از دکتر بپرسید

شما بیمار گرامی بهتر است برای سهولت در تشخیص بیماری و درمان آن، آخرین مستندات پزشکی خود را (جواب آزمایشات اکو، نوار قلب، مدارک آنژیوگرافی، هولتر مانیتورینگ و … ) در زیر پیوست کنید.

  • تصویر کاربر مومنی شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام رگهای قلب براثر دود قلیان میگیرند یا ناراحتی اعصاب وشوک قلبی یا دلیلش چیز دیگری است؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب

      قلیان تاثیر فاجعه باری بر عروق منتهی به قلب دارد. اکیدا توصیه بر ترک قلیان و انواع دخانیات دارم

  • تصویر کاربر سهیلا شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب،اقای دکتر من ۲۵سالمه یه مدت هست ک افت فشار دارم و ضربان قلبم بالاست ،احساس سردرد میکنم و هیچ اشتهایی ندارم با این علائم با دستگاه دیجیالی ضربان قلبمو میگیرم اصلا نرمال نیس بین ۸۵تا۹۵هستش ولی وقتی فشارم نرمال باشه قلبم ۶۵ضربانش
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      برای درمان فشار خون خود باید به متخصص مراجعه نمایید.

  • تصویر کاربر سهیلا شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب،اقای دکتر من ۲۵سالمه یه مدت هست ک افت فشار دارم و ضربان قلبم بالاست ،احساس سردرد میکنم و هیچ اشتهایی ندارم با این علائم با دستگاه دیجیالی ضربان قلبمو میگیرم اصلا نرمال نیس بین ۸۵تا۹۵هستش ولی وقتی فشارم نرمال باشه قلبم ۶۵ضربانش
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      برای درمان فشار خون خود باید به متخصص مراجعه نمایید.

  • تصویر کاربر Saba شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    درد دست چپ
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      اطلاعات ارائه شده برای پاسخگویی کافی نیست.

  • تصویر کاربر غزال شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 6 روز پیش) مشاهده پرسش
    مصرف قرص پروپوانول با ورزش تداخلی ایجاد نمی کنه. من میخوام بدنسازی کارکنم میخواستم ببینم مشکلی نداره؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه شنبه ۲۰ مهر ۹۸( 6 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      مشکلی ندارد، ولی پیش از فعالیت ورزشی پروپرانولول مصرف نکنید.

  • تصویر کاربر معصومه چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    باسلام حدود دوماه که زایمان کردم از چهار روز قبل از زایمان فشارم بالا رفت دکتر قرص متیل دوپا تجویز کرد ولی باز هم بعد از زایمان بعضی وقتها فشارم میره بالا همراه با سردرد شدید و گاهی حالت تهوع لطفا راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      باقی ماندن فشار خون بعد از ۲ ماه پس از زایمان طبیعی نیست و بیماری فشار خون محسوب می‌شود توصیه می کنم قبل از شروع درمان آزمایش‌های مربوط به فشار خون و همچنین هولتر فشار خون ۲۴ ساعته انجام دهید

  • تصویر کاربر شابلین چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    با سلام پسری چهارده ساله دارم که از همان ابتدا ضربان قلبش بروی سینه قابل مشاهده است البته لاغر اندام است ایا این موضوع طبیعی است؟
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتی که تعداد ضربان قلب بین ۶۰ تا ۱۰۰ در دقیقه باشد و اکو طبیعی باشد مشکلی وجود ندارد

  • تصویر کاربر حمداله چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشی .آقای دکتر سن من۴۲ است شغل بنده راننده است حدود یک ماه دست چپم بعلت کارنامتاوزون رگ ماهیچه دستم از بالا گرفت وشروع به درد میکنه وحال خوشی ندارم وبعد رگ گردن وکمرم خم وراست نمیشدم ایا مربوط به قلب میشه ..؟ لطفا مرا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      در صورتی که درد دست با حرکت مفصل شانه تغییر کند این درد ناشی از بیماری‌های قلبی نیست و در غیر این صورت اطلاعات ارائه شده در مورد علت درد کافی نیست

  • تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر، من ۴ ساله افتادگی دریچه میترال دارمتو اکو هم نشون دادن نارسایی خفیف. دکتر اول بهم پروپرانل داد خوب نشدم متورال داد خوب نشدم.دردی ندارم فقط شبا خوابیدنی یا در روز وقتی که استرس دارم قلبم نامنظم و بعضی وقتا به صورتی که چند لحظه قلب وایسه بعد شروع به تپیدن کنه دارم. رفتم پیش دکتر دبگه بهم آسنترا50داد روزی یه بار پروپروانول10 صبح بکی شب یکی خیلی حالمو نسبت به قبل بهتر کرده ولی هر از گاهی اذیت میشم باز. موقعی که سرما مبخورم قرص سرما خوردگی که مصرف میکنم تپش قلبم بالا میره حمله قلبی بهم دست میده .کلا اون حال نصفی ای خوبی هم که داشتم از بین میره تا وقتی که قرص استامینیفون رو قطع کنم. خواهشا بگید چیکار باید بکنم، مخصوصا قرصایی که دارم مصرف میکنم خوبه یا نه.اگه قرص جایگزین بهتری مد نظرتون هست ممنون میشم بگید.اینم بگم که کلا آدم استرسی هستم
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      به احتمال بسیار زیاد علائمی که اشاره فرمودید به علت پرولاپس میترال نیست توصیه می‌کنم که یک هولتر نوار قلب ۴۸ ساعت انجام دهید

  • تصویر کاربر علي چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 2 روز پیش) مشاهده پرسش
    باسلام من طي دوسال اخير دوبار آمبولي ريه شدم البته باردوم خودسرانه وارفارينم رو قطع کرده بودم که پس از چندروز بستري شدن مجدادا درمان باوارفارين رو ادمه دادم بار دوم دربيمارستان پس از چندروز درد شديد پاي راست پام دچار تورم شد که الان بعد شيش ماه بااينکه کمتر شده اما بازم تورم دارم مباتوجه به اينکه هنوز با پياده روي دچار سرفه ميشم آيا مجازهستم بهه ورزش بدنسازي البته به طور سبک رو بيارم و خطر حرکت يا تشکيل لخته خواهم داشت يانه ؟توضيح اينکه تقريبا 45 کيلو اضافه وزن هم دارم
    از طولاني شدن سوالمﺋپوزش ميخوام خواستم تصوير دقيقي از شرايطم داشته باشين
    باسپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر سعید یزدانخواه چهارشنبه ۲۴ مهر ۹۸( 2 روز پیش)

      سلام و عرض ادب
      توصیه می کنم قبل از شروع فعالیت های ورزشی یک اکو انجام دهید تا تخمینی از فشار شریان ریوی شما داشته باشیم
      در مورد سوال دوم احتمال کنده شدن و حرکت لخته از پا به سمت ریه وجود ندارد و تورم باقیمانده به علت مسدود ماندن بخشی از رگ لخته شده است و برای درمان آن فعلاً استفاده از جوراب واریس کافیست

درحال دریافت اطلاعات

به سیستم پرسش از دکتر سعید یزدانخواه متخصص قلب و عروق در تهران خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را از طریق پرسش از دکتر مطرح کنید. همچنین برای مشاهده پرسش های شایع دیگر بیماران بر روی سوالات شایع را کلیک کنید.