.

در بیشتر مواقع انواع درد در ناحیه بازو به مرور زمان و خود به خود بهتر می شوند. به خصوص اگر از فرمول معروف RICE در چنین شرایطی استفاده کنید. چهار اصل این روش معروف عبارتند از موارد زیر:

🟢 استراحت (R): فعالیت های عادی خود را کم کنید و اگر مجبور به انجام آن ها هستید، به خود استراحت دهید.

🟢 یخ (I): یک بسته از یخ یا حبوبات یخ زده را در ناحیه مورد نظر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه نگه دارید. این کار را سه بار در روز تکرار کنید.

🟢 بستن ناحیه (C): از یک بانداژ کشی و محکم برای کاهش میزان ورم استفاده کنید.

🟢 بالا بردن (R): در صورت امکان، بازوی خود را در سطحی بلندتر قرار دهید یا بالاتر بگیرید تا از میزان ورم آن کاسته شود.

درد بازوی چپ

درد در بازوی چپ و نحوه تغییر مکان آن، یکی از تفاوت های کلیدی بین حمله های قلبی در آقایان و بانوان است.

۱- درد بازوی چپ در آقایان

درد در بازوی چپ از کتف به سمت پایین و یا به سمت چانه حرکت می کند. اگر درد به صورت ناگهانی پدیدار شده و به شکل غیر عادی شدید است، و یا همراه با فشار یا حس تنگی قفسه سینه خود را نشان بدهد، باید هرچه سریعتر به اورژانس مراجعه کنید.

۲- درد بازو در خانم ها

در بانوان، درد ممکن است آرام و ضعیف تر باشد. ممکن است در بازوی دست راست یا چپ به وجود بیاید. همچنین احتمال درگیر بودن چانه، کتف ها و ناحیه بالای کمر در زن ها وجود دارد.

درد ممکن است به سمت معده حرکت کرده و حس حالت تهوع، سوهاضمه یا آشفتگی در بیمار به وجود بیاید. احتمال بروز علائمی همچون تنگی نفس، حالت تهوع، استفراغ و درد کمر یا فک در بانوان بیشتر از آقایان است.

همچون آقایان، درد قفسه سینه یا نارحتی در این ناحیه، یکی از علائم رایج حمله قلبی در بانوان به شمار می رود. در بانوان حس فشار یا تنگی قفسه سینه ممکن است بیشتر از چند دقیقه به طول بیانجامد و یا متناوب باشد. در صورت داشتن علائم حمله قلبی خیلی زود خود را به اورژانس یا مراکز درمانی برسانید.

شایان ذکر است که هر درد ناحیه بازوی چپ یا سختی در تکان دادن دست ها مرتبط با حمله قلبی در بدن فرد نیست. گاهی اوقات دلیل بروز درد، صدمه فیزیکی به بدن یا فشرده شدن رشته های عصبی است که هیچ ربطی به قلب ندارند.

ضعف در دست ها یا ناتوانی در بلند کردن هر دو دست ممکن است نشانه بروز سکته باشد.

سوال: چه موقع درد بازوی چپ نشان دهنده ی یک مشکل قلبی است؟

پاسخ:

وجود درد در بازو و کتف چپ احتمال دارد مرتبط با وضعیت خاص قلبی باشد. آنژین که در اثر کاهش میزان گردش خون به قلب رخ می دهد، می تواند منجر به بروز درد در شانه فرد شود.

حمله قلبی می تواند همراه با درد در یک یا هر دو بازوی فرد باشد. حمله قلبی زمانی رخ می دهد که مسیر رسیدن اکسیژن به قلب به شکل کامل مسدود شود. این انسداد در اثر بسته شدن عروق خونی رخ دهد که از رسیدن خون به عضله قلب جلوگیری می کنند.

در صورت بروز حمله قلبی، احتمالا درد بازوی شما به شکل کاملا ناگهانی به وجود می آید.

 

درمان درد دست چپ ناشی از قلب

با این که صدمات شانه و دست نمی توانند جان کسی را به خطر بیاندازند، باز هم مهم است که حتما به سراغ پزشک برویم و هر چه سریعتر به درمان بافت یا استخوان آسیب دیده بپردازیم.

اگر پزشکان اورژانس تشخیص دهند که درد ناحیه دست، مرتبط با حمله قلبی بوده و یا علامتی از مسدود شدن عروق قلبی باشد، بلافاصله اقدام به حل مشکل خواهند کرد. آنها معمولا در ابتدا، یک آزمایش الکتروکاردیوگرافی، آزمایش خون، عکس قفسه سینه و احتمالا سی تی اسکن را انجام خواهند داد.

بسته به وضعیت بیمار، یک پروسه تصویربرداری با نام کاتتریزاسیون قلبی عروقی ( آنژیوگرافی ) نیز انجام می شود. این آزمایش به پزشکان کمک می کند تا میزان گستردگی مسدود بودن رگ ها را با استفاده از رنگ های خاصی که به شریان ها تزریق می شوند تشخیص دهند.

👈 مطلب مرتبط: آزمایش آنژیوگرافی چگونه انجام میشود؟ آیا آنژیوگرافی عوارضی را در پی دارد؟ برای دانستن برروی لینک زیر کلیک کنید.
آنژیوگرافی

بر اساس نتایج این آزمایش، پزشکان به سراغ یک روش درمانی غیر تهاجمی می روند. این روش از مواد دارویی خاصی استفاده می کند که این مواد توانایی باز کردن لخته های خونی در رگ ها را دارند.

مسدودیت های شدیدتر در عروق قلبی به عمل جراحی نیاز خواهند داشت. پروسه های قلبی عروقی متعددی وجود دارند و فاکتور هایی که به پزشکان در انتخاب یکی از آن ها کمک می کنند بسیار پیچیده هستند. برخی از گزینه های احتمالی برای بازگرداندن جریان خون قلب به حالت عادی عبارتند از:

۱. استنت گذاری

در این پروسه درمانی از یک لوله شبیه به سیم به نام استنت استفاده می شود. استنت وارد شریان های قلبی باریک شده می شود تا بتواند جریان خون در آنها را به حالت عادی برگرداند.

استنت گذاری

۲. آنژیوپلاستی

عمل آنژیوپلاستی ( بالون زدن ) جهت باز کردن عروق گرفته شده قلب استفاده می شود. در آنژیوپلاستی پزشک با وارد و باد کردن بالون کوچکی در رگ مسدود شده، به باز کردن آن شریان می پردازد.

معمولا در عمل آنژیوپلاستی یک لوله تور مانند بسیار کوچک به نام استنت به صورت دائمی در رگ مسدود شده، قرار داده می شود تا از تنگ شدن مجدد رگ جلوگیری کند.

۳. جراحی بای پس قلب

جراحی بای پس عروق کرونر ( بای پس قلب ) نوعی روش جراحی است که در آن، جریان خون یک سرخرگ مسدود یا نیمه مسدود به وسیله ی یک مسیر جدید به قلب می‌رسد. با ایجاد این مسیر جدید، جریان خون به سمت عضله ‌ی قلب بهبود می یابد.

👈 مطلب مرتبط: برای آشنایی بیشتر با جراحی بای پس قلب و مراقبت های لازم بعد از انجام آن برروی لینک زیر کلیک کنید.
عمل بای پس قلب

هر کسی که مشکل حمله قلبی و آنژین در وی شناسایی شده است باید تغییراتی را در سبک زندگی خود اعمال کند. این شاید به معنای ترک سیگار، کاهش دادن وزن، شروع یک برنامه ورزشی و تمرینی منظم و یا ایجاد تغییرات در رژیم غذایی و مصرف غذای سالم تر باشد.

پزشکان معالج ممکن است جهت کمک بیشتر، داروهای کاهنده کلسترول، رقیق کننده خون و یا فشار خون را به بیماران تجویز کنند.

برای افرادی که دیابت نوع دو دارند و سطح گلوکوز آن ها بر خلاف تغییرات مناسب در سبک زندگی کماکان بالا باقی می ماند و از متفورمین استفاده می کنند، پزشک معالج داروهای خاصی را تجویز خواهد کرد.

دارو برای درد دست چپ

این داروها با هدف کاهش گلوکوز خون و همچنین از بین بردن ریسک بروز بیماری های آترواسکلروز و قلب و عروق تجویز می شوند. این دارو می تواند یکی از موارد زیر باشد:

  • محدود کننده کنتراسپورتر سدیم-گلوکوز ۲ (با نام SGLT-2) مثل کانالگلیفوزین (اینووکانا)
  • رسپتور پپتاید ۱ شبیه به گلوکاگون نظیر آلبیگلوتید (تانزیوم)

دکتر سعید یزدان خواه متخصص قلب و عروق

برای پرسش از دکتر برروی لینک مشاوره پزشکی کلیک کنید.

[wp_ulike]

.برای ارتقاء کیفیت مطالب امتیاز دهید

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

ثبت سوال جدید غیرفعال می‌باشد.

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۱۶ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 281 مشاهده پرسش
    آقا هستم 60 ساله درد دست چپ که به پشت میزند و جواب عکسها نشان داده قلبم سالم است
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۱۶ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      اطلاعات ارائه شده برای پاسخگویی کافی نیست

  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    باسلام

    احتراما به استحضار مي وساند اينجانب دچار درد در دست چپ و تنگي نفس مي باشم. چندين بار تست ورزش دادم كه كفتن بهترين وضعيت داريد

    سي تي انژوم تو بيمارستان جم تهران انجام دادم كه هيچ مشكلي از لحاظ گرفتگي نداره. اما همچنان درد روي قلب و دست چپ و تنگي نفس خفيف دارم. ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۱۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      منشاء درد سینه شما قلبی نیست و توصیه می‌کنم که با یکی از همکاران محترم متخصص گوارش مشورت بفرمایید

  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۲ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 504 مشاهده پرسش
    سلام جناب اقای دکتر ضمن تبریک سال نو خدمت شما.سوال داشتم پدرم ۶۱ ساله هستن نزدیک ب ۲ماه درد درقفسه چپ سینه ک همزمان ب بازو دست چپ میزنه.د.ی موقع وقت راه رفتن این درد را دارن.دکتر قلب رفتن اسکن و اکو وتست ورزش وازمایش خون دادن.گفتن مشکلی نیست.میخواستم نظر شمام بدونم علتش چی میتونه باشه.بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.سپاسگزارم...
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۲ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      باتشکر از تبریک سال نو بنده هم سال خوبی برای شما آرزومندم با توضیحات ارائه شده توصیه می کنم که به تستهای انجام شده اکتفا نکنید ایشان نیاز به انجام سی تی آنژیوگرافی و یا آنژیوگرافی در اولین فرصت دارند

  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۲ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ضمن عرض سلام و خسته نباشیدپدرم۶۱ ساله اشون ک نزدیک ب دوما ه درد درناحیه سمت چپ قفسه سینه ک همزمان ب بازو دست چپ میزنه و درد میکنه.هنگام راه رفتن این درد هست.دکتر قلب اسکن و ازمایش خون و اکو تست ورزش انجام دادیم مشکلی نبود.خواستم نظر شمارو بدونم این درد بخاطر چیه.ممنون بی صبرانه منتظر جوابتون هستم.سپاسگزارم
    خ
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۱۲ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      باتشکر از تبریک سال نو بنده هم سال خوبی برای شما آرزومندم با توضیحات ارائه شده توصیه می کنم که به تستهای انجام شده اکتفا نکنید ایشان نیاز به انجام سی تی آنژیوگرافی و یا آنژیوگرافی در اولین فرصت دارند

  • تصویر کاربر راسل یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، ۳۲ ساله هستم و یک سالی هست که دچار تپش قلب گاها سنگینی سر میشم و گاها احساس خارش و گزگز روی قفسه سینه رو داشتم، نوارهای زیاد، اکو، تست ورزش، هولتر فشار خون همه نرمال بود، اما کماکان اون حالت هارو دارم و جدیدا تیر کشیدن روی دست چپ به خصوص ساعد و همچنین روی جناق قفسه سینه به صورت سوزشی با حس تیر کشیدن رو حس میکنم، احساس تنگی نفس رو هم دارم جدیدا، این حالت ها قبلا فاصله بینشون کم بود یعنی هر روز اتفاق می افتادن اما الان کمی بیشتر شده اما تهاجمی تر شدن و در کل زمان زیادی میبره تا خوب بشن، بین ۱۰ تا ۱۵ دونه سیگار هم میکشم در روز، آیا این دردها و حالت ها منشا قلبی داره؟ لطفا راهنمایی بفرمایید مرحله ی بعدی پیگیری چی باشه، ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      احتمال منشا قلبی درد ها کم است ولی توصیه می کنم که در صورت ادامه درد ها سی تی آنژیوگرافی انجام دهید تا اشکالات مادرزادی نادری که منجر به درد قفسه سینه می شوند رد شود

  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام مادر من حدود یک سال از قرص های اعصاب استفاده میکرد برای درمان وسواس حدود ۴ هفته دکترش و عوض کرد و قرص های جدید داد امروز یک دفعه بازوی دست چپش خیلی درد گرفت نمیتونه تکونش بده ، الان مشکل از قلب یا اعصاب ؟
    چون قرص فشار مصرف میکنه و چربی اش هم بالاس اما تست ورزش و نوار قلبش چیز خیلی جدی نشون نمیداد مشکل از کجاست ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتی که درد دست و سینه ندارند لطفاً با یکی از همکاران محترم نورولوژیست مشورت بفرمایید

  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    سلام من حدود یه ماهه دست چپم درد میکنه ونمیتونم زیادازش کاربکشم درد تو جون دستمه اما بادست زدن درد رو پیدانمیکنم و هرچی مسکن وپمادمصرف میکنم بی فایدست میشه منو راهنمایی کنید ممنونم ازتون
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب

      شما باید از لحاظ بیماری های مربوط قلب و عروق بررسی شوید. به یک متخصص قلب مراجعه نمایید.

  • تصویر کاربر A.a دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر دکتر عزیز
    خانومی هستم ۳۴ ساله که یک فرزند ۳/۵ ساله دارم .حدود یک ساله تو سینه ام سمت چپم میسوزه و اکو کردم دکتر گفتن چیزی نیست
    دو روزه تو بازوی چپم تیر میکشه و باز تو سینه ام میسوزه
    والبته تنگی نفس موقع عصبانیت و ناراحتی پیدا میکنم و تپش قلب شدید موقع حرکات سنگین دارم و آزمایش دادم برای تیروییدم نبود و مادرم بر اثر آمبولی ریه فوت شدن
    بنده مشکل قلبی دارم‌؟!
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۲۸ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب

      اطلاعات ارائه شده برای تشخیص کافی نیست. با مدارک خود به مطب مراجعه نمایید.

  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من دارو برای استرس مصرف میکنم قبلا اکو کردم نوارهم گرفتم هیچ چیزی ویامشگل قلبی نداشتم ولی الان دست چپ وناحیه قفسه سمت چپ درد میکن باید چکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب

      لطفا گزارش اکو را ارسال کنید. احتمالا باید از لحاظ بیماری های ریوی بررسی شوید.

  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    درود بر شما . پدر بنده قردی سالم و قوی و حتی اضافه وزن هم نداره . با ۶۵ سال سن . الان چند روزی است که از درد شدید دست چپ خواب نداره . حتی بعضی وقتها نمیتونه حتی چیزی رو از زمین بر داره . درد شدید داره از این ناحیه . یکی میگه ببرید مغز و اعصاب یکی میگه ببرید ارتوپد . من موندم بزرگوار چکار کنم . خیلی درد داره . دکتر داخلی هم که هیچ چیز نمیگه
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)

      سلام و عرض ادب

      معمولا درد دست چپ نشانه گمراه کننده ای است. دلیل راهنمایی شما به متخصصین مختلف، حذف گزینه های اشتباه و رسیدن به منشا درد و درمان آن است. به علت گران بودن آزمایش های قلب توصیه می شود ابتدا از لحاظ مشکلات ارتوپدی بررسی شوند، در صورت نبود مشکل، به دنبال منشا درد در بیماری های قلبی و اعصاب باشیم. امیدوارم پاسخ خود را گرفته باشید.

درحال دریافت اطلاعات